• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok yoruldum lutfen yardim😔

Eşin başak burcuysa boşa gitsin.
Değişmez.
Hayatı zindan eder.
Not:kendimden biliyorum :)

Tam diyorum ki keşke bir kocam olaydı yastığım yerine ona sarılıp yataydım sonra böyle konular görüyorum iyi ki bekarım ve yastığım var diyorum.

Zor vallahi okb’li bir kocaya sahip olmak.Allah sabır versin.

Cok tatlisin. :D Allah sana hayirli namuslu imanli akilli adaletli durust guvenilir sadik iyi bir koca iyi bir baba olacak bir adam nasip etsin.Hep dua et.Moralini yuksek tut.Boyleleri de var cok iyileri de.Allah hepimizi iyi insanlarla karsilastirsin. :)

Cok tatlisin. :D Allah sana hayirli namuslu imanli akilli adaletli durust guvenilir sadik iyi bir koca iyi bir baba olacak bir adam nasip etsin.Hep dua et.Moralini yuksek tut.Boyleleri de var cok iyileri de.Allah hepimizi iyi insanlarla karsilastirsin. :)
Yaa canım güzel duaların için teşekkür ederim.Rabbim hepimizi iyilerle karşılaştırsın❤️

Bir bucuk yıldır evliyiz evlendigimziden beri mutlu bir günümüz geçmedi ikimizde çalışıyoruz akşam eve geldiğimizde hafta sonları bir aradayken hep kavga hep tartışma ve yüzde doksan kavga nedeni eşimde titizlik var daha doğrusu takiklik sehpa yamuk dursa vay efendim bu sehpa neden yamuk diş macununun kapağını açık unutursam kıyamet kopar normalde daginik biri asla değilim ama insanlık hali unutabilirim işten gelince çantamı kapının yanına koyabilirim sürekli bu tarz şeeylerden kavga çıkıyor susayim cevap vermeyim diyorum bi şekilde sabrım tükeniyor artık gerçekten dayanamiyorum o kadar soğudum ki mutlu olmak istiyorum artık çok yoruldum tükendim :KK43: lutfen yardım edin
Anam konuyu ben açtım sandım.. Aynen benim eşim böyle ben de senin gibiyim daha bugün bile ufak bir sürtüşme oldu.. Ne yaparsan yap bu takıntı durumu geçmiyor canım.. Ben biraz kendimi törpüledim o biraz söylenmeyi azaltıp içinde yaşadı, bu şekil geçinip gidiyoruz..

Bu titiz eşlerinizin burcu ne?

anlattıklarınızda ben okb ilk bir şey görmedim sanki. bilemem tabi de eşiniz titiz diyebilirim sadece.
ben de titizim, düzeni görünsün her yer isterim. hatta çorap çekmecesi bile düzgün olmasa boş kaldıkça tırmalar beni o his.

sorun eşiniz değil sizsiniz.
işten gelip neden adamın keyfinin kahyası mutlu olsun, paşa gönlü tatmin olsun diye kendinizi paralıyorsunuz? canınızın hiç mi kıymeti yok?
adam keyiften size sarıyor. boş bırakmayın.
o da sizinle temizlik ütü yemek girişse işten dönünce bakın söylenmeye halı kalıyor mu.

Yazın tatile gittik güya araba terligimden kum oldu diye etmediğini bırakmadı zehir etti tatili bana kum olduysa temizlerim kızma diyorum dusuncesizligime kızıyomus kumun dokulecegini nasil hesap etmemisim kendimi arabadan atmak istedim o an ya burnumdan geldi tatil

Sana gelene kadar ayrı odada otur yatakta da yanına yaklaştırma adam olana kadar konuşup muhatap olma, anasına da böyle mi davranıyordu hiç sanmıyorum bu adamla ömür geçmez ruh hastası olursun veya cinnet getirirsin birgün.

anlattıklarınızda ben okb ilk bir şey görmedim sanki. bilemem tabi de eşiniz titiz diyebilirim sadece.
ben de titizim, düzeni görünsün her yer isterim. hatta çorap çekmecesi bile düzgün olmasa boş kaldıkça tırmalar beni o his.

sorun eşiniz değil sizsiniz.
işten gelip neden adamın keyfinin kahyası mutlu olsun, paşa gönlü tatmin olsun diye kendinizi paralıyorsunuz? canınızın hiç mi kıymeti yok?
adam keyiften size sarıyor. boş bırakmayın.
o da sizinle temizlik ütü yemek girişse işten dönünce bakın söylenmeye halı kalıyor mu.
Dediğiniz gibi yapmadım madem öyle kendin yap dedigim zamanlarda evlendiğime pişman oldum bu ne bicim evlilik diye söylendi kendisi yardım ediyo mesela temizliğe sanki herşeyi o yapmış gibi söylenip kavga çıkarıyor

Herşeyi Rabbim bilir lakin acizane kulun düşüncesi: aklınız varsa çocuk olmadan acele bosanin gitsin sonra pişman olursunuz demesi..

