Seni anlıyorum bnce bu gece o uyurken ona güzelll uzuuuun bi msj at bu durumdan rahatsız oldğnu onu ne kadar çok sewdiğini we annesini bile başka kızlardan kıskandğnı anlat bu hem onun hoşuna gidecektir hemde bunun üzerine düşünecektir.We asla kendni küçük görme. Sen kendni nasıl hissedersen karşı tarafada aynı enerjiyi werirsin o yüzden hep dimdik we güçlü ol derim ben
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çok Üzgünüm bi derdim var
- Konu Sahibi nrdnrd
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Amaaan tatlım takıla takıla buna mı takıldın yani? Sayısını hatırlamadığım kadar çok erkek arkadaşım oldu. Bir çoğunun annesiyle tanıştım, hepsi de beni çok sevmişlerdi. Kimi gelinim diye konu komşusuyla, kardeşleriyle tanıştırırdı beni. Ama annesiyle tanıştıklarımın hiç biriyle evlenmedim. Eşim de bırak annesiyle tanıştırmayı, evlenme kararı aldığımız güne kadar ailesinden hiç kimseye bahsetmedi benden. Hatta ev arkadaşlarının bile ben eve gidince benden haberleri oldu. Anne ben bu kızla evleneceğim gidip ailesiyle tanışın, hakkında da en ufak bir araştırma yapmayın dedi. Çünkü biliyor, kimse bana iyi demez yani.Yaklaşık 4 yıldır erkek arkadaşım ile birlikteyiz iliskimiz çok güzel onu beni sevdiğinden de şüphem yok ama ailesinden bir tek abisi ve ablası ile tanıştım. Erkek arkadaşım burada okuyor ailesi Muğla da kalıyor. Annesi üç gün boyunca burdaydi bir kaç defa daha geldi ama hiç benimle görüşmeyi bile teklif etmedi erkek arkadaşım da gel ailemle tanış demedi ondan once iki defa erkek arkadasim sormustu ama o zaman da iliskinin baslari diye cekinmistim cok üzülüyorum bu duruma. Her neyse dün de annesi erkek arkadaşım abisi annesini arkadaşı arkadasinin kızı ve oğlu kahvaltıya gitmişler kaynana adayim arkadaşının kızını sarıp sarmalamis erkek arkadaşımla da yanyana oturmuş fotoları gorseniz ne çok kıskandım epey de uzuldum. sonuçta buraya kadar gelmisler ve erkek arkadaşımdan hoşlanan kız ve onun annesi ile birlikte kahvaltıya gitmişler erkek arkadaşımın annesi de sarıp sarmalamis erkek arkadaşım bana bir gün önceden annesinin arkadaşı ile gidiceklerini söyledi ama kim olduğunu sormadım o da bana söylemedi kim olduğunu. Fotolar beni aşırı inciTti. bazen beni oğullarına yakistirmadiklarini bile düşünüyorum sonuçta erkek arkadaşım doktor olucak ben üniversite hzirlanan bir hemşireyim. Erkek arkadaşımın annesi babası babaannesi dedesi abisi ablası teyzesi kuzenleri hep okumus öğretmen avukat gazeteci doktor subay mühendis. Annesinin arkadasi da ogretmen kizi ise Konservatuvar mezunu beni istemediklerini düşünüyorum erkek arkadaşıma da bir şey diyemiyorum ne yapıcam?
Benzer durumu ben de yaşadım. Kayın validemin en yakın arkadaşının çok güzel bir kızı vardı. Onunla eşimi evlendirmek istiyordu. Ama olmadı. Eşim söylemedi bana bunu ama kaynanamın arkadaşı beni ilk nikahta gördüğü gün ve andan itibaren öyle çok eleştirdi ve canımı sıktı ki, konuşmalarından ve davranışlarından da anladım. Annem bile anlamış. Eşime gidip söyledim. Bir daha o kadını ve kızlarını çevremde görmek istemiyorum. Eğer bir daha görürsem, adlarının geçtiğini duyarsam rezalet çıkarırım. Boşanma davasını anında açarım dedim. Hiç biri de bir daha beni rahatsız edemedi.
Sen annesinin değil, sevgilinin ne düşündüğüne bak tatlım. Ben eşime evlenmeyi düşünmüyorum demiştim başta, annesinin bu tarz girişimlerini duydum. Önümüzdeki aya nikah tarihi alalım, madem annen sana kız bakıyor, fazla yorulmasın dedim. Dediğim de oldu Evlenme teklifi falan almadım yani. Evleniyoruz dedim. Bitti. Sen hiç takılma bunlara.
