Çok yanlış birşey yaptım

Legendwomen

LİFE GOES ON EVERYTHİNG İS OKEY
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2021
1.391
1.371
63
25
İyi ramazanlar herkese çok yanlış birşey yaptım. Ben şu an yurtta kalıyorum ve kantine bakan birisi var ve ben bu kişiyi 3 yıldan beri tanıyorum neyse son zamanlarda baya yakınlaştık sadece konuşma anlamında işte nasılsın filan diyoruz onun da eşi tüp bebek tedavisiylr uğraşıyorlar bunu filan konuştuk o da sınavlarımı soruyor neyse ama çok yakışıklı birisiydi evlenmeden önce de tanışıyorduk fakat ben memleketime dönünce o evlenmiş neyse akşamüstü çok yanlış bir davranışta bulunup yanındaki çalışan arkadaşına numaramı verecektim arkadaşı dedi bekle filan ona numaranı direk ver neyse bekledim ben numaramı verdim çıkıyordum ki arkadaşı geldi dedi yüz yüze gördüm ama çok utandım direkmen kaçtım şimdi kantine gidip alışveriş yaparsam çok utanıyorum böyle bir. Yanlışı nasıl yaptım gidip özür dilesem mi yanlış düşüncelerim için

İyi ramazanlar herkese çok yanlış birşey yaptım. Ben şu an yurtta kalıyorum ve kantine bakan birisi var ve ben bu kişiyi 3 yıldan beri tanıyorum neyse son zamanlarda baya yakınlaştık sadece konuşma anlamında işte nasılsın filan diyoruz onun da eşi tüp bebek tedavisiylr uğraşıyorlar bunu filan konuştuk o da sınavlarımı soruyor neyse ama çok yakışıklı birisiydi evlenmeden önce de tanışıyorduk fakat ben memleketime dönünce o evlenmiş neyse akşamüstü çok yanlış bir davranışta bulunup yanındaki çalışan arkadaşına numaramı verecektim arkadaşı dedi bekle filan ona numaranı direk ver neyse bekledim ben numaramı verdim çıkıyordum ki arkadaşı geldi dedi yüz yüze gördüm ama çok utandım direkmen kaçtım şimdi kantine gidip alışveriş yaparsam çok utanıyorum böyle bir. Yanlışı nasıl yaptım gidip özür dilesem mi yanlış düşüncelerim için
Bir saniye anlamadım, evli olduğunu hatta tüp bebekle uğraştığını en başından beri bildiğiniz “ yakışıklı” bey ile flörtleşip, sonra numaranızı mı vermek istediniz? Ben mi yanlış anladım?

Doğru anladıysam eğer, o zaman sizin canınız bayağı linç çekmiş sanırım 🤦🏻‍♀️

** edit: doğru anlamışım. Size kötü şeyler söylememek için , sırf şu mübarek ramazanın yüzü suyu hürmetine dilimi ısırıyorum.

Son düzenleme:
Yok bence o adamın yanında çalışan kişiye numara vermiş ama neden pişman olmuş anlamadım😂 nokta kullanaydı iyiydi

Bir saniye anlamadım, evli olduğunu hatta tüp bebekle uğraştığını en başından beri bildiğiniz “ yakışıklı” bey ile flörtleşip, sonra numaranızı mı vermek istediniz? Ben mi yanlış anladım?

Doğru anladıysam eğer, o zaman sizin canınız bayağı linç çekmiş sanırım 🤦🏻‍♀️
Galiba bu adamın arkadaşına verecekmiş numarayı. Arkadaş da demiş ki sen direkt ver, aracıya gerek yok. Sadakatsizliğin aracısız olanı makbuldür, risksizdir. Ben öyle anladım valla. :deli:
Ooo hayırsız işler konu sahibi.
Hiç öyle bir anlık yanlış davranma falan değil. Sürece yaymışsınız bayağı. Flörtleşmek zamana yayılır malum. Ne umuyordunuz, karısını boşar, nasıl olsa çocuğu da olmuyormuş falan mı?

akşamüstü çok yanlış bir davranışta bulunup,yanındaki çalışan arkadaşına numaramı verecektim.
arkadaşı dedi,bekle filan,ona numaranı direk ver,neyse bekledim.
ben numaramı verdim çıkıyordum ki arkadaşı geldi dedi.
yüz yüze gördüm ama çok utandım, direkmen kaçtım.
şimdi kantine gidip alışveriş yaparsam çok utanıyorum.

Adama vermiş numarasını
Ama kantinde adam yokmuş arkadaşı varmış.
Bekle kendisine ver demis.

Evli ve tup bebek tedavisi gören bir adamdan hoşlanıp numarasını veriyor simdide pişman olmuş 😏
En son fuckbuddysine aşık olmuştu bu arkadaş, yolda birisi poposunu sıkmıştı, bir daha kimseyi sevmemeyeceğinden bahsediyor bir konusunda da. kızlık zarı ile ilgili de bir konusu vardı.

Açtığı konular sürekli sansasyonel olaylar 😅 ben bu üyenin gerçek konular yazdığına inanmıyorum

Back
X