• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Yalnız Hissediyorum

merhaba,bende istanbulda okuyorum istanbul ünv ve burda okuyorum sen hangi ünv okuyorsun.eğer aynı unv okuyrsak yardımcı olablırım sana bende 2 sınıfım bu arada

ben ilk günümden bahsetmeyi başlıyım :) okula gitmden interntten ist ünv 2014 girişller dye gruplar var tabı oralara katıldım bende takıp ettım.illk önce ordan arkdaş buldum ben grişken olmak durumundasın yksa evt yalnz kalablırsn.snra o kızla okla yakın bulustuk aynı bölumdk hemen sınıfı buldk derse gırdık.sonra berbr 2 3 takıldık sanırım tam htrlamıyorum başka arkdaşlarlada shbet ettik ama benım fıkırlerıme pek uygun bulmadım samımı gelmedı sevemedım onları.sonra onlardan ayrıldm.interntten gene bızım bölumden bı kızla tanıştım onlada okulda buluştm onla bır sure berabr takıldık okulda.sonra yalnz kalan bır kızıda armıza aldık snra oda kndı arkdasını aldı.sonra ben onlardanda skıldım bana skıcı gelmslerdı donuk sevmyrum eglencelı neselı bı ınsanım cnku.tek bşıma oturmya başladım snfta derstyz tbı.sonra bı kız kıtabma bakıyordı dırek sohbetı actım kzla tanıstım tbı onunla oyle arkdşlıgmız başladı ıyıkıde tanımısım gayet mutluuyum onunla.yalnız kalan bırılrını görunce onlarla muhbbt edıyorm onlarıda aramıza alıyorz.yanı işin özüü kndıne guvenıceksn ve girişken olucaksn.şu an cogu kısı grup kurmustur dısardanne kdr gıreblırsın bılmıyorum ama kesnlkle gırısken olmalısın insanlara sohbetı sen aç onlardan acmasını bekleme her zaman .) saglıcakla kall sıkma canını

keşke aynı unv olup aynı fakultede olsaydık ben senı açardm :D bnde kıloluyum belkı senden dha cok kıloluyumdur boyum 167 ama kıllom 87 felan vardır yanı :D

Burada çoğunluk benden büyük kadınlar. Abla diyorum ben, o yüzden içimi dökmek istedim. Çok yalnızım. Geçen sene arkadaşlarım vardı bu sene yok ünideyim. Koptuk, sebebini sordum ama söylemedi. Gerçekten öylesine vakit geçirebileceğim ''Hadi bir kahve içelim dönelim'' diyebileceğim tek bir arkadaşım bile yok. Bugün dersten çıkıp giderken bir arkadaşıma rastladım, ''Dersim bitince müsaitim bir şeyler yapalım'' dedi, ''Beni ara dersin bittiğinde bekliyorum'' dedim. Sözleştik, ne aradı ne mesaj attı o kadar çok zoruma gitti ki, gözüm dolup durdu. Şu an bile gözüm dolu. İşi çıktıysa ya da buluşmak istemiyorduysa bir mesaj atıp bildirebilirdi. 1 ders dışında diğer derslerde yalnız oturuyorum. Yalnızlığı severim ama artık dört duvar arasında bunaldım. Somurtkan değilim, kendini beğenmiş değilim, kötü niyetli değilim, neden böyle oluyor anlamıyorum. KK olmasa kimseyle iletişim kuramayacağım. Hep kalabalık ortamların içinde yalnız oldum. 1 tane çok yakın arkadaşım var o da şu an uzakta ve aylarca görüşemiyoruz okul yüzünden.
En son telefonuma ne zaman mesaj geldiğini unuttum. Rehberime bakıyorum baştan sona, mesaj atabileceğim sohbet edebileceğim birini arıyorum, yok. En yakın arkadaşımı bile zorlaya zorlaya muhabbet etmeye çalışıyorum, gördüğü halde cevap vermiyor ben de zorlamayı bırakıyorum o an.
Spor salonuna gitmeye utanıyorum, giden kızları gördüm ince ve uzunlar, erkekler de kaslı.
Her bölümden öğrencinin olduğu bir ders alıyorum, yine yalnız oturan bir ben varım. İyi kötü herkesin bir arkadaşı var beraber gezdiği, ben artık çok bunaldım. Hiçbir zaman sevgili delisi olmadım ama artık biraz duygusal boşluk hissediyorum o anlamda da. İki yönden de fazlasıyla bomboşum. Dertleşebileceğim bir kuzenim bile yok. Akraba evine gidince bile yalnız oturuyorum. Abimle kuzenim kafeye bir keresinde, babam 'Almighty'yi de alın' dedi, abim gizlice gelip ''Babama desene ben gitmek istemiyorum onlarla diye'' dedi, babamı ikna edip oturdum balkonda saatlerce ağladım. Kendi abim bile istemiyor beni o kadar mı katlanılmaz bir insanım?
Napıcam bilmiyorum hiç iyi değilim aslında, depresyonda olduğumu hissediyorum. Biraz kilom var, o yüzden kendime güvenimi kaybettim. Sanki herkesi iten bir mıknatıs var bende, herkes ilk günden arkadaş buluyor. Halbuki biri bana bir soru sorsa bile ufak ufak muhabbet kurmaya çalışırım.
Çok yalnız hissediyorum, ailem aradığında onlara her şey yolundaymış gibi rol yapıyorum. Babam bir bilse üniversite ortamında böyle olduğumu, kahrolur üzüntüsünden. Kendi başıma gezmekten de bıktım.
Öyle içimi dökmek istedim sadece, kimseye anlatamadığım için. Yorum yapan ablalarım olursa teşekkürler.

