çok yardım acillll

bazı halı yıkama firmaları yorgan, battaniye, stor yıkıyor.. ben yıkatmıştım... bir battaniye için koskoca makineyi bozmaya gerek yok

Yine çiğneyerek suyunu biraz sıkmış olursunuz. Sonra leğenin içinde suyunu bıraksın bekletin. Akşamada asın balkona..
sakın koymayın makinaya.. yoksa çalıştırdınızmı makinayı.. durdurup çıkartması daha zor..

Battaniye tek başına 5 kg eder. Islanınca 15 olur o. Sonrasında kazan yerinden çıkacağı için yürüyen bir makinanız olur.
Böyle şeylerde en mantıklısı kuru temizleme. Hemen hemen her alışveriş merkezinde var. Hafta sonu götürürsünüz 1 saatte hallederler.

ben yıkıyorum battaniyelerimi makinede
zarzor sığdırıyorum
önden boşluk kalmıyor ama makinenin üst tarafına elim girecek kadar boşluk kalıyor
bir deneyin eliniz giriyor mu makinenin üstüne
bir de sıvı deterjan kullanmalısınız yoksa her yerinde deterjan lekeleri kalıyor.

canım bence bırdaha makınanda yıkama.Kuru temızleme onerırım bırde alakası yok ama resmınden urkuyom ya bensevgıler..

Bende bugun cift kisilik cin battaniyesi attim.
Sikmamisti tekrar siktirdim gayet temiz yikamis.makinam 6 kglik.

benım makınam sekız kg. lık gecen bende attım battanıyemı allahım cok zor sıgdırdım ablam benyıkıyorum sıgıyo demıstı megersem benım battanıye battal boymus yıkandı ama temız yıkandımı bılmıyorum bırdaha atmayı dusunmuyorum kuru temızlemeye verırım makıneme kıymam oda yenı aldım makınemı

Kaç kg lık ona bağlı ... 8 ideal diye düşünüyorum. Yurttaki anımız geldi aklıma arkadaşım battaniyeyi çamaşır makinesinde yıkayacağım diye tutturdu ve yıkadı da sonuç çamaşır makinesi mutfakta resmen tur attı Galiba kazan yerinden çıkmış.

ben yurtta kalırken 6 m2lik kilimi makinaya atıyordum sıkış pıkış oluyordu da makineye hiç bişey olmuyordu....
ki ıslanmadık yıkanmadık yeride kalmıyordu. 5 kiloluk bir makineydi:)
bişey olacağını düşünmüyorum.

Bende çift kişilik battaniyemi attım kapağı zor kapattım hiç yıkamamış sıkmamış 8 kiloluk benim makina sonra halı yıkamaya verdim bir dahada atmadım.

Guzelim elyaf yorganimi tepistire tepistire attim ben de makineye.
Sonuç, paramparca cikti makineden.
ozdilekten aldiydim hem de cope gitti param

Canim gecenlerde bende attim cift kisilik battaniyemi ayagimla tepmistim makinenin icine guzel yikanmis ama sikistigi icin sanirim bazi yerlerinde tuyler yok yolunmus tavuga donmus zaten sevmiyodum o battaniyeyi ama misafir gelince iyi oluyodu

Canim gecenlerde bende attim cift kisilik battaniyemi ayagimla tepmistim makinenin icine guzel yikanmis ama sikistigi icin sanirim bazi yerlerinde tuyler yok yolunmus tavuga donmus zaten sevmiyodum o battaniyeyi ama misafir gelince iyi oluyodu
Ay cok guldum bildigin kahkaha attim.Yolunmus tavuk hee. Muhtemelen sıkistigi icin kapagin ordaki plastik kisma surtununcr olmustur benim de terliklerimin altini yiyor kapagin agzindaki plastik. Yolunmus tavuk gibi olmasa da jiletlenmis giniterliklerin alti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…