Cok yoruldum.. beni kullaniyor

Hayal1992

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2018
181
7
28
32
Kizlar lütfen yardim edin.. Bebegim 15 aylik emzigi birakti ve beni iki aydir Emzik olarak kullaniyor.. karni tok olsa bile tisörtümü indirmek istiyor.. hele geceler tam bi kabusa döndü.. yatagi odamizda oldugu icin emzirerek uyutuyordum ve sonra yatagina koyuyordum, fakat artik onada müsade etmiyor bagiriyor, bizim yatakta yatiyor ve her saat uyanip emip uykuya devam ediyor, cok yoruldum nolur yardim edin, gögüsten birakmak istiyorum fakat biberondan süt icmiyor.. zaten zayif korkuyorum kilo kaybedecek diye, ama artik gercekten dayanamiorum geceleri cok yoruyor beni, nasil kolay sütten kesip, siseden inek sütüne gecebilirm acaba bir kasik Kakao mu koysam :( hic istemesemde, ve nasil odasini ayirabilirim, Simdiden sagolun cevaplar icin

Kizlar lütfen yardim edin.. Bebegim 15 aylik emzigi birakti ve beni iki aydir Emzik olarak kullaniyor.. karni tok olsa bile tisörtümü indirmek istiyor.. hele geceler tam bi kabusa döndü.. yatagi odamizda oldugu icin emzirerek uyutuyordum ve sonra yatagina koyuyordum, fakat artik onada müsade etmiyor bagiriyor, bizim yatakta yatiyor ve her saat uyanip emip uykuya devam ediyor, cok yoruldum nolur yardim edin, gögüsten birakmak istiyorum fakat biberondan süt icmiyor.. zaten zayif korkuyorum kilo kaybedecek diye, ama artik gercekten dayanamiorum geceleri cok yoruyor beni, nasil kolay sütten kesip, siseden inek sütüne gecebilirm acaba bir kasik Kakao mu koysam :( hic istemesemde, ve nasil odasini ayirabilirim, Simdiden sagolun cevaplar icin
Ayyyy kendi kizimi gordum.Geveleri haric sabahlari 4 saat araliksiz emiyodu.Gogsumu bantladim ve asla vermedim.Ilk gece cok agladi.Uykuya dalmakta cok zorlandi.3. Gece hafifledi aglamasi.Sonra uyandikca su verdim sabahlarida biberonla sut.Balla tatlandirabilirsiniz.Ilk baslarda asla kabul etmedi ama simdi sut iciyo artik.

Inek sütü vermeyin çocuğa.
Hic bir faydası yok aksine zararı var. Devam sütü verebilirsiniz. Tabi kabul ederse. Aslinda en iyisi 1 yasinda veya 1 yaşına az kala sütten kesmekte olmuyor işte. Bence ac olduğu için değil alışkanlıktan yapiyor onu. Odanızı ayırma zamanı gelmiş geçmiş ayrıca. Umarım çözüm bulursunuz ama inek sütü ve kakao vermeyin lütfen.

cok iyi anliyorum.seni..son derece haklisin. oncelikle sute kakao koymak hakkinda yazayim..benim gordugum cocuklar kucukken daha duz tatlari tercih ediyorlar vr balli sut kakaolu sut gibi bize lezzetli gelen seyler onlara cekici gelmiyor.

cocugunun memeye bagli oldugu icin yemegini duzgun yemiyor. aslinda memeyi biraksa daha guzel.yiyecek ve beslenecek. ama yemesini asla takinti haline getormeyin. koyun onune kendi yesin, yemiyor diye kavga edip sinirinizi bozmayin.

maalesef benim bildigim tek gece beslenmesini kesme yolu aglatmak. gece uyaninca gitmeyin yanina aglayip uyumaya devam etsin. zaten 2 3 gunde alisiyor cocuk. sadece cok sabirli olmak gerekiyor. benimki rn fazla 10 dakika aglayip sonra uyumaya devam etmisti. 3. gun hic uyanmamisti yanlis hatirlamiyirsam.

