eşim arada şaka yollu cnmı acıtıyor ona bıle tahammül edemıyorum şiddet cok kötu birsey basıma gelse yanında bır dk durmam dıyorum herzaman da hatırlatıyorum.....ben sana şeyı soracagım dugundekı altınları ne yaptınız? kıyıda köşe de hıc mı bıseyın yok...eger öyle birsey varsa bozdur onları gıt avukata.....
Canım düğündeki aldınları düğünden 15 gün sonra bozdurdu eşim araba almak için böyle olacağını bilesydim bozdururmuydum.Aptallık yaptım.Arabada alınmadı o para bankada eşimin üzerine.Fakat birkısım altında evde şuan .O gece okadar kötüydümkü aklıma altınları almak gelmedi.Biranönce kurtulmak istedim sadece.Fakat noldu arkadaşım biliyormusun düşün gece 1 ben evden çıkıyorum adam beni arabaya bindiriyor yanımda 1 lira yok arabaya bindim yarım saat geçmedi tlf arayan eşim adam pişman oldu diye düşündüm açtığım gibi tlf hırsız seni yakalatıcam dedi.Şok oldum oan ölmek istedim.İfitra bukadar olur.Ailemle ayrı illerde yaşıyorduk.O gece tam 3 saatlik yolu ohalle ve oduygularla geldim ağlıya ağlıya.Adam resmen yuvası dağıldı diye üzülmedide paranın pulun derdine düştü.Alsam gam yemezdim ama almadım.Bunları düşündükçe kahroluyorm.
Acaba kaynvalden mi kaynpederinmi msn den eklemiş ya ne diyecekti acaba..Gerçi telefon denilen bir buluş var ama ..Yazmak daha mı kolayına geldi ki?O zamanla gelir kapına bence,daha çok yeni...Farkında değildir birşeylerin...Ama tavrın net olur umarım ,yasadıklarını bir daha yasamamak için...
anladım şimdi o evdekı altınlarıda yok etmiştir evden! peki evin çok mu uzak o işteyken gıdıp bır baksan sonucta hala evlı olduguna göre evıne gırıp cıkabılırsin!
Evet altınları yok etmiştir.Ayrıca ben izmirdeyim evim denizlide gidemem zaten anahtarda yok canım.Cornella canım çok sıkkın dün akşam arkadaşımın face den ona msj attım tanışmak ister gibi denedim hemen atladı zaten şüpheleniyordum ordaykende çünkü hiç bilgisayarın başından kalkmazdı gece yarılarına kadar mesajıma hemen karşılık verdi tanışmak için düşünün ben karısıyım hala 2,5 aydır ayrıyız daha 1 kere bile beni aramadı.Boşanma davssını açsada kurtulsam ya.Ama neden açmıyor amaç ne acı çektirmkmi
valla zaten bu pc nın evde olmasına coka karsıyım bızde de esım hep oyun oynuyor sınır oluyorum.....ya bak yukarıda bı ark yazmıs ücrtetsız avukat tayın edıyorlar dıye......yanı boşan gıtsın cnm ya boşver altınları falan dıcem ama ailen işte! pekı sen ne mezunusun hanı bir iş falan bulamaz msıın?
Ben ünv mezunuyum ama iş bulmam baya zamanımı alıcak.Şuan kendimi psikolojik olarak toprlamam lazım.Evet ücretsiz avukat için gittim baroya danıştım fakat bana avukat tayin edemezlermiş neymiş ababm üzerine ev olduğu ve emekli olduğu için.Yani çokta maddi olarak kötü değilmişim.
ne iş olursa çalış gerekirse temizlikçiliğe git ama tutun hayata.rabbine güzen.kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş.dua et.kimimiz varki şu hayatta Rabbimizden başka.seni seven eş kolundan tutar alır götürür.sevgi davranışlarda belli eder kendini.kaynının hareketleride çok ilginç.sabret hayırlısını dile.ama dönme bence sürünsün biraz.
anladım o zaman senın yapman gereken tek şey kalıyor..beklemek maalesef ama öyle gözukuyor bılıyorsundur sende 1 yıl sonra boşanan ınsanlar var ayrı yaşayıp sen herseye kulaklarını kapa yapabılırsen kendını kendı içine çek kafanı dinle ailenle de otur konus en azıondan annenle ben kendımı toparlıcam bırsure dıye sonra iş bulup çalısacam benım kımseye ıhtıyacım yok dıye....baktın hala dava acmıyor mu o zamana kadar belkı bırıkımın olur sen acarsın zaten ailende artık senı anlar o zamana kadar tabı bu sure de bı doktordan yardım al gıt bı devlet hastanesının psikyatrı bölumune konus doktorla rahatla....
arkadaşım aileni razı et boşan..yalnız aklıma şu geldi davayı senin açman için ısrar ediyormuş ya eşin..blki bir bildiği vardır..seni bir güzel dövüp sokağa atmış ama dava günü bunu böyle söylemeyip inkar edip eşim evi terketti derse ve davayı da sen açarsan onun lehine gelişir mi acaba..tazminat nafaka gibi bir durumdan kurtulamk için bu konuda ısrar ediyor olabilir mi??inşallah elinde darp raporun vardır..çünkü iş ciddiye binince herkes doğru sen yalancı olursun..sen kendine kıymet vermezsen başkasının seni değerli gömesini bekleme.. kendi değerini kendi belirler insan.. hayatını değiştirmek elinde..ne pahasına olursa olsun kurtul o insanlardan ve yeni bi hayat başla.. inan çoğu kişi bunu ister.. geçmişi silip yeni hayata başlamak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?