Çok üzgünüm

Tropicano

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2015
6
0
28
biriyle 5 ay boyunca konuştum ve aşık oldum 2 kez görüştük sadece ama kendimi buldum sanki onda çok seviyorum onun hareket ve davranıslarını göz ardı edip ona her defasında aşık oluyorum birini çok seviyo diye düşünüyorum sosyal medyada yazdıklarından bunu hissedebiliyorm. Ama asla kendi düşüncelerini belli etmeyen biri bana hicbir zaman kendine ait birşeyler anlatmadı. Bende ona çok aşığım eğer o birini aşıksa ve karşılık bulamayıp acı çektiyse bu duygunun nasıl olduğunu biliyodur bana nasıl bunları yaşatabiliyo anlam veremiyorum. Onunla ömrümün sonuna kadar beraber olmak istiyorum ama olmayacağını bile bile. Ve bundan vazgeçemiyorum. Nasıl unutabilirim nasıl herşeyi yok sayabilirim onun o kötü gözüken kişiliğinde sevgi dolu insanı bulan benim nasıl vazgeçebilirim??

aynı durumu yaşamıştım..yaşıyorumda halen...
zor...göz göre göre içindeki iyiliğe vurgunum demek...Halbuki olmayacağını bende biliyorum.

Neden bu kadar soru soran ama hiç bir şekilde cevap alamayan rolü üstlendiniz .. ?
Neden oturup adam akıllı konuşmak varken bu belirsizliklerle kendinizi meşgul ediyorsunuz ki..

Bu kadar severken, yok etmek niye.. ?

Benimle sevgili olmak istediği zamanda cok asıktım cabuk asık olmuyorum hatta birine birşey hissetmek o kadar zor ki güvenemiyorum ki kimseye güvenebilsem birşeyler hissetme imkanım olurdu belki. Ama o çok farklı her haline aşığım. Konusmayı defalarca denedim. Denemekle kalmadım konuştum hep kaçtı benden daha fazla üzülme dedi sadece biliyorum belkide her erkek kurtulmak istediği biri için böyle bahaneler üretir ama bahaneler üretmesini bile seviyorum. Son görüşmemizdeki o davranışlarını aklımdan cıkaramıyorum onu görmek için uğraşıyorum hep sadece yanımda olmasını istiyorum belkide onunla geçireceğim tek bir an bile bana ömrümün sonuna kadar yetebilecek gibi çünkü çok özledim. Yalan olduğunu bildiğim gülüşlerini konuşmalarını davranışlarını. Kandırılışımı dahi çok özledim

Çok paradokslu şeyler yazmışsınız. Kendinden bahsetmiyorsa nasıl 2 görüşte tanıdınız? Hareketlerini nasıl göz ardı ettiniz? Pc sevgilisi mi olacaksınız ölene kadar? Gerçek dünyaya dönmeniz lazım en kısa zamanda. Onun yazdıklarında kendinizi bulmuşsunuz, kendinize aşık olmuşsunuz bi kez daha. O da kaçtıkça hoşunuza gitmiş.

bı konussanıza
duygularını ıfade etmıyor dıye unutmaya kalkmıssınız

Ergenlik çağında insan aşık olmaya yer arıyor,bizim zamanımızda sosyal medya filan yoktu aşık olma potansiyelimiz düşüktü şimdinin gençlerini görünce üzülüyorum watsahpp tı yok face si yok Twitter daral geliyor. Geçecek bu günler bunlar alıştırma aşk nedir? İn abc si yani.

Biz onunla internet üzerinden tanışmadık daha önceden de tanışıyoduk 3sene öncesi falan da yazmıştı bana o zamanlar istememiştim. Defalarca konuşmama rağmen sonuç alamadım kendime göz göre göre acı çektirmek istemiyorum. Unutmanın bir yolunu bulamıyorum o yüzden çare arıyorum kendime. Kendini anlatmasına gerek yoktu çünkü bazen herhangi bir konudaki yorumu bile onun o iyiliğini hissedebilmeme yetiyordu. Gerçekten konu başlığı benim. Çok üzgünüm..

Belkide ben kendimi onun iyi olduğuna inandırmaya çalışıyorum bilmiyorum o kadar çok şeyi bilmiyorum ki mantıklı bir şey bulmak imkansız bu durumda

Tam olarak anlamadım aslında...
Sadece şu belirsiz ilişkilerden nasıl sıkılmıyorsunuz anlamıyorum...
Hayat bu şekilde arabesk yaşamak için öyle kısa ki...
Allah'ım dert vermesin ama gerçek hayatla tanıştığınızda ne kadar Boşa vakit geçirdiğinizi Göreceksiniz bence...

İnternetten tanıştığına yönelik bir şey yok yorumumda dikkatini celb ederim:) büyüyünce geçecek ıyyy diyeceksin şu haline.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…