Tam olarak beni anlatmissin.
Ve ben okuldan da atildim yani evde ders calisiyorum sınavlara giricem.
O kadar asosyalim ki hattimda 500 dk var heryone bir tek arkadasim olmadigi icin oylece kaliyor yani düşün :KK51:.
Bütün gün telefonuma bir mesaj dahi gelmez.
Kilom oldugu icin sosyal fobim vardi (okb de vardi) ve icime kapandim sonunda arkadas grubumla baglarim tamamen koptu.

Off gercekten beni anlatmissin sanki

Bende staj yapmak icin tasindigim zaman, böyle bir durumdaydim. Stajyerler hepsi aralarinda süper anlasiyordu ... Birtek ben yemegime bakiyordum yemegim bana bakiyordu ögle molalarinda. Eve gelincede ypa yanliz 4 duvar icindeydim ...
Ayri eve ciktiginda yanliz cikma o eve bence ... Keske bende kendime ev arkadasi arasaydim o zamanlar. Belki ev arkadasi ariyan vardir üniv.? Bi kagit asi versen? "Ev arkadasi ariyorum ...... " "ilgisini ceken arasin....."

Kilon için diyet yap.Allah seni böyle yaratmadı sonuçta kilolu olmak kolsuz bacaksız olmak değilki hem kiloyu takıp hem yemeye devam etmenin mantığınıda ben hiç anlamıyorum.Ayrıca abinin böyle söyleme sebebi 2 erkek gidicekleri için yanlarında bi kızın anormal olucağındandır.Katlanılmaz olduğundan değil.Onun dışında yalnızlığın hakkında bişi diyemiyorum.

Tam olarak beni anlatmissin.
Ve ben okuldan da atildim yani evde ders calisiyorum sınavlara giricem.
O kadar asosyalim ki hattimda 500 dk var heryone bir tek arkadasim olmadigi icin oylece kaliyor yani düşün :KK51:.
Bütün gün telefonuma bir mesaj dahi gelmez.
Kilom oldugu icin sosyal fobim vardi (okb de vardi) ve icime kapandim sonunda arkadas grubumla baglarim tamamen koptu.

Off gercekten beni anlatmissin sanki
Benim arkadaş grubum olsa içime kapanmayacağım ki, hiç yok. Aynen 500 dk mı 600 dk mı ne var, tek konuştuğum kişi annemle babam, onda da çoğunlukla onlar oluyor.

Kilon için diyet yap.Allah seni böyle yaratmadı sonuçta kilolu olmak kolsuz bacaksız olmak değilki hem kiloyu takıp hem yemeye devam etmenin mantığınıda ben hiç anlamıyorum.Ayrıca abinin böyle söyleme sebebi 2 erkek gidicekleri için yanlarında bi kızın anormal olucağındandır.Katlanılmaz olduğundan değil.Onun dışında yalnızlığın hakkında bişi diyemiyorum.
Ben çocukluğumdan beri kortizonlu hap kullanıyorum bırakalı çok olmadı. Ayrıca bazı iç hastalıklarım var, kimse bile isteye kilolu olmaz. Hareket etmediğim için böyleyim. Abimle kuzenim habire beraberler zaten bi kafeye gidip oturacaklardı 1-2 saat yemek hazır olana kadar, beni de götürebilirlerdi iki tane üniversiteli aylak ne konuşabilirler önemli? Yemekten sonra çıkıp bir daha gittiler zaten o zaman da konuşabilirlerdi önemliyse.