Mesleğini de sorun etme. Eğer nasipse kimse ses edemez zaten. Babam kız kardeşimi vermemek için elinden geleni yaptı. Bu cahil aileye kız mı verilir, bunlar köylü, okumamış, görgüsüz, bu adam bu kızın dengi değil dedi ama kız kardeşimin evlenmesine engel olamadı. Yani senin dediğin gibi bir durum da kız kardeşimin eşi ve ailesi konusunda oldu. Bizim aile de öyle insanlarla dolu. Herkes okumuş annem hariç. Damat PMYO mezunu,üniversite okumamış diye babam evlenemezler dedi. Ama oldu. Sen bunlar için üzme tatlı canını. Hem sen erkek değilsin. Tıp okumana gerek yok. Hemşirelik de çok güzel meslek. Durumlar tam tersi olsa sorun olabilirdi ama bu konuda sorun olmaz sanırım.
Okul mevzusu degil bu kendi kendine iliskini ciddi saniyorsun ciddide neyse iste ondan "kayinvalide adayi" filan bildin gelin guvey olmussun kendince ama sevgilin oyle dusunmuyor sayet biraz dusunse o kahvaltiya davet edilirdin zaten :))) ayrica ailesiyletanismakta ciddi birseyin gostergesi degil onune gelen tanisiyor zaten burdaki olay davet etmeye bile tenezul etmemesi
Güzelce konuşmazsan iş kavgaya varır, söyleyeceklerini söyleyemezsin içinde kalır. Konuşamıyorsan mektup tarzı bi şey yazıp içini dökebilirsin.
Şimdi gördüm mesajını çok teşekkür ederim cidden içim ferahlık doldu :) Bu arada kızın 6 senelik bir ilişkisi varmis erkek arkadaşımdan da 4 yaş büyük ablası ile yaşıt bana anlatan arkadaşta sırf kiskanayim diye yalan yanlış anlatmış . Dün kızı facebook üzerinden ekledim kabul etti hemen hatta erkek arkadaşımla resimlerimizi beğenip yorum bile yaptı . sevgilisi ile fotoğraflarını görünce nasıl mutlu oldum anlatamam sana. Haklısın aslında şu tanışma mevzusuna pek takilmamam lazım sonuçta davet eden kahvaltıyı ayarlayan erke arkadaşımın annesi değil onun annesinin arkadaşının düzenlediği bir organizasyon boşuna bu kadar buyutmusum Şu yazdıklarında ciddi anlamda içime şu serpti gerçekten çok teşekkür ederim . Erkek arkadaşımın ailesi ile tanışmaya ben de erken bakıyorum çünkü kendinden yaşça büyük abisi ve ablası var onların şu an hayatlarında biri bile yok en küçük olarak erkek arkadaşım var onunda okulunun bitmesine daha 2 sene var ben de Üniversiteye hazırlanıyorum zaten böyle evlilik işleri henüz çok erken biz için nasıpse olur zaten dedigin gibi :) Bakalım zamanla bekleyip görücez ve ilk bulusmamizda da erkek arkadaşımla düzgün bir şekilde konusucam :)Amaaan tatlım takıla takıla buna mı takıldın yani? Sayısını hatırlamadığım kadar çok erkek arkadaşım oldu. Bir çoğunun annesiyle tanıştım, hepsi de beni çok sevmişlerdi. Kimi gelinim diye konu komşusuyla, kardeşleriyle tanıştırırdı beni. Ama annesiyle tanıştıklarımın hiç biriyle evlenmedim. Eşim de bırak annesiyle tanıştırmayı, evlenme kararı aldığımız güne kadar ailesinden hiç kimseye bahsetmedi benden. Hatta ev arkadaşlarının bile ben eve gidince benden haberleri oldu. Anne ben bu kızla evleneceğim gidip ailesiyle tanışın, hakkında da en ufak bir araştırma yapmayın dedi. Çünkü biliyor, kimse bana iyi demez yani.
Benzer durumu ben de yaşadım. Kayın validemin en yakın arkadaşının çok güzel bir kızı vardı. Onunla eşimi evlendirmek istiyordu. Ama olmadı. Eşim söylemedi bana bunu ama kaynanamın arkadaşı beni ilk nikahta gördüğü gün ve andan itibaren öyle çok eleştirdi ve canımı sıktı ki, konuşmalarından ve davranışlarından da anladım. Annem bile anlamış. Eşime gidip söyledim. Bir daha o kadını ve kızlarını çevremde görmek istemiyorum. Eğer bir daha görürsem, adlarının geçtiğini duyarsam rezalet çıkarırım. Boşanma davasını anında açarım dedim. Hiç biri de bir daha beni rahatsız edemedi.
Sen annesinin değil, sevgilinin ne düşündüğüne bak tatlım. Ben eşime evlenmeyi düşünmüyorum demiştim başta, annesinin bu tarz girişimlerini duydum. Önümüzdeki aya nikah tarihi alalım, madem annen sana kız bakıyor, fazla yorulmasın dedim. Dediğim de oldu Evlenme teklifi falan almadım yani. Evleniyoruz dedim. Bitti. Sen hiç takılma bunlara.
