• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok yalnızım ölmek istiyorum :(

BULAMADIM

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2011
1.206
9
158
Arkadaşlar daha önce bir konu açmıştım sonum ne olacak diye hatırlarmısınız bilmem.Biraz konumu özetleyeyim.Ben daha1 senelik evliyim.Büyük bir şehirden küçük bir kasabaya gelin geldim.Buda beni sıktı ve sinirimi yalnızlığımı eşime çok yansıttım.O beni hiç kırmadı hep anlayışlı oldu çok değer verdi bana.Hergün tartışıyorduk neredeyse.Bana hep sabırlı oldu.sarıldı öptü.Fakat son 5 aydır bana sabrının kalmadığını söyledi ve umursamaz davranıyor.Fakat alıştım ben buraya zamanla bunuda sorun etmedim.Ailesi bizden uzakta biraz fakat abisi üst katımda bekar.Ne oluyorsa bizim evde hemen annesine yetiştiriyor kaynım.Düşünün annemle konuşuyorum telefonda birşey duyuyorsa hemen eşime bildiriyor o derece yani.Kaynanam evi uzakta olmasına rağmen 15 günde bir bende ve her gelişinde 5-6 gün kalıyor.Herşeyede müdahale ediyor.Geçenlerde eşim iş için şehir dışına gitti kaynanam yanımda kaldı aslında ben yalnız kalıp kafa dinlemek istemiştim.Neyse sürekli laf sokmalar dğal olarak bende soğuk davranıyorum ona karşı kalkmış annenleri arıycam söylüycem seni diyor.Deli oldum ya.Tartıştık kaynım geldi şiddet uyguladı bana ağır kelimeler sarfetti ve evden kovdu sanki kendi evi.Eşimde şehir dışında tabi.Evi terketeyi düşündüm ama meydanı onlara bırakmak istemedim.Eşime söyledim.Geldi ertesi gün şehir dışından daha yoldayken aramışlar ne anlattılarsa birde o geldi şiddet uyguladı.Neyse arkadaşlar ondan sonraki gelişmeler ben hala o evde kalmaya devam ettim.Ama eşim hep ban soğuk davrandı konuşmuyorduk hiç.Aynı evde 2 yabancı.En son yani 2,5 ay önce evde otururken eşimle msn de kızkardeşimle yazışıyorduk eşimde uzanmıştı kanepede kızkardeşim bana kayınvalidemin birkaç kişiye benimle ilgili dedikodunu yaptığıını ve bu dedikodununda anemlerin kulağına gittiğini ve annemlerin çok üzüldüğünü söyledi.Bende msn kapatıp yatak odasına geçtim ama çok üzüldüm.Eşim geldi noldu dedi bende olayı anlattım ne gerek var dedim dedikoduya başladı bna şiddet uygulamaya.Gecenin saat 1 annemleri aradım ve evi terkedip annemlere geldim.2,5 aydır annemlerdeyim.Eşim 1ay önce aracı olan evlenmemizi sağlayan bizi tabıştıran akrabaların evine gitmiş başlarda pişman olduğunu ve benimle barışmak istediğinden bahsetmiş hatta beni çok aradığını ama telimin kapalı olduğunu söylemiş aracı olanlardaa benim artık bitirdiğimi söylemiş eşimde sözde buna çok sinirlenmiş ve boşanma davsını açsın demiş benimiçin bende boşanmak istiyorum dmiş.Aracı olanlara neden geldi anlamıyorum amaç ne ya?Onca şeyden sonra.Ailesindede tık yokne arama ne sorma.Sonuçta evlilik biten flört değilki.aracı olan akrabalar eşime sen açmayacaksan davayı karın açıcak demişler.Eşimde o açsın tamm boşanalım demiş.Nolucak böyle ya.O neden açmıyor anlamış değilim.İstediğim tk şey arkadaşlar eşimin çok pişman olması ve ayaklarıma gelip af dilemesi yalvarması ve benimde ona bitti artık istemiyorum dememdi.Ama sanırım bu isteğim olmayacak.2,5 aydır gelmeyen sormayan adam gelmezde afda dilemez.Boşanma davasını hemen çıp bitirmek istiyoum fakat ailm destek çıkmıyor diyorlarki bırak o seni dövdü istemedi o açsın.Karşıda gelemiyorum aileme.Ama neden karşı tarafın hala beklediğinide anlamış değilim.Ama eşim olucak o pislik internette yeni bayanlarla arkadaş oluyor hergün.Hatta onu bir arkadaşımdan denedik arkadaşlık teklifini hemen kabul edip mesajlaşmaya başladı bukadar yani.Artık çok sıkıldım inanın bazen ölmeyi düşünüyorum.Aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık.Davayı açmak istiyorum ama ailem sert çıkışıyor.Karşı taraftada tık yok.Ne arama ne sorma nede boşanma davasını açma hakkında.Ya biten bir evlilik hadi kendisi aramıyor sormuyor aileside 1 kere bile aramadı.Geçen hafta eşimin babası beni msn den eklemiş nedense.ne diyecekse anlamadım.Kabul etmedim tabi.Gecenin 1 de döv sokağa at sonra arkamdan altınları çal diye iftira at.Bunları yapan kocam.Çok isterdim gelsin ailemin karşısında konuşsun bana yaptıklarının hesabını versin bende söyleyeceklerimi söyleyeyim.Ama gelmiyor.Bana yorum yapın arkadaşlar.Lütfen delirmek üzereyim.