Bende staj yapmak icin tasindigim zaman, böyle bir durumdaydim. Stajyerler hepsi aralarinda süper anlasiyordu ... Birtek ben yemegime bakiyordum yemegim bana bakiyordu ögle molalarinda. Eve gelincede ypa yanliz 4 duvar icindeydim ...
Ayri eve ciktiginda yanliz cikma o eve bence ... Keske bende kendime ev arkadasi arasaydim o zamanlar. Belki ev arkadasi ariyan vardir üniv.? Bi kagit asi versen? "Ev arkadasi ariyorum ...... " "ilgisini ceken arasin....."
Burada evler küçücük. Biriyle 2 odalı eve çıkarsam kirayı bölüşsek bile altından kalkamayız çok pahalı. Başkasının anne babası abisi geldiğinde ben rahatsız olurum, annem babam gelip kalacaklar zaman zaman o yüzden tek çıkmak zorundayım. Bir de ilan verip güvenemem kimseye ev kolay değil maalesef, yurt odasında bile çok çektim ben o yüzden tövbe ettim.

Benim arkadaş grubum olsa içime kapanmayacağım ki, hiç yok. Aynen 500 dk mı 600 dk mı ne var, tek konuştuğum kişi annemle babam, onda da çoğunlukla onlar oluyor.

Canim benim lisede vardi grubum
Sonra bulunduğum sehirden ayrilmak zorunda kaldim zamanla bağlarımız koptu başka şehirlerde olduğumuz için
Bu şehirde yapayalniz kaldim
Artik grubum yok yani whatsapp kiz grubum bile yok :KK43:

Ne kadar tatlı, naifsin. Aslında seni tanımalarına izin versen, özgüvenini kazanıp kendini ifade edebilsen eminim çok sıkı bağlar kurabilirsin.
Teşekkür ederim :) Sus pus biri değilim aslında, arkadaşlarım tanıştıktan sonra ''Sevdim ben seni,'' hatta ''Diğerlerinden ayrı seviyorum'' dediler bazıları, ama bundan öteye de gitmedi. Üzülüyorum.

Ben çocukluğumdan beri kortizonlu hap kullanıyorum bırakalı çok olmadı. Ayrıca bazı iç hastalıklarım var, kimse bile isteye kilolu olmaz. Hareket etmediğim için böyleyim. Abimle kuzenim habire beraberler zaten bi kafeye gidip oturacaklardı 1-2 saat yemek hazır olana kadar, beni de götürebilirlerdi iki tane üniversiteli aylak ne konuşabilirler önemli? Yemekten sonra çıkıp bir daha gittiler zaten o zaman da konuşabilirlerdi önemliyse.

o önemli bi konu olduğu için değildir ''erkek muhabbeti'' halidir.Bizdede erkek kuzenler kızları yanında istemiyo kızlarda zaten erkekleri istemiyo.Abi diyosun yaş farkınızı bilemiyorum ama 3yaştan ve daha fazlasıyla yine normal.Bence yanlız kaldığın için normal şeyleride gözünde çok büyütüyosun.

Burada evler küçücük. Biriyle 2 odalı eve çıkarsam kirayı bölüşsek bile altından kalkamayız çok pahalı. Başkasının anne babası abisi geldiğinde ben rahatsız olurum, annem babam gelip kalacaklar zaman zaman o yüzden tek çıkmak zorundayım. Bir de ilan verip güvenemem kimseye ev kolay değil maalesef, yurt odasında bile çok çektim ben o yüzden tövbe ettim.
Ah be canim yanlizlik cok kötü ... En iyi ben bilirim. Peki kendi kafana göre bir arkadas mi bulamiyorsun yoksa cekingen misin?
mesela spora gittiginde yürüyüs bantlari var veya bisikletler oluyor, onlar cogu zaman yan yana ve cogu zaman kizlar kullanir ... bence sporuna git :) orda kesinlikle arkadas edinirsin :)

