Saç Uzatma Yöntemleri Cok Yipranmis Saclar

gillyflower

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2008
11
0
86
41
Bursa
Merhaba arkadaşlar, siteye yeni üye oldum size birşey danışmak istiyorum çünkü karar veremiyorum. Yeni çıkan gliss oil nutritive (sarı renkli) saç maskesinimi alsam yoksa biopon diye maske varmış hatta daha önceki konularda yorumları yapılmış önerebileceğiniz saç maskesi varmı? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Not: Saçlarım çok ciddi derecede yıprandı ve çok kuru.

ikisini de denedim,gliss in o serisinden hiç memnun kalmadım saçlarımı ağırlaştırdı matlaştırdı ne kadar yıkarsam yıkayım yapış yapış yararını görmedim,biopon gerçekten ii bi maske röfle yaptırdığım dönemde kullanırdım..bunun dışında ciddi yıpranma için dove un terapisini öneririm kullanıyorum fönsüz de saçlarımı açık bırakabiliyorum çok memnunum yalnız biraz fazla yatıştırıyor sanırım ince telli ve seyrek saçlılar için değil..

Merhaba benimde saçlarım röfleden çok yıprandığından sürekli bakım ürünleri kullanan biriyim.Bende bahsettiğin gibi glissin kırılma karşıtı şampuanını ve bakım kremini kullanıyorum.Çok da memnunum saç uçlarımdaki kırılmaların azaldığı görmek beni inanılmaz mutlu yapıyor.Ama biliyorsun ki her insanın saç yapısı farklı olduğundan herkeste aynı sonucu da vermeyebiliyor.Denemekten bişiy olmaz diyebilirim ancak sana.Ama ben memnunum..

gliss serisini bende kullanıyorum şampuan bitti saç kremide az kaldı ama son çare kestirmek olucak sanırım..

Kestirmeyi düşünecek kadar olduğuna göre çok yıpranık sanırım saçların.Kuaföre de gittin mi 1-2 cm diyor kesiyor 5 cm.Ama tabi bıktıysan karar senin canım..

biopon kullanmadım, ama benim kanaatimce gliss argan&shea özlü maske dove theraphyden çok daha iyi. kıvamları bile çok farklı,ama saçtan saça değişiyor işte...

Ne yaparsan yap kestirmedigin surece sacin eski sagligina gelemez.. Saclari tirnak gibi dusunelim, torpulemedigin yada kesmedigin surece devamli kirilip kopucaktir. Sac telide boyledir, bakimsizliktan devamli kurur, kirilir ve kopar.. zaten bu yuzden hic uzamadigini soyleyen kisilerin sayisi cok fazladir. Diger genetik ozelliklerden oturu uzamayanlari katmiyorum, onlar istesna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…