• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok yoruldum lutfen yardim😔

Tugcedgn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2014
181
101
103
35
Bir bucuk yıldır evliyiz evlendigimziden beri mutlu bir günümüz geçmedi ikimizde çalışıyoruz akşam eve geldiğimizde hafta sonları bir aradayken hep kavga hep tartışma ve yüzde doksan kavga nedeni eşimde titizlik var daha doğrusu takiklik sehpa yamuk dursa vay efendim bu sehpa neden yamuk diş macununun kapağını açık unutursam kıyamet kopar normalde daginik biri asla değilim ama insanlık hali unutabilirim işten gelince çantamı kapının yanına koyabilirim sürekli bu tarz şeeylerden kavga çıkıyor susayim cevap vermeyim diyorum bi şekilde sabrım tükeniyor artık gerçekten dayanamiyorum o kadar soğudum ki mutlu olmak istiyorum artık çok yoruldum tükendim :( lutfen yardım edin

Anam konuyu ben açtım sandım.. Aynen benim eşim böyle ben de senin gibiyim daha bugün bile ufak bir sürtüşme oldu.. Ne yaparsan yap bu takıntı durumu geçmiyor canım.. Ben biraz kendimi törpüledim o biraz söylenmeyi azaltıp içinde yaşadı, bu şekil geçinip gidiyoruz..

Su an bile o ayrı odada ben ayrı odada oturuyorum tartismamak için dışardan bakıldığında basit sebepler ama evin içinde kaos çok yoruldum yıprandım artikartik

Hergün mutlaka bi tartışmamız oluyor ne yapsam olmuyor bugün akşama kadar temizlik yaptım kalktı iki biyer düzeltti vay efendim niye bunların yerini degistirmisim

Allah Biz kadinlara sabir versin kolaylik versin bendede Nankör bi koca var kendisi bitek ise gider gelir okadar Baska biseye yaramaz yaramadigi gibi yaptiklarimida begenmez hergün illaki biseye bagirir hakaret eder bazen assalar. Bitane evladim var 2.5 yasinda o Bile Anne Baba Diye araya girio bagirinca babasi. Yemek Bende alisveris camasir bulasik cocuk temizlik hatta cöp atmak Bile zorlaaaa binkere söylerim neyapacagini Yine yapmaz. Izinli olur anca uyur biz oglumla tek basimizayiz bisey yapsak Bile beraber Ya önce yada Sonra burnumdan getirir Allah yardimcimiz olsun Allah evlatlarimizla sinamasin yeterki Ben dayanirim Bu eziyete :110:

Gerçekten sabır versin Rabbim bize akşama kadar çalışıyorum yoruluyorum akşam eve gelip yemek yapmaya çalışıyorum işten gelip yatıyor kendisi

Su an bile o ayrı odada ben ayrı odada oturuyorum tartismamak için dışardan bakıldığında basit sebepler ama evin içinde kaos çok yoruldum yıprandım artikartik
Aynen canim Bende ayni durumdayim suan o oturma odasinda Ben cocugu yatirdim ve Hala gitmedim iceri illaki bisey bulur Kavga cikartir Sonra pisman olur Ama Yine yapar

Hergün mutlaka bi tartışmamız oluyor ne yapsam olmuyor bugün akşama kadar temizlik yaptım kalktı iki biyer düzeltti vay efendim niye bunların yerini degistirmisim

Pardon, hizmetcimisin?

Ben olsam evde hicbirsey yapmazdim. Evi mok götürsün. Sadece kendi camasirimi ve ütümü yapardim. Sadece kendime göre yemek yapardim. Sikayeti var ise, kendisi hal etsin. Okb'li ise psikolog'a gitsin.

Ha yok, beyefendi sadece söylenmeui biliyorsa, gidip annesinin evinde söylensin. Sen bir hizmetci degilsin. Es olmak, evli olmak bu degil. Ikinizde calisip, sen tüm gün temizlik yapip ve beyefendinin yardim etmemesi kabul edilir degil (ki yardim degil, is bölümü olmali). Üstüne laf söylemesi cok cirkin.