Mesleğini de sorun etme. Eğer nasipse kimse ses edemez zaten. Babam kız kardeşimi vermemek için elinden geleni yaptı. Bu cahil aileye kız mı verilir, bunlar köylü, okumamış, görgüsüz, bu adam bu kızın dengi değil dedi ama kız kardeşimin evlenmesine engel olamadı. Yani senin dediğin gibi bir durum da kız kardeşimin eşi ve ailesi konusunda oldu. Bizim aile de öyle insanlarla dolu. Herkes okumuş annem hariç. Damat PMYO mezunu,üniversite okumamış diye babam evlenemezler dedi. Ama oldu. Sen bunlar için üzme tatlı canını. Hem sen erkek değilsin. Tıp okumana gerek yok. Hemşirelik de çok güzel meslek. Durumlar tam tersi olsa sorun olabilirdi ama bu konuda sorun olmaz sanırım.
Peki dediğini dikkate alicam haklısın aslında ben nasıl hissedersem kendimi karşı tarafta oyle alır bunu :) Bu arada o kızı ekledim dün ve öğrendim ki erkek arkadaşımın ablası ile yaşıt 4 yaş var aralarında bi de kızın 6 senelik ilişkisi varmis sevgilisi ile resimlerini gördüm ki epey ciddi bir ilişki anladigim kadari ile bana anlatan arkadaşta sanırım sırf cekememezlikten o zaman yalan yanlış anlatmıştı erkek arkadaşıma da benim hakkımda hep yalan yanlıs seyler anlatmıştı şimdi konuşmuyoruz zaten onla da 4 sene boyunca kızı da hiç eklemedim facebooktan dün eklemek nasip oldu görünce sevgilisi ile resimlerini nasıl sevindim anlatamam. Ve dediğin gibi kendime güvenicem dimdik ayakta durucam. Sonuçta ailesi şu zamana kadar ne ablası ne abisi benim meslegimi aile yapımı sorun etmedi . Erkek arkadaşımda öyle her konuda anlayışlı idi . Annesi de iki defa davet etmişti ama cekindigimden kabul edememistim olucagi varsa ilerde Allahın izni ile olur zaten diye bakıyorum bu haftasonu da erkek arkadaşımla cesaretim toplayıp konusucam:)Seni anlıyorum bnce bu gece o uyurken ona güzelll uzuuuun bi msj at bu durumdan rahatsız oldğnu onu ne kadar çok sewdiğini we annesini bile başka kızlardan kıskandğnı anlat bu hem onun hoşuna gidecektir hemde bunun üzerine düşünecektir.We asla kendni küçük görme. Sen kendni nasıl hissedersen karşı tarafada aynı enerjiyi werirsin o yüzden hep dimdik we güçlü ol derim ben
İnsanların önüne konulan eklenen sıfatlardan ziyade pırlanta gibi bir kalp var mı asıl önemli olan o bence insan gibi insan olmadıktan sonra ne olursa olun hiç önemli değil....Erkek arkadaşınız ailesi eğer gerçekten sizi mesleğiniz ile yargılayıp öyle düşünüyorsa ve bunu erkek arkadaşınızda böyle düşünüyorsa hiççç hiçç vaktinizi boşa harcayıp üzmeyin kendinizi ve arkanıza bakmadan kaçın derim.Mühim olan sevgi,saygı ve de hoşgörü diğerleride sadece isimlerin önüne konulan sıfatlar..
