Çok yalnız hissediyorum kendimi mutsuzum

Bu anlattıklarınız bipolar demek için yeterli değil. Okb, anksiyete , depresyon olabilir. Özgüven sorunu da var galiba. Peki ani enerji patlamaları yaşadığınız dönemler oldu mu mesela günlerce uyumamak veya çok az uyuyabilmek , binlerce liralık alışveriş yapıp icralık duruma gelmek vs.

Bipolar biraz farklı. Borderline olabilir mi sizin ? İkisi yakın hastalıklar çünkü hatta bazen iç içe bile geçer. Bipolar olduğunuzu neden düşündünüz belirtiler neydi
Bilemiyorum artık ama tek bildiğim hassas duygusal ,sevdiklerine son derecede fedakar biriyim ama karşi taraftan negatiflik gördüğümde soğuyorum o kişiden.Negatiflikten kastım verdiğimi hiç alamamak gibi .Git gide de seçici oldum herkesle arkadaşlık-dostlukyapmiyorum.Derdimi anlatmiyorum.3_4 tane dostum var bana yetiyor.Yılların getirdigi kazıkların birlesmedi sonucu alinan bir karar bu :)

Hayır cok kontrollü biriyimdir .Okb ve anksiyete tedavisi zaten gordüm ve terapiler ile aştim cok şükür.Özgüvenim de iyidir.Sadece gecmiste bana yapilan yanlislari unutamiyorum .Bipolar cok farkli demek ki

Ben de zamaninda vericiydim.
Baktim verdikce ver diyorlar, boyle olmali zann ediyorlar vermemeye başladim.
Kiymet bilseler bir omur yardim ederim de degmez ama. Enayi zann ediyorlar sonra.
Suc sizde. Kimseye degerinden fazla deger vermeyin uzulursunuz.
İnsanlara kendinizi sevdirmeye calismayin. Sizi seven oldugunuz gibi sevsin...

ya vermeyin ya da karşılık beklemeyin.
Vermeyin dediğiniz kişiler sıradan insanlar değil.Ailem ve kardeşlerim ,sonuçları beni de ilgilendiriyor eninde sonunda.Cok haklisiniz evet ama insan eşini bir hatadan kurtarıyor cabaliyor ,ugrasiyor ama eşin umuru değil gibi gibi düşünün.Eğer o hatadan kurtarmazsam ben de yanarim gibi.Sorumluluk duygum aşırı gelişmiş ,engel olamiyorum aileme karşi.Oglak kadini tipik :))

Hayır cok kontrollü biriyimdir .Okb ve anksiyete tedavisi zaten gordüm ve terapiler ile aştim cok şükür.Özgüvenim de iyidir.Sadece gecmiste bana yapilan yanlislari unutamiyorum .Bipolar cok farkli demek ki
Bipolar çok farklı. Mesela asgari ücretle çalışıp onlarca bin lira borca batanlarvar, depresyon döneminde intihar eğilimi olur, mani döneminde uyumaz , beyin aşırı çalışır , kişi sürekli konuşur. Şükür ben üç noktalara gitmedim ama kendini haşa Tanrı , peygamber , mesih ilan edenler, hayallerle konuşanlar, vs. Var. Benim daha ziyade aşıır para harcama, aşırı kendine güven , atara atar gidere gider tavırlarımvar. Karşımdaki kim olursa olsun umursamam afedersin gerizekalı olarak görürüm onları. Çünkü o esnada beynim aşırı çalışıyor ve insanların normal öğrenme süreci bana saçma geliyor o sırada. Az uyurum falan. Sonra depresyon gelir intihar mı etsem falan diye düşünürüm. Şükür şu ara iyiyim doktor kontrolündeyim

onlar aynı şeyi düşünmüyor ama aile de olsa aynı hassasiyette değilsiniz yorar haliyle bu kadar düşünmek kimse sizi düşünmezken

Kötü niyetli yazmadım. Kıyasla bahsettiğim arkadaşınızın başka arkadaşlarıyla foto paylaşması vesaire. Sanal alemde fotolara bakıp ona böyle yaptı bana yapmadı diyip düşünmeyin demek istedim. Sevgi herkese karşı farklıdır ve sanalda diye gerçek olmak zorunda değil.. İyilik konusunda haklısınız. Yanlış anlamışım. Kırılmanız beni üzdü. Cidden özür dilerim! Umarım kabul edersiniz.

Yok benim tersim bu anlattiklariniz.Özellikle düzenim bozulsun istemem,dengeliyimdir.stabilimdir cogunlukla
Takintilarim oluyor benim .eskiden daha coktu,tedaviden sonra kontrol edebiliyorum sukür.Şu olursa bu olursa tarzi.Ama olan şeyler üzerinde.ornegin ailemden biri yoldan gelecekse aşiri tedirgin ve panik olabiliyorum
Deprem olmuşsa ,tekrar olur diye cok kafama takiyorum gibi.
Bilgiler icin cok cok tesekkur ederim,cok gecmisler olsun size de ,umarim her sey cok güzel olsun hayatlarimizda bundan sonra

Elbette kabul ederim. İnsanızneticede. Olur öyle şeyler.

Teşekkürler umarım sizin de öyle olur . Beyninizde yenmeye çalışın gerekirse terapi alın. Bipolar çok zor ilaçsız zor dayandım açıkçası. Yine de çabalıyorum. Allah şifa versin herkese

Üzülmemek için değeri dozunda vereceksin. Sana nasıl davranılıyorsa öyle davranacaksın.

Baya bi kendimi gordum sizde. Sonuc olarak ben yanlizligi sectim. Annem haric kimseye fazla yakinlik gostermiyorum. Malesef esime bile, cunki o bile hakketmiyor fazla samimiyetimi. Insanlar eski benden eser birakmadi. Ama size itiraf edeyimki arada agliyorum hickira hickira yanlizligima, yani yanlizligi secmeye mecbur birakildigima ama yinede kimseye fazla yaklasmiyorum.

Dediğiniz gibi kendi yağımda kavruluyorum. Neler atlattım kimseye şuyumeksik demedim. Bugüne şükür. Bipolar teşhisi mı kondu size de ? İlaç kullandınız mı
evet bipolar teşhisi kondu bir süre kullandım ilaçların çok yan etkisini koyunca bıraktım hastalıkla ilgili çok yazı okudum bilgi edindim kendimi gözlemledim kendim aşmaya çalıştım eskiye göre iyi fakat zaman zaman ataklar yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…