Cok uzgunum

hera26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2016
2.129
1.247
53
34
Kizlar oncelikle lutfen beni yadirgamayin cevremde soracagim ankatacagim kimse yok kendimi cok kotu hissediyorum.nisanlimla uzaktayiz bu ay bir araya geldik.adetimden bir gun sonra(4gun suruyor) surtunme yoluyla birseyler yasadik.(uzerimizde bir sey yoktu).bosalma olmadi diye biliyorum ama lavaboya gittgimde klozette beyaz akinti gordum.simdi hep gozumun onune geliyo acaba ben mi farketmedim bosaldida diyorum.yoksa bende mi geldi ?icime flnda girmedi.bakireyim ama bu bir kac kez oldu iyi temizlenmediyse olur diye yazanlar var nette.. adetime 15 gun var goguslerim cok aciyo yumurtlama doneminde olur mu aci bilmiyorum kendimi cok kotu hissediyorum evli arkadaslar hamile olabilir miyim ?

1.si artik bakire degilsiniz onca isi yaptiktan sonra bilmem nerenizdeki yirtilmamis zariniz cok da onemli degil
2.si sizin gibiler yuzunden hemcinslerimden de igrenir oldum adamlar zaten bes para etmiyo
3.su tabiki hamile kalma ihtimaliniz var. Bizim gibiler aylarca ugrasir hamile kalamaz sizon gibiler yarim yamalak is gormeyle pit diye hamile kalir cok duyduk boyle vakalari. Ama olmayadabilir. İki hafta sonra kan testi yapin anlarsiniz gercegi.

Yahu insanları yargılamaktan vazgeçip sorusuna cvp verin size ne kimle ne yapmış yapmamış
Adetin bitiminden bir gün sonra hamile kalman bence zor canım üstelik tam bi birliktelik olmadan
Senin yaşadığın belirti şu an psikolojik... yine de Adetin gecikirse test yap ama bence hamile olamazsın

Kör musun? Verdik ya cevap. Sende beni yargılıyorsun dedigini yap ve benim yorumum hakkinda yorum yapma

:)) yok talebe olan sen olacaksin. Talebe talep edendir o yuzden ilk adimi sen atarsin. Herkesi bildirim delisi yapnamak icin ozeli tavsiye ettim. Yoksa sorun yok heryerde cevap verebilirim sana

:)) yok talebe olan sen olacaksin. Talebe talep edendir o yuzden ilk adimi sen atarsin. Herkesi bildirim delisi yapnamak icin ozeli tavsiye ettim. Yoksa sorun yok heryerde cevap verebilirim sana
Ama ben seninle daha fazla muhatap olamam ahlaki da terbiyeyi de çok iyi biliyorum senden böyle bi talepte de bulunmadım

Tesekkur ediyorum cevabin icin sayfada yasadigin problem icinde uzgunum.herkes hata yapabilir bunu namus kavramiyla ne kadr degerlendirmek dogru bilmiyorum.bunu tartiscak halde de hic degilim.sagoln cevap icin.

Tesekkur ediyorum cevabin icin sayfada yasadigin problem icinde uzgunum.herkes hata yapabilir bunu namus kavramiyla ne kadr degerlendirmek dogru bilmiyorum.bunu tartiscak halde de hic degilim.sagoln cevap icin.
Sorun değil canım
Yetişkin bir insansın ne yaşayacağına kendin karar verirsin hata olarak görüyorsan bir daha tekrar etmezsin bu kadar basit... namus da bana göre bacak arasında değil kafatasının içindeki beyindedir

Elbette inşallah her isteyen bebek sahibi olur ama olamayan ve deneme sürecinde psikolojisi yıpranan insanlar da lütfen kimlikleri burada gizli diye insanlara saldırmasınlar.

Neyse gelelim sizin sorunuza ben henüz bekarım, hamilelik hiç yaşamadım, ama sürtünme yolu ile dışa boşalma ile hamile kalmanız milyarda bir ihtimal iken bir de bunu adetinizin son günü başarmanız trilyarda bir ihtimal. Zaten bu kadar badireye rağmen hamile iseniz muhakkak doğurun o çocuğu belli ki dünyayı kurtaracak cengaver o olacak :))) zaten nişanlıymışsınız, nişanlınız ile ten uyumunuz olup olmadığınızı anlayabilmeniz içim bu yakınlaşmaların olması normal, lütfen sizi sadece siz ve nişanlınızı ilgilendiren konular için recm etmeye cürret eden insanlardan etkilenmeyin.

Bir de; biyolojik olarak hala bakiresiniz.

Bakirelik olayini konuya hakim olun diye yazdim zaten evlenip gidicem :) hayatmdaki insn 30 yasinda bilgili ama ben tecrubesizim ve cok korktum.10 gun var adetime belirtilermde baslayinca panikledim insanlar neden bu kadar kotu.icten yorumunuz icin tesekkur ederim..

Belirtiler okadar erken çıkmaz benim neredeyse 6. haftamda basladi.. Hamile filan degilsin..Stres yapip reglini geciktirme derim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…