çok üzgünüm bende kaybettim bebeğimi

ildeniz_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2007
59
1
kızlar benim 5 yaşında bir kızım var.ve 2. bir bebeğim olsun istedim.hemde öyle böyle değil çok istedim yaklaşık 1 yıldır korunmuyoruz eşimle, artık bebeğim olmayacak diye endişelenmeye başlamıştımki geçen ay hamile olduğumu öğrendim eşimle çok sevindik.öğrenir öğrenmez tulumlar felan almaya başladım ayaklarım yere basmıyordu çoook mutluydum tam istediğim gibi, biz artık 4 kişilik mutlu bir aile olacaktık.ama malesef geçen hafta pazartesi güne ve haftaya çok kötü başladım evet kanamayla acilen doktoruma gittim acil yatış verdi bebeğimi durdurmak için iğneler serumlar ama hepsi nafile evet ben o çok istediğim bebeğimi düşürdüm.şimdi ise çok mutsuzum bunalımdayım.ben böyle hayel etmemiştim bebeğim

ildeniz cok gecmıs olsun.
senı cok ıyı anlıyorum. ben de baslarda (dısgebe) senın gıbıydım.
cok heyecanla hemen hazırlıkları baslatmıssın, yıkım olmustur senın ıcın.
Ama gececektır ve saglıkla guzellıklerle yenı bır bebege hamıle kalacaksın.
bız de onu beklıyoruz. sana sabır dılıyorum...

Canım çok iyi anlıyorum seni. Ben de bundan 2 ay önce bir düşük yaşadım ve ardından uzun bir süre kendimi toparlayamadım. Günlük tutmuştum ben de, eve gelip o günlükleri görünce çok fena olmuştum. 7 hafta bile (ki bunun 4 haftası zaten bilinçsiz geçiyor) alışmak için uzun bir zamanmış... Çok zor birşey ama en önemlisi ileriye bakmak. Yeni sağlıklı bir gebelik için ilk adım toparlanmaktır canım buna odaklanmaya çalış. Geçmiş olsun, umarım en kısa sürede tekrar hamile kalırsın.

seni çok iyi anlıyorum...ben de şuan da düşük yapıyorum....çok geçmiş olsun....ben 1 hafta hamile oldum....kısmet değilmiş....sağlığımız yerinde olsun meleklerimiz yine gelir....

X