Çok yalnızım ölmek istiyorum :(

Canım haklısın içindeki burukuluk konusunda ama emin ol çok güzel bir hayat seni bekliyor. Sakın ümidini kaybetme, sadece inan. İnanmak pek çok güzelliği beraberinde getiriyor.

Evet edanazcığım ümid ediyorum ki herşey dahada güzel olucak ve bu günler geride kalıcak.Etme bulma dünyası.Dilerimki o adamda bana yaptıklarının cezasını çeker.Hakkımı hiçbir zaman helal etmeyeceğim.Umaım boşanma konusunda bana zorluk çıkarmaz.2,5 aydır aramadı sormadı.zorluk çıkarmaması lazım aslında ama bilemeyiz.Bu iş biranönce bitsin istiyorum.

Kaynın kim ya? Onun varya ağ..na sıç..dım. Yemin ederim elimde kalırdı!

Bunlar ne iğrenç insanlar mış böyle? Şiddet nedir ya?

Ailen haklı. Bırak o açsın davayı. Kadınlarla görüştüğünü belgele bence. Boşanırkende donuna kadar al.

Sende destek gör görme boşan el ne der diye bakar durursan olan sana olur gir ise çalış unut artık onu acı çekcek adam olsa eşşek gibi gelirdi bile elin karısı kızıyla konuşmuş sen daha gelsin diye beklersin çok başka birini bul evlenme programına katıl iyi biriyle evlen yeni bi sayfa aç olmadı çalış sonsuza kadar yaşayacak değilsin böyle

Boşanma kağıdı eline geçene kadar erkek nasıl olsa affedecek ayağına gitmemi bekliyor diye düşünür. Hani sen diyorsun ya neden onlar dava açmıyor diye. İşte oda aynı soruyu soruyor ve senin onu beklediğini düşünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…