Hadi bakalım. Zaten ne kadar geç tanışırsan o kadar iyi. Ben aileyle çok yüz göz olmama taraftarıyım. Kız kardeşimi bu konuda çok uyarmıştım. Beni dinlemedi. Sonradan çok başı ağrıdı. Biz halen kayın validemle çok samimi değiliz. Alınır mı kırılır mı diye söylemesinde bir sakınca bulunmayan şeyi bile söylerken tedirgin olur yanlış mı anlayacağım diye. Mesafe iyidir.Şimdi gördüm mesajını çok teşekkür ederim cidden içim ferahlık doldu :) Bu arada kızın 6 senelik bir ilişkisi varmis erkek arkadaşımdan da 4 yaş büyük ablası ile yaşıt bana anlatan arkadaşta sırf kiskanayim diye yalan yanlış anlatmış . Dün kızı facebook üzerinden ekledim kabul etti hemen hatta erkek arkadaşımla resimlerimizi beğenip yorum bile yaptı . sevgilisi ile fotoğraflarını görünce nasıl mutlu oldum anlatamam sana. Haklısın aslında şu tanışma mevzusuna pek takilmamam lazım sonuçta davet eden kahvaltıyı ayarlayan erke arkadaşımın annesi değil onun annesinin arkadaşının düzenlediği bir organizasyon boşuna bu kadar buyutmusum Şu yazdıklarında ciddi anlamda içime şu serpti gerçekten çok teşekkür ederim . Erkek arkadaşımın ailesi ile tanışmaya ben de erken bakıyorum çünkü kendinden yaşça büyük abisi ve ablası var onların şu an hayatlarında biri bile yok en küçük olarak erkek arkadaşım var onunda okulunun bitmesine daha 2 sene var ben de Üniversiteye hazırlanıyorum zaten böyle evlilik işleri henüz çok erken biz için nasıpse olur zaten dedigin gibi :) Bakalım zamanla bekleyip görücez ve ilk bulusmamizda da erkek arkadaşımla düzgün bir şekilde konusucam :)
Tabi diğer meslekler için ''okunuyor'' ama hemşireliği canı isteyen herkes yapabilir?? Hemşireliği küçümseyen bir toplum daha yok zaten.Erkek arkadaşımın annesi babası babaannesi dedesi abisi ablası teyzesi kuzenleri hep okumus öğretmen avukat gazeteci doktor subay mühendis.
Konuya gelince ilk önce tanışmayı reddettiğinizden bence erkek arkadaşınız ciddi olmadığınızı düşünüp kendisi de adım atmak istemeyebilir.
Ben de hemşireyim kesinlikle kucumsemiyorum çok kutsal ve güzel meslek hemşirelik . Okumuş derken söyle bakınca nerdeyse çoğumuzun babaannesi okur yazar bile değilken ben hepsinin üniversite mezunu olmasını kastettim. Yanlış anlaşılmak istemezdim .Tabi diğer meslekler için ''okunuyor'' ama hemşireliği canı isteyen herkes yapabilir?? Hemşireliği küçümseyen bir toplum daha yok zaten.
Konuya gelince ilk önce tanışmayı reddettiğinizden bence erkek arkadaşınız ciddi olmadığınızı düşünüp kendisi de adım atmak istemeyebilir.
Bana da öyle geldi aslında o zaman kabul etmeme nedenim yasimin küçük olması ve iliskimizin ilk zamanları olmasıydıBen de hemşireyim kesinlikle kucumsemiyorum çok kutsal ve güzel meslek hemşirelik . Okumuş derken söyle bakınca nerdeyse çoğumuzun babaannesi okur yazar bile değilken ben hepsinin üniversite mezunu olmasını kastettim. Yanlış anlaşılmak istemezdim .
Katılıyorum aslında aynen mesafe iyidir . Çok samimi olmak banada pek sıcak gelmiyor sonra 10 iyilik yaparsın 1 yapma en kötü sen olursun o yüzden dediğin gibi sabredicem:)Hadi bakalım. Zaten ne kadar geç tanışırsan o kadar iyi. Ben aileyle çok yüz göz olmama taraftarıyım. Kız kardeşimi bu konuda çok uyarmıştım. Beni dinlemedi. Sonradan çok başı ağrıdı. Biz halen kayın validemle çok samimi değiliz. Alınır mı kırılır mı diye söylemesinde bir sakınca bulunmayan şeyi bile söylerken tedirgin olur yanlış mı anlayacağım diye. Mesafe iyidir.
Aynen...Katılıyorum aslında aynen mesafe iyidir . Çok samimi olmak banada pek sıcak gelmiyor sonra 10 iyilik yaparsın 1 yapma en kötü sen olursun o yüzden dediğin gibi sabredicem:)
Yok ben ailesi eğer o düşüncedeyse ona çok sinir oldum açıkçası.Sizin hemşire olduğunuzu okudum yoksa.Bana da öyle geldi aslında o zaman kabul etmeme nedenim yasimin küçük olması ve iliskimizin ilk zamanları olmasıydı
O zaman yanlış anlaşılma oldu :) Umarim o.düşüncede değillerdir ki insanın yaptığı meslekler branslarından önce insanlıkları gelir . Şu ana kadar öyle bir şey düşündüklerini duymadım ama düşünmediklerini de söylemediler bilmiyorum kısmet diyorum artık .Yok ben ailesi eğer o düşüncedeyse ona çok sinir oldum açıkçası.Sizin hemşire olduğunuzu okudum yoksa.
Aynen dediğin gibi açık açık konusucam onlarla olucagi varsa olur zaten yoksa ne kadar zorlarsak zamana bıraksak boş . Onların Muğla milas selimiyeden ya sen :)Bende Muğladayım kimmiş onlar...:) 4 yıl az bi zaman değil neden k.valtıya senide çağırmadığını açık açık sor ve herşeyi açıkça konuş gitsin zaten niyeti varsa her halükarda cvpta gizli boşveeer...!