O zaman sadece 3 şıkkı yazacaktın diğer ikisi sadece senin kendi kendine sorup cvpladiklarinKör musun? Verdik ya cevap. Sende beni yargılıyorsun dedigini yap ve benim yorumum hakkinda yorum yapma
O zaman sadece 3 şıkkı yazacaktın diğer ikisi sadece senin kendi kendine sorup cvpladiklarin
Ve terbiyeli konuş
Açıkça yazacak kadar cesur değil misinBu konuya yaptigin yoruma bakarsak terbiyeyi senden öğrenecek degilim aksine gel ozele tatlim ben ogreteyim sana.
Ama ben seninle daha fazla muhatap olamam ahlaki da terbiyeyi de çok iyi biliyorum senden böyle bi talepte de bulunmadım:)) yok talebe olan sen olacaksin. Talebe talep edendir o yuzden ilk adimi sen atarsin. Herkesi bildirim delisi yapnamak icin ozeli tavsiye ettim. Yoksa sorun yok heryerde cevap verebilirim sana
Ama ben seninle daha fazla muhatap olamam ahlaki da terbiyeyi de çok iyi biliyorum senden böyle bi talepte de bulunmadım
Aynen öyle dengini bul zira denk degilizBencede olma sekerim davul bile dengi dengine tahammul esigim zayif haydi allaha emanet
Tesekkur ediyorum cevabin icin sayfada yasadigin problem icinde uzgunum.herkes hata yapabilir bunu namus kavramiyla ne kadr degerlendirmek dogru bilmiyorum.bunu tartiscak halde de hic degilim.sagoln cevap icin.Yahu insanları yargılamaktan vazgeçip sorusuna cvp verin size ne kimle ne yapmış yapmamış
Adetin bitiminden bir gün sonra hamile kalman bence zor canım üstelik tam bi birliktelik olmadan
Senin yaşadığın belirti şu an psikolojik... yine de Adetin gecikirse test yap ama bence hamile olamazsın
Forumda polimige girmek yasak bildigim kadariyla.banlancaksin :))Masalah asil hatun
Sorun değil canımTesekkur ediyorum cevabin icin sayfada yasadigin problem icinde uzgunum.herkes hata yapabilir bunu namus kavramiyla ne kadr degerlendirmek dogru bilmiyorum.bunu tartiscak halde de hic degilim.sagoln cevap icin.
Bakirelik olayini konuya hakim olun diye yazdim zaten evlenip gidicem :) hayatmdaki insn 30 yasinda bilgili ama ben tecrubesizim ve cok korktum.10 gun var adetime belirtilermde baslayinca panikledim insanlar neden bu kadar kotu.icten yorumunuz icin tesekkur ederim..Elbette inşallah her isteyen bebek sahibi olur ama olamayan ve deneme sürecinde psikolojisi yıpranan insanlar da lütfen kimlikleri burada gizli diye insanlara saldırmasınlar.
Neyse gelelim sizin sorunuza ben henüz bekarım, hamilelik hiç yaşamadım, ama sürtünme yolu ile dışa boşalma ile hamile kalmanız milyarda bir ihtimal iken bir de bunu adetinizin son günü başarmanız trilyarda bir ihtimal. Zaten bu kadar badireye rağmen hamile iseniz muhakkak doğurun o çocuğu belli ki dünyayı kurtaracak cengaver o olacak :))) zaten nişanlıymışsınız, nişanlınız ile ten uyumunuz olup olmadığınızı anlayabilmeniz içim bu yakınlaşmaların olması normal, lütfen sizi sadece siz ve nişanlınızı ilgilendiren konular için recm etmeye cürret eden insanlardan etkilenmeyin.
Bir de; biyolojik olarak hala bakiresiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?