Çok yalnız hissediyorum..

mervecaglarr

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2021
287
216
36
Teknikerim, şuan bir kamu kurumunda geçici süreliğine asgari ücrete işçi olarak çalışıyorum. Birkaç ay sonra çıkışım verilecek.
Yanımda ben yaşlarda kadrolu bir mühendis var. Severek, evlendiği bir eşi, yolunu bekleyen çocuğu, 10 bin civarı geliri var.. Annesi babası sağ ve arkasında..

Ben ise hayatta ailem diyebileceği tek insanı babasını daha yeni kaybetmiş, hemen akabinde kardeşleri tarafından sokağa atılmak istenmiş, karşısına çıkan erkekler tarafından da cinsel obje olarak kullanılmaya çalışılmış, işi gücü olmayan, hiç sevilmemiş, yapayalnız, intiharın eşiğinde biriydim.

Kıskandım demeyeyim sadece gıpta ettim, içimden ne kadar şanslı dedim. Herşeye aynı anda sahip ben ise onun sahip olduklarının birine bile sahip değildim...

"-Senin bugün neyin var?" dedi. Bende babam vefat ettikten sonra yalnızlığı, kimsesizligi iliklerime kadar hissettiğimi söyledim.
"-Demek yalnız hissediyorsun, kimsem yok diyorsun, bizim var da ne oluyor bee" diyerek "-aaahhh ahhhh" yaptı. Öyle bir ah çekti ki içinde nice feryatlar gizliydi.

"-Şuan hayatında biri olup acını paylaşacak olgunlukta olmayıp, sana extra yük getirip, hayatını daha da çekilmez kılabilirdi" dedi. "-Emin ol yalnızlık daha iyi" dedi. Özetle dolaylı yollardan eşiyle mutsuzluğunu vurguladı..

Bu kadına bunu yapan hayat bana neler yapmaz diye düşünüp daha da umutsuzluğa kapıldım... Işim gücüm olsa kendime bir ev tutup tek başıma bir hayat kuracağım ama yok sevdiğim olsa evleneceğim oda yok ailem olsa onlarla yalnızlığımı paylaşacağım var ama yoklar.

Akrabalar deseniz hepsi leş kargası, fitne saçmaktan, arkamdan dedikodu yapmaktan başka bir işe yaramazlar. Özetle var oluşumu sorguluyorum..
Herkesin hayatta bir misyonu vardır ya ben böyle asalak gibi yaşamak, sürünmek için doğmuş olamam herhalde diyorum ama başka türlüsü de elimden gelmiyor.. Umut ede ede ömür bitiyor ama biseyler düzelmek yerine daha da kötü oluyor..

Son düzenleme:
Dert anlatırken ay benim de şuyum var deyip dert yarıştıran insanları sevmiyorum. Dinlemeyi bilmek de bir duyarlılık gerektiriyor bence.

Al benden de o kadar.. Herkesin derdi sıkıntısı kendıne özel.. Karsıdakı kısı sana deger vermişde derdini açmış.. Sense dert yarıştırıyorsun.. En buyuk derdi kendisinde zanneden ınsan kadar daha ahmagı yok bence

Al benden de o kadar.. Herkesin derdi sıkıntısı kendıne özel.. Karsıdakı kısı sana deger vermişde derdini açmış.. Sense dert yarıştırıyorsun.. En buyuk derdi kendisinde zanneden ınsan kadar daha ahmagı yok bence
Bi halam var başım ağrıyor desem beyinciğinin ağrısını anlatır :KK70:
Konu sahibi ben sana çok güzel bir iş diliyorum. İşini kurmadan sakın ha sakın kimseye kapılma.

Aslında o da kendi çapında sizi teselli etmek istemiş benim her şeyim var da ne oluyor demiş... Teselli etmeyi bilmeyenler bazen böyle ne dediğini bilmez....

Bu akrabalar hep böyle ki zaten. Ben hiç akrabasiyla arası iyi birini görmedim. Yani onlarla arana mesafeyi koymakla en iyisini yapmışsın...

Aile konusunda da evet yalnız kalmışsın o konuda ne desem bilemiyorum üzüldüm. Ama kendini değersiz hissetme lütfen senin sağlığın herşeyden ve herkesten daha değerli.

Hepimiz bu dünyada sinavdayız. Kimisi çocuğuyla, kimisi eşiyle, kimisi işiyle, kimisi ailesiyle. Seninki de ailenle demek ki. Boşver demekle olmuyor ama bazı şeyleri gerçekten boşvermek gerekiyor.

En çok neyi istersek onunla sınanıyoruz. Sen güzel mutlu kalabalık aile istiyorsun onunla sınanıyorsun. Ne zaman bu isteğini bırakırsan. Rabbim karşına sana mükemmel aile olabilecek birini çıkaracak buna inan. "Sen bu hayalini unuttun ama bak ben unutmadım" der gibi sana çok iyi bir eş ve aile verecek....