Cevaplar icin tesekkürlerler
Öncelikle kullaniyor derken emzik olarak demek istedim
2. ben gayer iyi arastirdim ve cocuk doktoruma danistim , tam 15 ay emzirdim ve kesinlikle devam sütü vermeyecegim asil siz arastirin o devam sütünün icinde neler var! Kakao yu ise baslarda tatlandirmak icin koymak istedim, bu arada yurt disinda yasiyorum 28 yasindaylm ve gayet bilincliyim, 1 Yasindan sonra bebekler gayette inek sütü icebilir! Bence önce siz arastirin yargilamamadan

İnek sütü ve kakao mu? Yahu hiç mi merak edip ne yer ne içer bu bebek diye bakmıyorsunuz, şok oldum. İçerik ayrı başlık ayrı tuhaf. Azıcık okuyun ne olur ya

Cevaplar icin tesekkürlerler
Öncelikle kullaniyor derken emzik olarak demek istedim
2. ben gayer iyi arastirdim ve cocuk doktoruma danistim , tam 15 ay emzirdim ve kesinlikle devam sütü vermeyecegim asil siz arastirin o devam sütünün icinde neler var! Kakao yu ise baslarda tatlandirmak icin koymak istedim, bu arada yurt disinda yasiyorum 28 yasindaylm ve gayet bilincliyim, 1 Yasindan sonra bebekler gayette inek sütü icebilir! Bence önce siz arastirin yargilamamadan

Inek sütü vermeyin çocuğa.
Hic bir faydası yok aksine zararı var. Devam sütü verebilirsiniz. Tabi kabul ederse. Aslinda en iyisi 1 yasinda veya 1 yaşına az kala sütten kesmekte olmuyor işte. Bence ac olduğu için değil alışkanlıktan yapiyor onu. Odanızı ayırma zamanı gelmiş geçmiş ayrıca. Umarım çözüm bulursunuz ama inek sütü ve kakao vermeyin lütfen.

Haklsiniz fakat Maalesef o devam sütüde cok sagliksiz icinde neler neler var, o yüzden dogal seyler vermek istiyorum, aliskanlik oldugunun bende farkindayim mesela bu gece yine hic Uyutmadi

Ayyyy kendi kizimi gordum.Geveleri haric sabahlari 4 saat araliksiz emiyodu.Gogsumu bantladim ve asla vermedim.Ilk gece cok agladi.Uykuya dalmakta cok zorlandi.3. Gece hafifledi aglamasi.Sonra uyandikca su verdim sabahlarida biberonla sut.Balla tatlandirabilirsiniz.Ilk baslarda asla kabul etmedi ama simdi sut iciyo artik.

Cok sagolun banada sirke
Sür dediler, hem kiyamiyorum hemde cok yoruldum yakinda ise baslayacagim gece uyumadan cok zor :( haklisiniz bal daha iyi fikir gibi

Bu konudaki tecrübelerimi size anlatayim. Her annenin yetistirme davranis yontemi farklidir. Eger size uygulayabilirim derseniz kolay atlatacaginizi dusunuyorum.
  1. Eger gogusunuzu emzik olarak kullanmasini istemiyorsaniz kararli ve net olmalisiniz. Yavrunuz 15 aylikmis soylediklerinizi anlayacak yastadir. Emzirmeye devam edebilirsiniz ama gunde 2 defa yeterlidir. Fazla emerse yemek yemez. Zayif olmasinin sebebide budur. 1 yasindan sonra sutten fazla besinlere ihtiyaci vardir vucudun. Bakin hic bir cocuk acliga dayanamaz.
  2. Ya ilk olarak odasini ayirin yada emzirmeyi birakin. Ikisini ayni anda yaparsaniz zorlanirsiniz. Bana sorarsaniz ilk olarak gece emmelerini birakin. Cunku yatagina yatirdignizda gece sik sik uyanacaktir emme aliskanligindan dolayi. Yataginizdan sikca cikmaniz gerekir.
  3. Ben ilk oglumun odasini ayirdigimda aglamasi en fazla 3 gun surdu. Sonra alisti. Bazen yanima aliyorum yatagina gitmek istiyor bizimle uyuyamiyor. 2 yasinda suan.

Back