Cok yanlızım!!

gulciNutya

Aşkın adı Deniz
Kayıtlı Üye
24 Mart 2015
58
53
36
Oturdugum yerde tek bir arkadasim yok olsa da cok kisa sürüyor neden anlamis degilim..Aksamdan sabaha aramız bozuluyor aksam bos sohbet ar
Ayrıldığım arkadasim sabahina yuzume bakmıyor yani birisi sanki bizim aramizi bozuyor sihir gibi kimsenin dedikodusunu yapmam yapanla da muhattap olmam halbuki herkesin herseyine kosuyorum taziye düğün hastalik vs hal hatir sorarim ama bana bisey olsa kimse gelmez..Arkadas canlisiyimdir gelinsin gidilsin severim ama cagrilmadan da gitmem.Bu yuzden tasinmaya karar verdim sizce her yer boylemidir.Cok uzuluyorum oglumunda hiç arkadasi yok

İlginç.. Acaba fazla sıcak olduğunuzu düşünüp de mi uzaklasiyorlar.. Malum günümüzde kimse her gün dip dibe ilişkiler istemiyor bende dahil
Dedigim gibi sohbet muhabbet severim ama cagrilmadan gitmem sikmam yani hatta karsi taraf arar bazen aramasam gelmicen diye sonra neden neden boyle oluyor bilmiyorum

Nasil yani hic mi bir sohbet etmek birlikte bi kahve icmek istemezsiniz bu da bana ilginc geldi
Tabiiki isterim, arkadaşım 1300 km ötede. Ailemin yanına gittiğim zaman görüşürüz, hasret gideririz.
Onun haricinde komşuluk falan durumları bana ters, ki burada komşular hakkında ne şekilde konular açılıyor bilirsiniz.
Onun haricinde çok arkadaşcı bi insan değilim, kahve içmek istersem de eşimle çıkarım her gün dışarı, içeriz. :)

Ben doguda bi şehirde aynı sorunlarla karşılaşmıştım hatta psikijim bozulmustu arkadaş canlısıydım arkadaşlarım vardı telde onlarla dertleşiyordum uzaktalardı.Ben demiştim neden komsuluk yok bana demiştiki ele yedireceğime bacıma akrabalrıma yedirirm.Tabiki ilginç bir bakış açısı ama bu devirde bazıları ince hesap yapıyorlar maalesef

Dedigim gibi sohbet muhabbet severim ama cagrilmadan gitmem sikmam yani hatta karsi taraf arar bazen aramasam gelmicen diye sonra neden neden boyle oluyor bilmiyorum

O zaman ortada bir sorun yok bence..

Çünkü herkes hayatla mücadele iş ev koşturmaca derken insan yeri geliyor ailesine bile vakit ayıramaz oldu. arkadaş toplanmalari lüks gibi şahsen samimi arkadaşlarımla bile sık gorusemiyorum ..

Komşuluk da hiç cazip değil günümüzde eskidenmiş o tatlı komsuluklar. Kendi kendinize yetmeye çalışmalı boş vakitlerı aktivite ile doldurmaya çalışın program yapın çekirdek ailenizle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…