Çok Uyguna, Temiz Yemek Dergileri ve VCD Filmler!!

Seçtiğiniz herhangi 5 Film 10 lira!!!
Kitaplarda da 5 kitap 15 lira kampanyası devam etmektedir!!

Bu üç kitapta halen daha satışta 6. sayfada elimde kalan Kitapların resimlerini eklerken bunları eklemeyi unutmuşum.

Elimde kalan kitaplar bunlardır, 5 kitap 15 Lira kampanyası halen geçerlidir fakat 13 adet kitabın hepsini alana 30 TL, Sağlık Kitapları Hariçtir...

Bu kitaplarında tanesi 10 TL

Mrhb piraye en son yurekler ölür ve eroinle dansi bana ayirirmisiniz 2 Kitap daha ekliyecegim 5 kitap 15 tl kampanyasi devam ediyormu

Benim istedigim kitaplar satilmis sanirim kitap isminide yanlis yazmisim yuregim seni cok sevdi olacaktı

canım kitaplarım geldi.hepsi de çok güzeller.kitap için memmuniyet topiği yok galiba.ben de burdan yazıyorum.hediye için de teşekkürler.

Mrhb piraye en son yurekler ölür ve eroinle dansi bana ayirirmisiniz 2 Kitap daha ekliyecegim 5 kitap 15 tl kampanyasi devam ediyormu

Canım kampanya devam ediyor ama elimde istediklerinden sadece Piraye kaldı diğer ikisi satıldı.
Ama Sidney Sheldon Saklı Dünya ve Oyunun Ustası, Tolstoy ve Dostoyevski kitapları duruyor.
Diğer kitaplar ayırtıldı bir de sağlık kitapları duruyor.
İstersen Piraye, Oyunun Ustası, Saklı Dünya, Yalancı İlişkiler, Beyaz Geceler ve Ezilenler'i yani 6 tane kitabı 15 liradan verebilirim.

Aradığın kitaplar varsa söyle belki elimde vardır buraya eklememişimdir.

Cnm canan tanin kitaplari lazim bana ama hepsini bi kisiden almak istiyorum

5 Kitap 15 Lira kampanyası devam ediyor tüm elimde ki kitaplar 7. sayfadakilerdir ayrıyetten bir de elimde Canan Tan'ın İz kitabı da mevcuttur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…