bence bir an önce bosanmasi davasini acin, bu adamdan ve ailesinden kurtulun..
size ilk siddet uyguladiginda eve terkedip, gidip darp raporu alarak acmasiniz gerekiyordu o davayi..
neden kadinlar hic kendilerine deger vermiyor, evlilik yürüsün diye insan neden feda eder kendini..

Niye Gelsin Ayaklarına Kapansın Onu Anlamadım..:26:
Ayrılmak İstiyorsan Ayrıl..:31:
Ayaklarına Kapanıp Af Dilemesi Senin İçin Ne İfade Ediyor ki?
Barışacak mısın?:26:

başta şiddet uygulamasına nasıl göz yumdun bence açın davayı gitsin.. eşin fazlasıyla haketmiş baksana başka kadınları ekliyomuş ..çok seviyosun galiba yoksa bir kalemde silinecek bir adam bu

bence bir an önce bosanmasi davasini acin, bu adamdan ve ailesinden kurtulun..
size ilk siddet uyguladiginda eve terkedip, gidip darp raporu alarak acmasiniz gerekiyordu o davayi..
neden kadinlar hic kendilerine deger vermiyor, evlilik yürüsün diye insan neden feda eder kendini..

inan bende çok istiyorum davayı açmayı ama ailemden destek göremiyorum.Evet evliliğim yürüsün diye göz yumdum ama değmezmiş geç olsada anladım.

Niye Gelsin Ayaklarına Kapansın Onu Anlamadım..:26:
Ayrılmak İstiyorsan Ayrıl..:31:
Ayaklarına Kapanıp Af Dilemesi Senin İçin Ne İfade Ediyor ki?
Barışacak mısın?:26:

onun bana yaşattığı duyguları ben ona yaşatmak istiyorum ondan.ama bu imkansız biliyorum.Barışmakmi tabiki hayır.Ayrılmayı istiyorum fakat destek alamıyorum arkadaşım ailemden.Şuan onların sözü geçerli.

başta şiddet uygulamasına nasıl göz yumdun bence açın davayı gitsin.. eşin fazlasıyla haketmiş baksana başka kadınları ekliyomuş ..çok seviyosun galiba yoksa bir kalemde silinecek bir adam bu

Gözyumdum çünkü çevre ne der gibi aptalca bir düşüncedeydim.Hani şu dul damgası olmasın diye.Sildim ama hala soyadını taşıyorum ve bu beni çok rahaatsız ediyor.2,5 aydır adamdaki rahatlığa anlem veremiyorum ben bukadar rahatsızken.Gitsin açsın davayı bende hemen boşanıcam dedim fakat asla davayı açmayacağını söylemiş.Ailemde inada bindirmişbırak o açsın seni sevmeyen istemeyen oydu diyorlar.Ve sonuç olarak karşılıklı bu inatlaşmanın içinde malesefki ben eziliyorum :(

