• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok yardım acillll

kedicikcikcik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mart 2014
2.433
781
148
Hanımlar lütfen bi yardımcı olun.şimdi battaniyem var kalın ve kaba.makineye koydum zar zor sıkıştırdım .ama korkuyorum makineye zarar gelir mi zor dönecek gibi duruyor leğen de yok .benim gibi böyle olupta makineye atıp çalıştıran var mı

makinede yıkamayın böyle sıkışık bir biçimde hem makineyi zorluyorsunuz, hem de rahat dönemediği için temizlenmiyor.

Makine kaç kg lık. bende makinemde yıkıyorum. ama üzerinde biraz boşluk kalıyor. boşluk yoksa yıkamayın:(

Hanımlar lütfen bi yardımcı olun.şimdi battaniyem var kalın ve kaba.makineye koydum zar zor sıkıştırdım .ama korkuyorum makineye zarar gelir mi zor dönecek gibi duruyor leğen de yok .benim gibi böyle olupta makineye atıp çalıştıran var mı

ben malesef bu şekilde
yıkıyorum
makinya arar vermedi
ama iyi durulanmıyor
o nedenle
yıkama bitince
birde sırf durulama yaptırıyorum
öyle zor sıkıştırıyorum ki
kapağı kapatmak için 5 dk harcıyorum
:)

çamaşırı koyunca üzerinde bir karış açıklık kalması gerekir. rahat dönebilmesi için.

Kaç kg lık makinanız. benimki 5 kg elyaf yorganları atmayı çok istedim hep ama malum küçük olmuyor. Anneminki 8 kg onunkine rahatca sığıyor.

ben malesef bu şekilde
yıkıyorum
makinya arar vermedi
ama iyi durulanmıyor
o nedenle
yıkama bitince
birde sırf durulama yaptırıyorum
öyle zor sıkıştırıyorum ki
kapağı kapatmak için 5 dk harcıyorum
:)
Hiç bişekilde boşluk kalmıyor battaniye resmen yapışık duruyor

Bencede koymayın makineye, hem suyu aldığı zaman ağırlığı kat be kat artacak bunu da göz önünde bulundurmanız lazım, küvetiniz yok mu orda da yıkayabilirsiniz?

bence de en iyisi ayaklarınızla çiğnemek gibi duruyor. biraz ıslatın öyle dursun. sonra da çiğneyin durulayın asın.
makinenin kazanı düşebilir. başınıza iş almayın.

Bende böle birinde makineyi çalışırken durdurdum,zar zor suyunu attırıp iptal ettikten sonra ayaklarıma kuvvet deyip çiğnedim:)
Hiç uğraşma Ayağında çiğne gitsin sığmıyosa

Benimki 7 kg.Koskoca battaniyeyi atıp yıkıyorum mecbur.Benim de sıkış tıkış oluyor sizinki gibi :(

Back