- 25 Ağustos 2014
- 20.654
- 49.062
- 798
- Konu Sahibi kedicikcikcik
kuru temizleme..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kapak kapanmayacak kadarsa atma bence, benimki zor sığıyor ama kapağı kapatabiliyorum.Makina kuruturken arızalanır,hızlı döndüğü içinJapağı zor kaoatıyorum o derece yani ozanan yıkayım demi bişey olmaz
canım bence bırdaha makınanda yıkama.Kuru temızleme onerırım bırde alakası yok ama resmınden urkuyom ya benHanımlar lütfen bi yardımcı olun.şimdi battaniyem var kalın ve kaba.makineye koydum zar zor sıkıştırdım .ama korkuyorum makineye zarar gelir mi zor dönecek gibi duruyor leğen de yok .benim gibi böyle olupta makineye atıp çalıştıran var mı
Hanımlar lütfen bi yardımcı olun.şimdi battaniyem var kalın ve kaba.makineye koydum zar zor sıkıştırdım .ama korkuyorum makineye zarar gelir mi zor dönecek gibi duruyor leğen de yok .benim gibi böyle olupta makineye atıp çalıştıran var mı
Ay cok guldum bildigin kahkaha attim.Yolunmus tavuk hee. Muhtemelen sıkistigi icin kapagin ordaki plastik kisma surtununcr olmustur benim de terliklerimin altini yiyor kapagin agzindaki plastik. Yolunmus tavuk gibi olmasa da jiletlenmis giniterliklerin alti :)Canim gecenlerde bende attim cift kisilik battaniyemi ayagimla tepmistim makinenin icineguzel yikanmis ama sikistigi icin sanirim bazi yerlerinde tuyler yok yolunmus tavuga donmus
zaten sevmiyodum o battaniyeyi ama misafir gelince iyi oluyodu
![]()