Çok yüz vermişsiniz belli, salın gitsin daha beterini görsünde aklı başına gelsin. Zaten en ufak şeyden kavga çıkartıyormuş dikkat etmenizin ne manası var...
Kavga çıkmasın huzur olsun diye elimden geleni yapıyorum bigun bişey biraksam ortada unutsam dikkatsizsin umursamıyorsun alismissin daginik yaşamaya deyip beni cinnet noktasına getiriyor

Bir bucuk yıldır evliyiz evlendigimziden beri mutlu bir günümüz geçmedi ikimizde çalışıyoruz akşam eve geldiğimizde hafta sonları bir aradayken hep kavga hep tartışma ve yüzde doksan kavga nedeni eşimde titizlik var daha doğrusu takiklik sehpa yamuk dursa vay efendim bu sehpa neden yamuk diş macununun kapağını açık unutursam kıyamet kopar normalde daginik biri asla değilim ama insanlık hali unutabilirim işten gelince çantamı kapının yanına koyabilirim sürekli bu tarz şeeylerden kavga çıkıyor susayim cevap vermeyim diyorum bi şekilde sabrım tükeniyor artık gerçekten dayanamiyorum o kadar soğudum ki mutlu olmak istiyorum artık çok yoruldum tükendim :KK43: lutfen yardım edin

Esinizde obsesif-kompulsif bozukluk var sanirim. Bende de var, ben de cevreme cok zararlar verdim, onlari cok kirdim bu hastaliktan dolayi hala da yapiyorum tedavi de olamiyorum. Psikologa gitmistim 1 seans, sadece o bile bana 1 hafta kadar iyi gelmisti. Sizin imkaniniz varsa uzman bir yardim alin ve sabirli olun lutfen. Kavga etmemeye, sakin kalmaya calisin ve onu geri kazanin. Imkansiz bir sey degil, sizin de desteginizle gecebilecek bir sey. Elinden tutmazsaniz depresyona da girer, daha kotu bile olabilir. Lutfen sabirli olmaya calisin, birbirinizi kirmayin.

Yemeği ben yaparım; sofrayı eşi toplar, çay demler. O elektrik süpürgesi tutar, ben toz alırım . O balkonları yıkar, ben cam silerim vb.. Çalışsam da çalışmasam da bu böyle.. Eğer yapmazsa da ona ait olanı bende yapmam öyle kalır. Rahatsız oluyorsa kalkar toplar. Niye kendinizi paralıyorsunuz..Bu kadar yapabiliyorum benım elimden bu kadar geliyor de. Daha iyisini sen yap ben göreyım hem ögrenirim de olsun bitsin

susayim cevap vermeyim diyorum
cevap verseniz böyle olmazdı bence iki yeni hayat birleşiyor ve iki yeni insanın kuralları hayat alışkanlıkları da birleşiyor. madem ikiniz de çalışıyorsunuz hayat müşterek o masa yamuksa rahatsız olan eşiniz o masayı düzeltmeli siz değil bunu ona öğretmeliydiniz. ben de eşimle ilk 3-4 çok çatıştım o kendi bildiklerin de ben kendi bildiklerim de direttim çok şükür ortak payda da birleştik. kendinizi savunun bırakın eşiniz rahatsız oluyorsa o yapsın beni rahatsız etmiyor seni rahatsız ediyorsa sen düzelt sen yap sen temizle sen o kapağı kapat diyebilin bunları derken de tartışcaksınız ama en azından eşiniz de sorumluluk almayı öğrenebilcek o masayı size çatmadan düzeltmeyi öğrenecek en basiti. ne eşiniz ne siz üstün değilsiniz eşitsiniz o evde. lütfen susmayın

Ne değişik bir adam,eşiniz.
Hayat arkadaşı mı,zabıta amiri mi,
nöbetçi kv mi?Belli değil.
Fazla yüz vermişsiniz.
'Bi dur' deyip,sağlam bir ayar verin kendisine.
Obsesifse tedavi olsun.
Değilse,sadece titizse ya kalkıp kendi de bir işin ucundan tutsun,ya da düzenli yardımcı tutsun ev işleri için.
Karı-koca düzen ve temizlik kumkuması sayılabilecek tipleriz,eşim benden bir tık üst seviyede,annesi de öyle çünkü,
yine de böyle bir muamele görmedim 25 yıldır ne eşimden ne kvdemden.
Tertipli ve titiz adam,
başkasına dırdır etmez,kendi yapar.
Bildiğiniz şımarık ve egosunu tatmin edecek hareketler içinde beyfendi.
Not:Bir süre bebek düşünmeyin.

Back