- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- Konu Sahibi YaKaMoZz-z
Merhaba kızlar şunu belirteyim yaptığımın doğruluğunu asla savunmuyorum
4 senedir panik atak ve anksiyete hastasıyım hala tedavim devam ediyor eskisi kadar sık aralıklarla olmasa da arada bir gelen ataklarım oluyor
Bi kaç gündür tansiyonum yükseliyor bu gece yine saat 1 gibi 14/10 oldu tansiyonum yüzüm uyuşmaya midem bulanmaya başlayınca apar topar acile gittim
Orada da tansiyonum aynı çıktı
Doktor bişey yok dedi hocam nefes alamıyorum dedim
Tansiyonla nefesin ilgisi yok satürasyon 100 zaten dedi
Bende panik atak hastasıyım iyi değilim göğüsüm sıkışıyor dedim
A ile başlayan iğneyi yaptırmak istedi
O ilaç bana hiç iyi gelmiyor bi kaç kez bu iğneyi olunca çıldıracak gibi yerimde duramaz bi hale geldim
Psikiyatri doktoruma o zaman bu durumu söyleyince o ilaçların atak dönemine hiç faydası yok malum ismini yapmayacağım o sakinleştirici iğneyi olmanı gerektiği söyle dedi
Bu ilaç evet ağır bağımlılık yapan kontrolsüz verilmemesi gereken bi ilaç türü
En son 2021 Ağustos ayında acilde bu iğneden yapmışlardı o zamandan bu zamana atağım olmadı
Neyse doktora bunu söyledim yapamam dedi
Durumu burada yazdığım gibi izah ettim yapamam dedi bende kişisel görüşünüzle değil ihtiyacım olan tedaviyi bana sunmasını istedim o korku panik ölüm korkusu vs derken yapacaksınız dedim çık dışarı tedavi etmiyorum dedi
Bende edeceksiniz dedim çıkmadım
Beyaz butona basmış
Bende daha tedirgin oldum ve gerizekalı vs gibi söylenmemesi gereken cümleler sarfettim
Sonra dışarıda katıldım nefes alamadım gözümü bi açtım 3-4 güvenlik görevlisi ve polisler
Bende karşımda doktor beklerken onları görünce daha tedirgin oldum ve ağlama krizleri yaşadım 1-1,5 saat öylece yapayalnız bırakıldım
Sonrası karakola gittim ve bende şikayetçi oldum
Şu an hala hiç iyi değilim
Bozuk bir anlatım olmuş olabilir
4 senedir panik atak ve anksiyete hastasıyım hala tedavim devam ediyor eskisi kadar sık aralıklarla olmasa da arada bir gelen ataklarım oluyor
Bi kaç gündür tansiyonum yükseliyor bu gece yine saat 1 gibi 14/10 oldu tansiyonum yüzüm uyuşmaya midem bulanmaya başlayınca apar topar acile gittim
Orada da tansiyonum aynı çıktı
Doktor bişey yok dedi hocam nefes alamıyorum dedim
Tansiyonla nefesin ilgisi yok satürasyon 100 zaten dedi
Bende panik atak hastasıyım iyi değilim göğüsüm sıkışıyor dedim
A ile başlayan iğneyi yaptırmak istedi
O ilaç bana hiç iyi gelmiyor bi kaç kez bu iğneyi olunca çıldıracak gibi yerimde duramaz bi hale geldim
Psikiyatri doktoruma o zaman bu durumu söyleyince o ilaçların atak dönemine hiç faydası yok malum ismini yapmayacağım o sakinleştirici iğneyi olmanı gerektiği söyle dedi
Bu ilaç evet ağır bağımlılık yapan kontrolsüz verilmemesi gereken bi ilaç türü
En son 2021 Ağustos ayında acilde bu iğneden yapmışlardı o zamandan bu zamana atağım olmadı
Neyse doktora bunu söyledim yapamam dedi
Durumu burada yazdığım gibi izah ettim yapamam dedi bende kişisel görüşünüzle değil ihtiyacım olan tedaviyi bana sunmasını istedim o korku panik ölüm korkusu vs derken yapacaksınız dedim çık dışarı tedavi etmiyorum dedi
Bende edeceksiniz dedim çıkmadım
Beyaz butona basmış
Bende daha tedirgin oldum ve gerizekalı vs gibi söylenmemesi gereken cümleler sarfettim
Sonra dışarıda katıldım nefes alamadım gözümü bi açtım 3-4 güvenlik görevlisi ve polisler
Bende karşımda doktor beklerken onları görünce daha tedirgin oldum ve ağlama krizleri yaşadım 1-1,5 saat öylece yapayalnız bırakıldım
Sonrası karakola gittim ve bende şikayetçi oldum
Şu an hala hiç iyi değilim
Bozuk bir anlatım olmuş olabilir