Her noktanın ardından büyük harf gelir canım. Üzme kendini.
Belkide hayat daha yeni başlıyor senin için.
Ölüm nasılsa 1 gün bulacak bizi ne gerek var onu şimdiden istemeye...
Daha çooook uzun yıllar var önünde.
Hadi noktanı koy ve büyük hafrle başla hayatına.
Çünkü hayat şuan hissettiğin kadar berbat değil:34:

Hanimefendi
o adam ayaklariniza kapansa ne, yalvarsa ne..
kirilan gururunuz mu geri gelicek,bozulmus psikolojiniz mi normale donecek
kendisi siddet uyguluyor,yetmiyor dis kapinin mandali abisi siddet uyguluyor
siz ona emanetsiniz,bu nedir ya
bir an once acin bosanma davasini,kurtulun ondan da ailesinden de

davayi sen acinca para mi odemen lazim cnm anlamiyorum??dava acmak icin ne lazimki ailenden destek bekliyorsun cnm...sen davayi acinca adin kotuye mi cikcan engel ne yani anlamadim?

Her noktanın ardından büyük harf gelir canım. Üzme kendini.
Belkide hayat daha yeni başlıyor senin için.
Ölüm nasılsa 1 gün bulacak bizi ne gerek var onu şimdiden istemeye...
Daha çooook uzun yıllar var önünde.
Hadi noktanı koy ve büyük hafrle başla hayatına.
Çünkü hayat şuan hissettiğin kadar berbat değil:34:

Canım çok tşk ederim.Umarım boşanma davası açılır yada ailem inadı bırakıp açmama izin verir.Maddi olarak ayaklarımüzerinde duran bir bayan olsaydım ailemi bile dinlemez kendim açardım davayı.Desteğin için tşk.

davayi sen acinca para mi odemen lazim cnm anlamiyorum??dava acmak icin ne lazimki ailenden destek bekliyorsun cnm...sen davayi acinca adin kotuye mi cikcan engel ne yani anlamadim?

Canım avukatla görüştüm sadece boşanma davası açarsan fazla masraf olmuyor fakat altın gibi bir talebin varsa avukat tutmak zorundaymışsın ve bunun içinde dava ücreti ödeniyormuşAvukatta ücret olarak 4000 tl istedi.

hiç sıkma canını seni ailecek haketmemişler üzüldüğüne hiç değmez... zararın neresinden dönersen kardır... hayat bir şekilde devam edecek dul damgası yememek için ve çevrenin dedikodusu için bir ömür geçirilmez bunlarla.. hiçbirşey senden kıymetli değil kararını kendin ver cnm kimsenin etkisindede kalma maddi gücün varsa aç davayı kurtul yepyeni bir hayat kur..:97:

Canım avukatla görüştüm sadece boşanma davası açarsan fazla masraf olmuyor fakat altın gibi bir talebin varsa avukat tutmak zorundaymışsın ve bunun içinde dava ücreti ödeniyormuşAvukatta ücret olarak 4000 tl istedi.

anladm cnm insallah ailen destek cikarda kurtulursun cnm kendine yeni bi yol cizersin:)duzelicek ama hersey uzulme sen :)