Ah be canim yanlizlik cok kötü ... En iyi ben bilirim. Peki kendi kafana göre bir arkadas mi bulamiyorsun yoksa cekingen misin?
mesela spora gittiginde yürüyüs bantlari var veya bisikletler oluyor, onlar cogu zaman yan yana ve cogu zaman kizlar kullanir ... bence sporuna git :) orda kesinlikle arkadas edinirsin :)
Spora yazılacağım karar verdim. Diğerlerini görmeyeceğim duymayacağım. Yurt binasında olsa spor salonu, hiç çekincem olmaz ama kampüsün sosyal tesislerinde olunca çekiniyorum :(
Açıkçası birinin huyuna güvenip eve çıkamam, ayrılma noktasına gelinirse masraf çok. Uyuşmayınca aynı odada ya da evde kalmak çok zor, ben depresyona girmiştim geçen sene ilk oda arkadaşım yüzünden, o kadar kötüydü.

Teşekkür ederim :)
İngilizce biliyorum zaten, okulumuzun eğitim dili İngilizce. Ben kendimi değersiz gördüm hep, yanlışı hep kendimde aradım ve hala da arıyorum. Dış görünüşümden karakterime kadar. Belki de haklısınız kötü insanlarla arkadaş olup dert almaktansa yalnız olmak daha iyidir.
Ayni sorunu bende yasadim canim. Belki konumu hatirlarsin. Asla her konuda sen yanlis olamazsin.
Sakin unutma. Her insan degerlidir...dogru insanin yaninda.
Ben sizin yazdiklarinizdan karakterinizi azda olsa analiz etsem...bence cooooook cana yakin...cok sempatik ve icden bir bayansiniz.
Ilk etapda kendine deger ver...kücük seylerle başla...ne bilim...kendine güzel bir canta satin al...ve icinden...ben herşeyin en güzeline lagihim de...biraz sacma gelir ama...bilincaltina bunu yerleştitmen lazim!!

Ayni sorunu bende yasadim canim. Belki konumu hatirlarsin. Asla her konuda sen yanlis olamazsin.
Sakin unutma. Her insan degerlidir...dogru insanin yaninda.
Ben sizin yazdiklarinizdan karakterinizi azda olsa analiz etsem...bence cooooook cana yakin...cok sempatik ve icden bir bayansiniz.
Ilk etapda kendine deger ver...kücük seylerle başla...ne bilim...kendine güzel bir canta satin al...ve icinden...ben herşeyin en güzeline lagihim de...biraz sacma gelir ama...bilincaltina bunu yerleştitmen lazim!!
Çok teşekkür ederim :) Bence de doğru insanın yanında değerli, sadece o insanları beklemek zorundayım.

kıyamam ya insan gerçekten bazen dertleşecek birilerini arıyor arkadaşının yaptığı hiç hoş olmamış çok çok ayıp etmiş bence bunu ona söylemelisin oda yaptığının farkına varsın böyle uzak kaldıkça olmaz insanlık hali belkide unuttu bilemeyiz ben ki bugüne kadar eşimin doğum gününü unutmamıştım bu yıl ilk kez unuttum insanın kafasında bir sürü problem olursa unutabilir insan bence konuş arkadaşınla söyle haber bekledim de

Spora yazılacağım karar verdim. Diğerlerini görmeyeceğim duymayacağım. Yurt binasında olsa spor salonu, hiç çekincem olmaz ama kampüsün sosyal tesislerinde olunca çekiniyorum :KK43:
Açıkçası birinin huyuna güvenip eve çıkamam, ayrılma noktasına gelinirse masraf çok. Uyuşmayınca aynı odada ya da evde kalmak çok zor, ben depresyona girmiştim geçen sene ilk oda arkadaşım yüzünden, o kadar kötüydü.
Gecmis olsun cnm ... Spora yazilmakla cok iyi edersin! Ha birde söyle modern bir kaffede parttime garsonluk yapsan bence arkadas edinirsin :))tabii eger zamanin varsa ... garsonlarin arkadaslari bol olur :)) sadece fikir yürütüyorum :KK49:

Gecmis olsun cnm ... Spora yazilmakla cok iyi edersin! Ha birde söyle modern bir kaffede parttime garsonluk yapsan bence arkadas edinirsin :))tabii eger zamanin varsa ... garsonlarin arkadaslari bol olur :)) sadece fikir yürütüyorum :KK49:
Maalesef vaktim olmuyor ama sosyal kulüplerle ilk adımı atacağım :KK55:

Back
X