- 1 Şubat 2021
- 1.391
- 1.371
- 63
- 25
- Konu Sahibi Legendwomen
Zaten birşey yaşamadık sadece yanlış yaptığımı söylemeliyim diye konu açtım ilişki yaşamadık ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya kıyamamYani konuştuğum insan evli ama hoşlandım şu an vicdan azabı çekiyorum
O kadar da kötü bir. İnsan değilimSenin gözün göz değil. Atanırsan falan bilemedim yani![]()
Ben de benle evlensin demedim ki zaten sadece eğleniriz dediöAdam sizi kullanıp atacak. Ajsks
ya bu nedir ya. Evli kantinciyle arkadaşça konuşuyormuş da, adam yakışıklıyış da, gönlü kaymis da, tüp bebek tedavisiymis de. Başka nelerini biliyorsunuz evli arkadaşınızın?
Manyak manyak işler.
Nereniz doğru ki buraniz yanlış olmuşZaten birşey yaşamadık sadece yanlış yaptığımı söylemeliyim diye konu açtım ilişki yaşamadık ki
Eğlenmek derken aç biraz.Ben de benle evlensin demedim ki zaten sadece eğleniriz dediö
İlk görev yerlerinde genç ve bekarlar oluyor genelde neyse ki. Olmazsa da bol bol rezalet çıkar artık.Senin gözün göz değil. Atanırsan falan bilemedim yani![]()
Nasıl yani? Evli adamın eğlencesi mi olmak istediniz?Ben de benle evlensin demedim ki zaten sadece eğleniriz dediö
Bi şey yapsalar rahatlar aslındaKonu sahibinden seçmeler
İleride sana sadakat sözü olmayan aşüfteler kocanın peşini bırakmaz inşallah :)Ayrıca benim sadakat sözüm yok ki onun var
Aslında ben liseye falan atanma ihtimaline karşı başka bir şey ima etmiştim amaİlk görev yerlerinde genç ve bekarlar oluyor genelde neyse ki. Olmazsa da bol bol rezalet çıkar artık.![]()
Valla hiç evli erkeklerle olmadımAyrıca hanımefendiler taşı günahsız olanın
O kadar da kötü bir. İnsan değilim
Konu sahibinden seçmeler
Pardon Evli bir adamla ne anlamda egleneceksiniz? başkasının kocası sizin oyuncaginiz mi?Ben de benle evlensin demedim ki zaten sadece eğleniriz dediö