tatlım bence aılen senın bosanmanı ıstemıyor .nasılsa karsı taraf dava acmıyacagım dıye ınatlasmıs .aılen de karsı tarafın acmayacagının bılıncınde olup ,bız de acmıyoruz kızımı ıstemeyen sendın sen acacaksın dıyıp bosanma surecını olabıldıkce uzun tutuyorlar kı o surecte barısma ıhtımalınızı dusunuyorlar .kısacası ısın özü ailenız sızın bosanmanızı ıstemıyor .karsı tarafda ıstemıyor bosanmak ,ondakı rahatlık da buradan gelıyor zaten .karsı tarafda senın acmayacagının bılıncınde .kısacası olan sana oluyor yıne .bır de erkek mılletı hatalı oldukları zaman susmayı tercıh ederler .onların en cok korktukları sey onların tabırıyle karı dırdırıdır .o hatasının bence farkında kı bu kadar rahat ve sessız ,sımdı senın ayagına gelse ozur dılese neyle karsılasacagını bılıyor ,sen acıcaksın agzını yumucaksın gozunu bır bır sayıcaksın .erkek mılletı de buna hıc gelemıyor .
ya bu erkek mılletıne artık gercekten sınır oluyorum .boyle konuları okudukca evlılıkten korkar erkek dusmanı oldum .paronayak bır ınsan oldum cıktım .sankı aynı seylerı ben de yasayacakmısım gıbı hıssetmeye basladım bunları okumaktan .

vallla sana bi tavsiye cnm bence kafana takma bosver o seni takmiyo ki sen neden onu takiyosun anlamadim birak senden daha iyisini bulacaksa salak bulsun offfffffff biktim bu erkek milletinden:57:

Kimse seni dayak yiyesin diye evlendirmedi canım..

Ailecek sana şiddet uygulamış zavallııı insancıklar..Eden bulur tatlım,hiç düşünüpte o guzel canını sıkma..yoluna bak,yolunu çiz..sen kendi çektiğini biliyorsun..Allaha havale et..Milletten hevesini alınca gelir kapılarına.Ama kesinlikle isteme artık..

vallla sana bi tavsiye cnm bence kafana takma bosver o seni takmiyo ki sen neden onu takiyosun anlamadim birak senden daha iyisini bulacaksa salak bulsun offfffffff biktim bu erkek milletinden:57:
Canım kafama takmayı bende istemiyorum ama ister istemez aklıma geliyor :( Evlilikler bitebilir ama arkadan dedikodu iftira insanı daha çok yıpratıyor.Geçen sene gözlerimin içine bakan adam şimdilerde benden geçmiş arkadaşlık sitelerinde fink atıyor.Mesajlaşıyor.Ama neden bu adam davayı açmıyor.En çok kızdığım nokta bu.Beni süründürmekmi amacı nedir? Nezamana kadar böyle giidecek daha kaç 2,5 ay geçicek?

Kimse seni dayak yiyesin diye evlendirmedi canım..

Ailecek sana şiddet uygulamış zavallııı insancıklar..Eden bulur tatlım,hiç düşünüpte o guzel canını sıkma..yoluna bak,yolunu çiz..sen kendi çektiğini biliyorsun..Allaha havale et..Milletten hevesini alınca gelir kapılarına.Ama kesinlikle isteme artık..

Evet canım ailece şiddet uyguladılar diyebilirim.İnşallah eden bulur yazdığın gibi.Kapıme gelmesini istiyorum ama barışmak için değil inanın.Barışıpta tekrar aynı şeyleri yaşamaya gücüm yok.Sadece gelsin kapıma ailemin yanına problem bu bu desin.Hadi kendi aramadı aaileside 1 kere bile aramadı 2,5 aydır.Hiçmi değerim yokmuş.Aynı sofradan yemek yedik ya.Nedir bu insanların gamsızlığı.

Evet canım ailece şiddet uyguladılar diyebilirim.İnşallah eden bulur yazdığın gibi.Kapıme gelmesini istiyorum ama barışmak için değil inanın.Barışıpta tekrar aynı şeyleri yaşamaya gücüm yok.Sadece gelsin kapıma ailemin yanına problem bu bu desin.Hadi kendi aramadı aaileside 1 kere bile aramadı 2,5 aydır.Hiçmi değerim yokmuş.Aynı sofradan yemek yedik ya.Nedir bu insanların gamsızlığı.

Acaba kaynvalden mi kaynpederinmi msn den eklemiş ya ne diyecekti acaba..Gerçi telefon denilen bir buluş var ama ..Yazmak daha mı kolayına geldi ki?O zamanla gelir kapına bence,daha çok yeni...Farkında değildir birşeylerin...Ama tavrın net olur umarım ,yasadıklarını bir daha yasamamak için...

Back