Cok yanlızım!!

Ben doguda bi şehirde aynı sorunlarla karşılaşmıştım hatta psikijim bozulmustu arkadaş canlısıydım arkadaşlarım vardı telde onlarla dertleşiyordum uzaktalardı.Ben demiştim neden komsuluk yok bana demiştiki ele yedireceğime bacıma akrabalrıma yedirirm.Tabiki ilginç bir bakış açısı ama bu devirde bazıları ince hesap yapıyorlar maalesef
Doğu batı meselesi değil frekans meselesi insan kanı kime ısınırsa onunla arkadaşlık kurar

bende çok yalnızım hemde doğup büyüdüğüm şehirde :KK43: bence bunun şehirle yada eş dost akrabayla arkadaşla alakası yok sanırım giderek yalnızlaşıyoruz kimilerimiz isteyerek kimilerimizde istemeden birşekilde bu duruma alışmaya çalışıyoruz :KK43:

bende çok yalnızım hemde doğup büyüdüğüm şehirde :KK43: bence bunun şehirle yada eş dost akrabayla arkadaşla alakası yok sanırım giderek yalnızlaşıyoruz kimilerimiz isteyerek kimilerimizde istemeden birşekilde bu duruma alışmaya çalışıyoruz :KK43:
Aynen öyle en yakınına bile yabancilasiyosun demi kızlar böyle hissedenler toplanalım bari =)

Ya en kotusu de annem bile beni suçluyor sende bi sorun var demekki herkes arkadas ediniyorda sen neden edinemiyorsun diye herkes dedigi de kendi ve yasitlari ahh anne ahh senin zamanindaki gibi degil diyirumda inanmıyor

Konu sahibi eski dostunuz yokmu yani bir ayda bir yılda gorusmeseniz kaldığı yerden devam eden güzel sıkı sohbetler oluyor en güzeli yani hele ki çalışan bayansaniz arkadaş komşu isteğinize hayranım vakit ve enerji bulabiliyorsunuz yeni bir insanla tanışmak kaynasmak güven duymak çok emek ve zaman isteyen şeyler artık hayat okadar yorucuki insanların buna enerjisi kalmıyor kaldi ki bu kadar zaman ve emek verdiğin komsuluklar hüsranla sonuçlanınca daha da temkinli yaklaşılıyor sizi bilmem ama ben parkta üç saat biriyle otursam ismi ne onu bile merak etmem ama siz eksiklik duyduğunuz için size üzüldüm ama arkadaşlara tamamen katılıyorum misafir agirlamayi ben severim ama gelenler ben gitmeyince onlarda istenmediğini düşünüp zamanla bana pek gelmemeye başlıyorlar yani havadan sudan sohbetler bir çok arkadaşın dediği gibi beni sıkıyor özel konulara da zaten girmem açın sevdiğiniz bir kitap okuyun en zararsizi

Konu sahibi eski dostunuz yokmu yani bir ayda bir yılda gorusmeseniz kaldığı yerden devam eden güzel sıkı sohbetler oluyor en güzeli yani hele ki çalışan bayansaniz arkadaş komşu isteğinize hayranım vakit ve enerji bulabiliyorsunuz yeni bir insanla tanışmak kaynasmak güven duymak çok emek ve zaman isteyen şeyler artık hayat okadar yorucuki insanların buna enerjisi kalmıyor kaldi ki bu kadar zaman ve emek verdiğin komsuluklar hüsranla sonuçlanınca daha da temkinli yaklaşılıyor sizi bilmem ama ben parkta üç saat biriyle otursam ismi ne onu bile merak etmem ama siz eksiklik duyduğunuz için size üzüldüm ama arkadaşlara tamamen katılıyorum misafir agirlamayi ben severim ama gelenler ben gitmeyince onlarda istenmediğini düşünüp zamanla bana pek gelmemeye başlıyorlar yani havadan sudan sohbetler bir çok arkadaşın dediği gibi beni sıkıyor özel konulara da zaten girmem açın sevdiğiniz bir kitap okuyun en zararsizi
Elbette eski dostlarim var ama uzaktalar yani ayda yilda bir biraraya geliyoruz.Benim istedigim hergun biraraya gelmek degil zaten bazen bir kahve icimlik bir insan arıyorum bisey olsa bu kiz hic görünmüyor öldü mü kaldimi bi kapisini calayim diyecek türden ama benim burda anca kokmam lazim kapimin calinmasi icin

Bence. Çok haklısın konu sahibi arkadaşım illa sıkı dostluklar kurmak gerekmiyor ama cevrende bu kızda ne yapıyor nasıl diyebileceğiniz bir yerde oturmaniz size güven duygusu verir ve yalnızlık hissetmezsiniz.bence sizinle alakası yok oturduğunuz yer bu tarz sanırım.caninizi skmayin.ins çocuğunuz büyüdüğünde velilerle filan çevre edinirsiniz Belkide.

X