- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.865
- 298
dava açma kararına sevindim tatlım, gençsin, üni okumuşsun, önünde uzun ve güzel yıllar var. kendine yeni ve güzel bir yaşam kur..
Teşekkür ederim asude bahar. Evet ailemi ikna ettim.Ama karşı taraf davayı uzatıcak galiba.Çünkü biz istemiyouz siz istiyorsanız gider açarsınız dediler ve tlf kapattılar.isterse 2 yıl sürsün yeterki bitsin.
Ben anlamadım, onlar ne istiyormuş. Senin eve dönmeni mi? Hani sen kötüydün, hırsızdın neden istiyorlar seni? Ne biçim insan bunlar, insanlıkla alakaları yok. İnan sırf sana eziyet olsun diye yapıyorlar.
nasıl vurur insan bir sevdiğine ya inanın aklım almıyor ya inanıyorum bu erkeklere.... ailen seni ne sartlarla evlendirdi buyuttu yetistirdi belkide onların elinde oyuncagın ol canını yak diye evlendirmediler dimi...ayıp ya kayınvaliden de anne olacak... tovbe Rabbim ya sinirlerim altust oldu okudugumda yazıyı okadar caresiz ve yalnız bırakılmıssın ki ne kocandan yana nede ailesinden yana guzel gun gecirmemişsin...kayınvalidenin kızı yok mu hiç ? etme bulma dunyası arkadasım bugun sana yarın onlara Allah mutlaka cıkartır ama sen ölmek istiyorum diyerek isyan etme... ailenle oturup konussana ben bu adamla daha fazla evli kalmak istemiyorum soyadını tasımak istemiyorum artık bosanmak istiyorum diye.belki ikna edersin onlarıda... esine geri donmeyi bence aklından gecirme seni esin evde yokken doven kaynın ve annene diyecek söz bulamıyorum Allahından bulsunlarpsikolojik yardım almaya baslasan iyi edersin ama aklından kesinlikle ölümü sil unut onu...
Her haltı kendi başına yapmış ama pişman oldum diye araya başkalarını sokmaya çalışıyor. Pişman olan adam dayak yiyeceğini de bilse, hakarete uğrayacağını da bilse gelip babanın kapısına dayanırdı. Ki bu adam telefon bile etmemiş. Bence pişman oldum dediği zaman bile başka bir hesabı vardı. Daha çok gençsin, üzme kendini, seni yıpratmalarına izin verme. Boşanma süreci sıkıntılı bir dönem ama ömür boyu eziyet çekmenden iyidir. Adam daha senden boşanmadan başkaları ile görüşmeye başladı. Karakterini ortaya koydu. Sen kenini üzme, biraz geniş ol, aldırmaz olmaya çalış, hatta bir uzmandan yardım alsan bu dönemi daha rahat atlatırsın.
Tabi altınları herşeyi aldı ya artık bişey isteyemezsin diye düşünüyor ama yanılıyor. Madem amaç eziyet etmek senin de yapabileceğin çok şey var. Düğünde takılan takılar kadına aittir, fotoğrafla yada kamera görüntüleri ile ispatlayabilirsin. Esasında uğraşmaya değmez bu insanlar ama belki sen de diş gösterirsen anlaşmalı boşanmaya yanaşır tek celsede biter.
Emin ol hakkında fazla fazla hayırlısı olacak...
Böyle bir aileden kurtulacağına o kadar seviniyorum ki bir kadın olarak...
Önündeki yeni hayatın seni umutlandırsın,heyecanlandırsın...
Çok güzel günler seni bekliyor olacak,sadece biraz zaman ve sabır...
Hayırlı olsun...:81:
Teşekkür ederim arkadaşın ilgin için.Yorumlarıyla beni yalnız bırakmayan arkadaşlarım sağolun.Bana çok dstek olup moral verdiniz.Evet dilekçeyi verirken içimde burukluk oldu ama değmez biliyorum.Haketmediki beni.Hergün sevmiyorum istemiyorum şimdi gitsin sevdiğiyle birlikte olsun.Benden buraya kadar.Hayatımda yeni bir sayfa açtım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?