Bu erkekleri bu kadar pofpoflamayin.

Bir bucuk yıldır evliyiz evlendigimziden beri mutlu bir günümüz geçmedi ikimizde çalışıyoruz akşam eve geldiğimizde hafta sonları bir aradayken hep kavga hep tartışma ve yüzde doksan kavga nedeni eşimde titizlik var daha doğrusu takiklik sehpa yamuk dursa vay efendim bu sehpa neden yamuk diş macununun kapağını açık unutursam kıyamet kopar normalde daginik biri asla değilim ama insanlık hali unutabilirim işten gelince çantamı kapının yanına koyabilirim sürekli bu tarz şeeylerden kavga çıkıyor susayim cevap vermeyim diyorum bi şekilde sabrım tükeniyor artık gerçekten dayanamiyorum o kadar soğudum ki mutlu olmak istiyorum artık çok yoruldum tükendim :KK43: lutfen yardım edin
Zorrrr değişmez kp öyle iyidir haste ama hep bu yüzden kavga çıkarır evde

Ay öyle erkekler gerçekten çekilmez oluyor. Kendisi bir şey yapıp düzeltse neyse de sürekli bunu niye böyle yapmadın şunu ne biçim yaptın falan diye anca oturduğu yerden konuşan eleştiren erkeklere hiçbir şey yapmıcaksın. Beğenmiyosa kendi yapsın kendi düzeltsin dağınık yeri de söylenmesin.

Ona göre hep o benim arkamı topluyor açıkta kıyafetim kalsa alıp tikistiriyo dolaba banyoya el havlusu aşmayı unutmuşum benim kullandığım banyo havlusunu el Yikama havlusu yerine aşmış güya beni cezalandırıyor

Bir bucuk yıldır evliyiz evlendigimziden beri mutlu bir günümüz geçmedi ikimizde çalışıyoruz akşam eve geldiğimizde hafta sonları bir aradayken hep kavga hep tartışma ve yüzde doksan kavga nedeni eşimde titizlik var daha doğrusu takiklik sehpa yamuk dursa vay efendim bu sehpa neden yamuk diş macununun kapağını açık unutursam kıyamet kopar normalde daginik biri asla değilim ama insanlık hali unutabilirim işten gelince çantamı kapının yanına koyabilirim sürekli bu tarz şeeylerden kavga çıkıyor susayim cevap vermeyim diyorum bi şekilde sabrım tükeniyor artık gerçekten dayanamiyorum o kadar soğudum ki mutlu olmak istiyorum artık çok yoruldum tükendim :KK43: lutfen yardım edin
Annesı babası titizlikten baska mutluluk oldugunu ogretmemıs mı ya boyle sey olur mu ben aksama kadar evdeyım bazen sabaha bulasıgım bıle kalır daha hıc esım bısey demez hatta yorma kendını yarın yaparsın der sukurler olsun evımızden saka oyun eksık olmaz yatana kadar cocuk gıbı kostururuz evın ıcınde. Sıze davranısı nasıl bu tıtızlık konusu dısında bırde kv evıne gıdıncekı hallerı nasıl.

Ya böyle kücücük seyler icin bu kadar kavga etmeniz, huzurunuzun kacması gercekten hiç normal değil. Acaba okb hastalığı mı var eşinizde?

Allah yardımcınız olsun...

Zor durum seninki oyle çözülebilecek birsey gbi de durmuyor. :KK43:Boyle insanlar fena takintili titiz oluyor ve kolay kolay alışkanlıklarından vazgecemiyorlar.Hani tamamen birak evi kendi haline ugrasma diyeceğim ama daha yeni evlisnz dah.kotu olur.En iyisi suyuna gitmeye calisin.Dediklerini yapin.Zaten zamnla ogrenirsiniz nelere takintili olduğunu.onlarida yaparsanız problem biraz da olsa çözülür.Belki bir.muddet snra sizde de aliskanlik olurolup.Zor gelmez

Back