- 24 Mart 2015
- 58
- 53
- 36
-
- Konu Sahibi gulciNutya
Yeni görüyorum mesajinizi kac gundur girmedim sayfaya..evet tamd a anlatmak istedigim bu ama npalim dediginiz gibi okul zamani belki yemi arkadasliklar edinirimBence. Çok haklısın konu sahibi arkadaşım illa sıkı dostluklar kurmak gerekmiyor ama cevrende bu kızda ne yapıyor nasıl diyebileceğiniz bir yerde oturmaniz size güven duygusu verir ve yalnızlık hissetmezsiniz.bence sizinle alakası yok oturduğunuz yer bu tarz sanırım.caninizi skmayin.ins çocuğunuz büyüdüğünde velilerle filan çevre edinirsiniz Belkide.
Oturdugum yerde tek bir arkadasim yok olsa da cok kisa sürüyor neden anlamis degilim..Aksamdan sabaha aramız bozuluyor aksam bos sohbet ar
Ayrıldığım arkadasim sabahina yuzume bakmıyor yani birisi sanki bizim aramizi bozuyor sihir gibi kimsenin dedikodusunu yapmam yapanla da muhattap olmam halbuki herkesin herseyine kosuyorum taziye düğün hastalik vs hal hatir sorarim ama bana bisey olsa kimse gelmez..Arkadas canlisiyimdir gelinsin gidilsin severim ama cagrilmadan da gitmem.Bu yuzden tasinmaya karar verdim sizce her yer boylemidir.Cok uzuluyorum oglumunda hiç arkadasi yok
Arkadaşım bende İzmir de oturuyorum, kan gruplarımız da aynı
Arkadaş olalım mı
Canım artık insanlar hem meşgül hem seçici.. Eski arkadaşlıklar kurulmuyor. Okuldan veya çocukluktan olanlar devam ediyor. Yoksa yeni arkadaş hele hele dost edinmek çok zor. Herkesin bi hayat mücadelesi var ve koşturmada geneli ve o koşturmadan kalan zamanlarını da genelde insanlar çekirdek aileleri ile geçirmeyi seçiyorlar. Çabuk kaynaşan vıcık vıcık insanlarda zaten kişiyi tatmin etmiyor çünkü arkadaşlık kavramları başka oluyor. Yani anlayacağın zor yeni dostluklar edinmek.Oturdugum yerde tek bir arkadasim yok olsa da cok kisa sürüyor neden anlamis degilim..Aksamdan sabaha aramız bozuluyor aksam bos sohbet ar
Ayrıldığım arkadasim sabahina yuzume bakmıyor yani birisi sanki bizim aramizi bozuyor sihir gibi kimsenin dedikodusunu yapmam yapanla da muhattap olmam halbuki herkesin herseyine kosuyorum taziye düğün hastalik vs hal hatir sorarim ama bana bisey olsa kimse gelmez..Arkadas canlisiyimdir gelinsin gidilsin severim ama cagrilmadan da gitmem.Bu yuzden tasinmaya karar verdim sizce her yer boylemidir.Cok uzuluyorum oglumunda hiç arkadasi yok
Karşıyaka.olur neden olmasın.izmirin neresi
Aynen ben de bu ruh halindeyim artik :)) onlar kisirlarini yiyip dedikodularini yapsin dursunlar.Gelsin gitsin muhabbetlerini hiç sevmem. Evde misafir ne ya,bence çok sıkıcı. Hadi gel kahve içelim,yemeğe gidelim diyeceğim arkadaşlarım var onlar yetiyor.
Oturdugum yerde tek bir arkadasim yok olsa da cok kisa sürüyor neden anlamis degilim..Aksamdan sabaha aramız bozuluyor aksam bos sohbet ar
İnan vaktim yok diye mi yoksa evde takılmayı sevmemekten mi bilmiyorum ama hoşlanmıyorum evde misafirden.. dışarda ye,iç,kalk.. ohh mis gibi..Aynen ben de bu ruh halindeyim artik :)) onlar kisirlarini yiyip dedikodularini yapsin dursunlar.
Bende ornekkoy medicalpark yakinindayimKarşıyaka.
Medikal de Doğum yaptım :)Bende ornekkoy medicalpark yakinindayim
merhaba benimde dururmum ayniydı sizin gibi ben artik takılmıyorum insanlar neden böyle diye bende yalniz takiliyorumOturdugum yerde tek bir arkadasim yok olsa da cok kisa sürüyor neden anlamis degilim..Aksamdan sabaha aramız bozuluyor aksam bos sohbet ar