Allah yolunu açık etsin sadece çok kafaya takma ve bunları düşünmemek için başka bir şeylerle meşgul ol. Sabret ❤️

Bende senle aynı duyguları psylasıyorum tek artı yönüm evli çocugum olması ama onlarda sarmıyor eşin kafa dengin olmayınca hersey bos o mühendisin dedıgı gibi evli olsaydın fakat tam zıt karakter insanlar olsatdnz İnan ozaman daha çekilmez olurdu ekstra yük katardı dıswrdan hiçbişey göründüğü gibi deil Yanı senın sevdiği kısı ile evlı mutlu dedıgın hayat belkı tam tersıdır bu ülkede çogu kişi işsiz ben işi olanları bir terazıye koyarken işi olmayanlarda koyuyorum tek sıkıntısı olan siz deilsnnz aslında bence şükredin normal düzeyde geçineceginz bir işiniz olsun birkaç kafa dengi arkadasınız ve en önemlisi ssglıgınız yerınde olsun tamamdır Yanı inanın gerisi boş

Öncelikle başınız sağolsun.. Zor ama ölümlü dünya işte.. Bir yerden yaşam devam ediyor.
Yalnızlığı kimsesizlikle eş tutup, bir beklenti içine girmeyin. Yalnız da mutlu ve güçlü olabilirsiniz bu şekilde düşünün lütfen.
Güçlü kalın, niye sürüneceksiniz. Umarım, sevdiğiniz emeğimizin karşılığını alabileceğiniz güzel bir işiniz olur. Önceliğiniz bu olsun bunun için çabalayın. Sonrasında kendinize ait yeni bir yaşam kurabilirsiniz. Belki yine hayal kırıklığına uğrayacaksınız, yanlış seçimler, yanlış iş, yanlış eş gibi.. Ama zaten hayatın kendisi bu. Pes etmemek lazım. Kimsenin yaşamına özenmeyin, emin olun, kimsenin yaşantısı güllük gülistanlık gitmiyor, herkesin derdi kendine ağır acı geliyor işte..

Demek ki aylık 10 bin gelir ve evli olmak insanı mutlu etmeye yetmiyormuş

Kendinizi başkaları ile kıyaslamaktan vazgeçin mutlu olmak istiyorsanız kendinizle yarışın ve de barışın.

işçi olarak çalışıyorum. Birkaç ay sonra çıkışım verilecek.
Yanımda ben yaşlarda kadrolu bir mühendis var. Severek, evlendiği bir eşi, yolunu bekleyen çocuğu, 10 bin civarı geliri var.. Annesi babası sağ ve arkasında..

Ben ise hayatta ailem diyebileceği tek insanı babasını daha yeni kaybetmiş, hemen akabinde kardeşleri tarafından sokağa atılmak istenmiş, karşısına çıkan erkekler tarafından da cinsel obje olarak kullanılmaya çalışılmış, işi gücü olmayan, hiç sevilmemiş, yapayalnız, intiharın eşiğinde biriydim.

Kıskandım demeyeyim sadece gıpta ettim, içimden ne kadar şanslı dedim. Herşeye aynı anda sahip ben ise onun sahip olduklarının birine bile sahip değildim...

"-Senin bugün neyin var?" dedi. Bende babam vefat ettikten sonra yalnızlığı, kimsesizligi iliklerime kadar hissettiğimi söyledim.
"-Demek yalnız hissediyorsun, kimsem yok diyorsun, bizim var da ne oluyor bee" diyerek "-aaahhh ahhhh" yaptı. Öyle bir ah çekti ki içinde nice feryatlar gizliydi.

"-Şuan hayatında biri olup acını paylaşacak olgunlukta olmayıp, sana extra yük getirip, hayatını daha da çekilmez kılabilirdi" dedi. "-Emin ol yalnızlık daha iyi" dedi. Özetle dolaylı yollardan eşiyle mutsuzluğunu vurguladı..

Bu kadına bunu yapan hayat bana neler yapmaz diye düşünüp daha da umutsuzluğa kapıldım... Işim gücüm olsa kendime bir ev tutup tek başıma bir hayat kuracağım ama yok sevdiğim olsa evleneceğim oda yok ailem olsa onlarla yalnızlığımı paylaşacağım var ama yoklar.

Akrabalar deseniz hepsi leş kargası, fitne saçmaktan, arkamdan dedikodu yapmaktan başka bir işe yaramazlar. Özetle var oluşumu sorguluyorum..
Herkesin hayatta bir misyonu vardır ya ben böyle asalak gibi yaşamak, sürünmek için doğmuş olamam herhalde diyorum ama başka türlüsü de elimden gelmiyor.. Umut ede ede ömür bitiyor ama biseyler düzelmek yerine daha da kötü oluyor..
Hayatinizda herseyin gidisati kotu gorunuyorsa duzluk yakindadir...

Teknikerim, şuan bir kamu kurumunda geçici süreliğine asgari ücrete işçi olarak çalışıyorum. Birkaç ay sonra çıkışım verilecek.

Başınız sağolsun, arkadaş genel konuşmuş ve laf olsun diye geldi bana ama gunahini almayayım, bilmiyorum neyse yorum yapamadım ama Allah yardımcınız olsun 🤲😔
Bi halam var başım ağrıyor desem beyinciğinin ağrısını anlatır :KK70:
Konu sahibi ben sana çok güzel bir iş diliyorum. İşini kurmadan sakın ha sakın kimseye kapılma.
Sizin bugün açtığınız derdinizle, heryere yetisiyorsunuz 🙂 Allah kolaylık versin inşaallah size de, eşinize o para kismet olmasa iyi olur ve kızınızla hep beraber mutlu olun . hayırlısıyla 🤲

Başınız sağolsun, arkadaş genel konuşmuş ve laf olsun diye geldi bana ama gunahini almayayım, bilmiyorum neyse yorum yapamadım ama Allah yardımcınız olsun 🤲😔

Sizin bugün açtığınız derdinizle, heryere yetisiyorsunuz 🙂 Allah kolaylık versin inşaallah size de, eşinize o para kismet olmasa iyi olur ve kızınızla hep beraber mutlu olun . hayırlısıyla 🤲
Bebek uyuyunca buraya geliyorum :KK70: hatta bu arada Amir khan filmi bile izledim.
Güzel dileklerin dönsün dolaşsın bulsun seni 🌹

X