bence bir an önce bosanmasi davasini acin, bu adamdan ve ailesinden kurtulun..
size ilk siddet uyguladiginda eve terkedip, gidip darp raporu alarak acmasiniz gerekiyordu o davayi..
neden kadinlar hic kendilerine deger vermiyor, evlilik yürüsün diye insan neden feda eder kendini..
Niye Gelsin Ayaklarına Kapansın Onu Anlamadım..:26:
Ayrılmak İstiyorsan Ayrıl..
Ayaklarına Kapanıp Af Dilemesi Senin İçin Ne İfade Ediyor ki?
Barışacak mısın?:26:
başta şiddet uygulamasına nasıl göz yumdun bence açın davayı gitsin.. eşin fazlasıyla haketmiş baksana başka kadınları ekliyomuş ..çok seviyosun galiba yoksa bir kalemde silinecek bir adam bu
Her noktanın ardından büyük harf gelir canım. Üzme kendini.
Belkide hayat daha yeni başlıyor senin için.
Ölüm nasılsa 1 gün bulacak bizi ne gerek var onu şimdiden istemeye...
Daha çooook uzun yıllar var önünde.
Hadi noktanı koy ve büyük hafrle başla hayatına.
Çünkü hayat şuan hissettiğin kadar berbat değil
davayi sen acinca para mi odemen lazim cnm anlamiyorum??dava acmak icin ne lazimki ailenden destek bekliyorsun cnm...sen davayi acinca adin kotuye mi cikcan engel ne yani anlamadim?
Canım avukatla görüştüm sadece boşanma davası açarsan fazla masraf olmuyor fakat altın gibi bir talebin varsa avukat tutmak zorundaymışsın ve bunun içinde dava ücreti ödeniyormuşAvukatta ücret olarak 4000 tl istedi.
Canım kafama takmayı bende istemiyorum ama ister istemez aklıma geliyorvallla sana bi tavsiye cnm bence kafana takma bosver o seni takmiyo ki sen neden onu takiyosun anlamadim birak senden daha iyisini bulacaksa salak bulsun offfffffff biktim bu erkek milletinden
Kimse seni dayak yiyesin diye evlendirmedi canım..
Ailecek sana şiddet uygulamış zavallııı insancıklar..Eden bulur tatlım,hiç düşünüpte o guzel canını sıkma..yoluna bak,yolunu çiz..sen kendi çektiğini biliyorsun..Allaha havale et..Milletten hevesini alınca gelir kapılarına.Ama kesinlikle isteme artık..
Evet canım ailece şiddet uyguladılar diyebilirim.İnşallah eden bulur yazdığın gibi.Kapıme gelmesini istiyorum ama barışmak için değil inanın.Barışıpta tekrar aynı şeyleri yaşamaya gücüm yok.Sadece gelsin kapıma ailemin yanına problem bu bu desin.Hadi kendi aramadı aaileside 1 kere bile aramadı 2,5 aydır.Hiçmi değerim yokmuş.Aynı sofradan yemek yedik ya.Nedir bu insanların gamsızlığı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?