- Konu Sahibi umutsuzzum
-
peki asıl şahit? ondan nasıl kurtulucam?
kadın zaten boşanma davasını açtığı andan itibaren özgürdür
ben ortada hukuksal bir suç göremedim
bana göre etik olarak da problem yok.. herkes nikahsız birliktelik yaşıyor, hepsini topa mı dizelim
bana göre etik olarak da problem yok.. herkes nikahsız birliktelik yaşıyor, hepsini topa mı dizelim
o nasıl bir "lise arkadaşı" imiş ki; hem evli kadınla beraber olup, hem de kocasına onu ispiyonlayabiliyormuş?
ayrıca nasıl bir "insan" imiş ki, (bu cümlenizden anladığımı söylüyorum) eşiniz lehine şahitlik yapabiliyormuş?
of yemin ederim bu tür "ilişki"ler yüzünden kadın-erkek arkadaşlıklarına bile inanç kalmadı artık.
gerçi kişi kendinden bilirmiş işi.
çok şükür benim erkek arkadaşlarımla hiç böyle seviyesizce bir buhabbetim olmadı ama!
diyecek söz bulamıyorum gerçekten.
nerden tutsan elinde kalıyor....
eminmisin hayatım?
henüz dava sonuçlanmamış.
hala diğer adamla evli.
boşanma davasında "ilam"ı almadığın sürece bile boşanamıyorsun.
benim bir arkadaşım mahkemede boşandıkları halde son anda çark edip ilamı almadılar ve hala nikahları devam ediyor, ordan biliyorum
ayrıca hukuksal sorun olmadığını düşünelim (ki bence velayeti alır baba) etik olarak????
ilkdefa iyi tarafından bişey duydum sağolasın.. kendimi affetmiycem hiç bu konuda yinede..
boşanma davası açtığı andan itibaren, kadın tamamen özgürdür hukuken
bana göre etik olarak da aynen böyle
konu sahibi aldatmayı dava açıktan sonra yaptıysa, hukuken suçlu değil..
bana göre etik olarak da suçlu değil..
evliylen gidip eski sevgilisiyle 7 ay yaşayan adamı, evine dönünce yeni evli ilan ettik değil mi csi?
bazı arkadaşlarımız nede güzel inkar et diyor
hukuki olarak özgür olması konusunda kesin bilgim yok, hukukçu değilim ancak mantıklı gelmiyor.
o halde neden özellikle de velayet durumları söz konusu olduğunda insanlara dikkatli olmalarını salıveriyoruz?
bence nikahsız beraberlikler etik olarak yanlış değildir, her iki tarafın da aksi bir durumu söz konusu olmadıkça...
son cümlenle alakalı benim düşüncelerimi biliyordun, hala da değişmedi.
ben kabul edemezdim, edebilene saygı duymaktan başka bişey gelmedi elimden.
ama ben yapamazdım, yapmazdım.
hukuki olarak özgür olması konusunda kesin bilgim yok, hukukçu değilim ancak mantıklı gelmiyor.
o halde neden özellikle de velayet durumları söz konusu olduğunda insanlara dikkatli olmalarını salıveriyoruz?
bence nikahsız beraberlikler etik olarak yanlış değildir, her iki tarafın da aksi bir durumu söz konusu olmadıkça...
hukuken özgür değildir zaten, burda yanlış bilgiler verilmesin arkadaşa..
dediğim gibi, boşandıktan sonra bile 300 gün geçmeden evliliğe izin verilmez..
ayrıca hukuen suç değildir ifadesinede bi açıklık getirmek isterim;
burada ceza davası değil, hukuk davası söz konusu dolayısıyla hakim takdir yetkisini kullanıp kanunları yorumlayarak, durumun gerektirdiği hal ve sartlara göre hükmü verecektir..
yani kanunda suç olarak yazmıyo o zaman bu kadın eşini aldatabilir, çocucuğun velayetini vereyim gibi bi mantık; özellikle aile mahkemesi hakimlerinde asla yoktur..
konu sahibi arkadaşa ilk yorumumda da söyledim, asla inkar etme arkadaşım..
mahkemeye yalan beyanda bulunma..
bazı arkadaşlarımız nede güzel inkar et diyor
siz verdiğiniz bilgilerin doğruluğundan emin misiniz?
300 gün geçmeden evlenilmez (dava açılırsa, o da mümkündür zaten)
ama boşanma davası açıldıktan sonraki süreçteki kanıtlar, aldatma vs gibi olmaz..
diye biliyorum
ben burda olduğum süre içinde beni defalarca aldattı... onun hakkı var ama buna ... birde ben bunu istiyerek yapmadım.. inanın isteksizdim...bir anda oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?