Çok yeme şişmanlarsın

bir de babaniz laf sokmus olabilir mi? babam beni cok zayif buluyor mesela, ben boyle oha cok yedim falan dedigimde “aynen cok yedin, bir an benim tabagimi da yiyeceksin zannettim” falan diyip sonra “ne cok yemesi, dalga mi geciyorsun, tabagini bitir” diye firca cekiyor. belki sizin babaniz da laf carpti yani yoo yemedin anlaminda. ama siz anlamadiniz.

Birinci derece aile bireyi, kanımdan canımdan olan babam demese ben de hiç takılmazdım
canımdan kanımdan olan annem diyor ve ben buna hiç takılmıyorum ama kv deyince insanın bi sinir olası geliyor

Kilolu olsan alınmaz mıydın ?
Daha çok alınıyor bence insan.
Ben 64 kiloyum göbek falan var maşallah güzel de yerim.bana şaka yapsalar da kilomdan dolayı haklılar çok yedim diye alınabilirim.
İnceciksin zaten.
Bence baban espiri yapmış size takılmış siz alinmissiniz.

Oyyy...
Abartmayın, öylesine demiş, belli ki takılmış.. Hem ciddi dediyse bile, siz tiye alıp gülün geçin. Kilo alsanız ne kadar alacaksınız zaten 47 kilosunuz.

170 boya 60 kiloyum, 2 kilo alsam babam hemen fark eder ve uyarır. Çerez tabaklarını önümden çeker, yürüyüşlerine beni de zorla dahil eder.
Alınıp gücenmek bugüne kadar aklıma bile gelmedi.
Paramı yedi bitirdi diye düşünmüyor sonuçta, benim sağlığını düşünüyor.

Bu kadar alınganlık sizi yorar inanin.

Yani takilmaya gerek yok kotu bisey dememis dogru diyo fazla yiyince kilo almaya musaitiz. Bunda kotu bi uslup yok

Çok zayıf olduğunuz için çok yedim deyince espri yapmış babanız gülerek bunu anlayamadınız mı gerçekten yoksa niye desin ki zaten zayıfsınız

Zayıf degil normal kilodan biraz fazla bile olsan babanın söylediği şeyde alınacak bişey yok bence öyle olsa seni düşündüğü için söylemiş olur dedigi gibi alınca vermesi zor oluyor senin durumunda da baban şaka yapmak maksadı ile söylemiş gibi duruyor zaten fazla alıngansın

Abartmışsınızz gereksiz buraya konu açma değeri yok.

Abartmışşiniz.

Bence babanız zayıflığınıza dem vurup ironi yapmış. Cidden. Başka anlamı olamaz.

Babanızın söylediği genel anlamda doğru, kadın metabolizmasıyla erkek metabolizması aynı değil, bir de hamilelik doğum lohusalık hormonlar…..iş çığırından çıkıyor genelde
Size ironi yapmış ama dediği doğru neden olayı kadın savunulucuğuna getirdiniz durduk yere sorunlu gibi….babası kızına bukadar şey de diyemeyecekse artık yazık be
Kilonuz az olabilir ama mideyi ağrıtacak kadar yemek hiç sağlıklı değil
Kilo almak yada vermek için değil sağlığınız için sağlıklı beslenmelisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…