- 3 Haziran 2023
- 799
- 183
- 31
- Konu Sahibi narintanyeri
Merhaba arkadaşlar ablalarim bunu yazarken o kadar doluyum kötüyüm ki sabahtan beri içim çıktı ağlamaktan ki bu bugün olan birşey değil ben bekarken de olan birşey di herkes de olduğu gibi benim içinde başta kardeşim annem çok değerli annem evlendiğinde beri çekmiş ses çıkarmış babama zamanında şiddeti laf sözleri hiç bitmemiş şimdide fiziksel şiddeti hariç diğerleri hala devam annem ses çıkartmadıgi gibi kardeşimle bana da aman susun birşey demeyin babanizdir huzursuzluk çıkmasın diye diye iyice tepemize çıktı ben kendimi bildim bileli hep kendini düşünen ben ne dersem o evde en ufak dediği olmadığında bağırıp cagirmalar laf etmeler kardeşim 22 yaşında çalışıyor gerçekten zararsi, kendi halinde annem de kardeşim de hani böyle içi yanık içine atıyor herşeyi mesela bundan bir kaç ay önce kardeşim babama mont alcakmis işte göstermiş hangisini istiyorsan alim fiye farketmez değince beraber karar verdik aldı sonra neymiş ben bu rengi istemedim sevmiyorum hiç yüzüne bile bakmamış montun bağırmış çağırmış almış yere firlatmis kardeşimin çok zoruna gitmiş bı öğün benle konuşurken Allah canımı alsın annemle benim dedi böyle başımdan aşağı kaynar sular döküldü cıvıl cıvıl olması gereken yaşta kız bezmiş artık babamlarin bı hobi bahçesi var her haftasonu bir gün abbam istediği için giderler yarın gideceklerdi birden babam karar değiştirmiş demiş bugün gibidiyoruz annemde markete gitmiş birşeyler almaya evde bağırmış çağırmış çabuk olun bilmem ne mahalle ye inmisler işte arabayı calisyirmis kardeşim annemi markette bulmaya gitmiş mahalleye gelmişler bağırmış sizin gibi salaklarla bir ömür mu geçer ömrümü yediniz gibi şeyler söylemiş annemle kardeşime bugün yine diyo Allah canımı alsın artık diyo için çok acitiyur böyle kaç kere gördüm yatakda gizli gizli agladiklarini annem öyle alistirdigi için şuan cesaret edip hiç kimse birşey diyemiyor ben evliyim şehir disinda oturuyorum 2 hafta sonra gidicem bize ağzımızı açtırmıyor eşimin yanında tutamıyorum kendimi artık dayanamıyorum burda ağla ağla elimden birşey gelmiyor diyemiyorum ne yapcam bilmiyorum birde çocuk tedavisi görüyorum tedavi üzerine bu stres heran diyorum aceba yine ne olcak orda diye stres üstündeyim ne yapım hiç bilmiyorum dediğim gibi 2 hafta sonra gideceğim bize ağzımızı açtırmıyor esimemi konustursam Allah var eşim hep yanımda destekcim babamla konussami böyle güzellikle yapma etme bak o genç kız bunları bu lari düşünüyor diye ne yapım sizce yemin ederim içim sızlıyor ağla ağla artık dayanamıyorum içim çıktı ağlamaktan