- 24 Mart 2015
- 58
- 53
- 36
-
- Konu Sahibi gulciNutya
Dedigim gibi sohbet muhabbet severim ama cagrilmadan gitmem sikmam yani hatta karsi taraf arar bazen aramasam gelmicen diye sonra neden neden boyle oluyor bilmiyorumİlginç.. Acaba fazla sıcak olduğunuzu düşünüp de mi uzaklasiyorlar.. Malum günümüzde kimse her gün dip dibe ilişkiler istemiyor bende dahil
Nasil yani hic mi bir sohbet etmek birlikte bi kahve icmek istemezsiniz bu da bana ilginc geldiÇok ilginç, ben de hayatımda arkadaş istemem, gelinsin gidilsin asla istemem mesela...
Bence çok takıyorsunuz, oğlunuzla ilgilenin, oyun arkadaşı olun.
Neden hep karşı taraftan bekliyorsun teklifi sen yap bana oturmaya gelin falanNasil yani hic mi bir sohbet etmek birlikte bi kahve icmek istemezsiniz bu da bana ilginc geldi
Artik takmiyorum bi nevi alistim ben ama oglum cok arıyor birilerini cok sıkılıyor bende ona üzülüyorumSadece birgun, ya birgün kimseyi takmadan yasamani istiyorum. Senin sorunun bu
Tabiiki isterim, arkadaşım 1300 km ötede. Ailemin yanına gittiğim zaman görüşürüz, hasret gideririz.Nasil yani hic mi bir sohbet etmek birlikte bi kahve icmek istemezsiniz bu da bana ilginc geldi
Davet etmez olurmuyum ediyorum elbette..balkondan balkona konustugum komsularim var mesela davet ediyorum yemek yapicaz vs diyorlar hep bi bahaneNeden hep karşı taraftan bekliyorsun teklifi sen yap bana oturmaya gelin falan
Izmirde yaşıyorumNerde yaşıyorsunuz? Ben de arkadaş arıyorum. Sohbet edecek, derdimi sevincimi paylaşabileceğimiz, doyasıya alışveriş yapabileceğimiz. Ben de çok yalnızım bu aralar
Dedigim gibi sohbet muhabbet severim ama cagrilmadan gitmem sikmam yani hatta karsi taraf arar bazen aramasam gelmicen diye sonra neden neden boyle oluyor bilmiyorum
Tüh ya ben başkentteyimIzmirde yaşıyorum
Her yerde ayni sorun var malesefTüh ya ben başkentteyim