Bencede kadının işi olmaz da adamın işi var gibi sanki. Aldatmıştır diyemem ama pek sağlam durmuyor. Aldatmadıysa da her an bir haltlar yiyebilir gibi.Diyetisyen kadının kocanız ile ne tür bir ilişkisi olabilir ki?Birçok insan yazıyor böyle hesaplara.
Yani,bana da adam meyilli gibi geldi ama bu kadınla olmaz o işBencede kadının işi olmaz da adamın işi var gibi sanki. Aldatmıştır diyemem ama pek sağlam durmuyor. Aldatmadıysa da her an bir haltlar yiyebilir gibi.
Adam aranıyor şu an. Her yere sıkıyor işte hangisi tutarsa.Yani,bana da adam meyilli gibi geldi ama bu kadınla olmaz o iş.
Diyetisyen de kollarını açmış,onu bekliyordu zaten.Kadın işini yapıyor.Ama konu sahibinin gözü üstünde olmalıAdam aranıyor şu an. Her yere sıkıyor işte hangisi tutarsa.
Sen beni ömrünce unutamazsın demiş mi kadın?Üzgünüm.......
Merhaba hanımlar, sosyal medya da eşim fake hesap kullanıcısı genel de canlı yayın yapanlara trolluyorum dedi. Bende hiç umursamadım. Çokça boş iş geldi. Bugün ilk defa telefonunu aldım. Mesajlar baktım. Bişey yoktu. Bişey yoktu derken boş boş yazmış. Örnek,; kimsin demiş karşı taraf. Eşim ise sen benim kim olduğumu biliyorn mu? Falan filan diye uzayıp giden saçma sapan yazışma.... Etkileşimlere bakim dedim. Bir tek diyetisyen kadın doktorun fotoğraflarını beğenmiş.bir fotoğrafın altına da, övgü dolu sözler cümlesini de güzel kadın diye bitirmiş. Kadın da yorumunu beğenmiş..... Bu arada bu doktora mesaj atmamış. Niye diyetisyen kadın doktoru. Kendisi 180 boyunda 72 kilo atletik yapılı biri.
Çok üzgünüm aldatıyor muyum
Böyle bir siber zorbayla evli kalmak üzücü. Adam fıldır fıldır aranıyor bir taraftan daÜzgünüm.......
Merhaba hanımlar, sosyal medya da eşim fake hesap kullanıcısı genel de canlı yayın yapanlara trolluyorum dedi. Bende hiç umursamadım. Çokça boş iş geldi. Bugün ilk defa telefonunu aldım. Mesajlar baktım. Bişey yoktu. Bişey yoktu derken boş boş yazmış. Örnek,; kimsin demiş karşı taraf. Eşim ise sen benim kim olduğumu biliyorn mu? Falan filan diye uzayıp giden saçma sapan yazışma.... Etkileşimlere bakim dedim. Bir tek diyetisyen kadın doktorun fotoğraflarını beğenmiş.bir fotoğrafın altına da, övgü dolu sözler cümlesini de güzel kadın diye bitirmiş. Kadın da yorumunu beğenmiş..... Bu arada bu doktora mesaj atmamış. Niye diyetisyen kadın doktoru. Kendisi 180 boyunda 72 kilo atletik yapılı biri.
Çok üzgünüm aldatıyor muyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?