Çok Uyguna, Temiz Yemek Dergileri ve VCD Filmler!!

Naşide Gökbudak Kitapları 9 adet kitabın hepsini almak isteyene 25 TL

image1.JPG

Bir de bu kitaplar var bunlarda istediğiniz 5 kitap 15 TL kampanyasına dahildir!!

image2.JPG

image1.JPG

toksin, virüs, asla vazgeçme, cennet, gelin, düğün, gölgede dans, yağmurcu, mezarcı, mart menekşelerini istiyorum canım. 10a tamamladım :)

Abdülhamitin Kurtlarla dansı
angelanın külleri 1
angelanın külleri 2
kız kardeşim için
adalet adına
toksin
virüs
asla vazgeçme
cennet
gelin
düğün
gölgede dans
yağmurcu
mezarcı
mart menekşelerini

SATILMIŞTIR!!!

Kalan kitapların hepsini toplayıp yeniden ekliyorum.

İstediğiniz 5 Tanesi 15 TL!!

image1.JPG

image2.JPG

image3.JPG

image4.JPG

image5.JPG

image1.JPG

Merhaba ben de kitap almak istiyorum. Ödeme banka hesabına mı ptt den mi yapılıyor. Kargo cok tutuyor mu.yer neresi.cok sordum ama kisaca bilgi verirseniz sevinirim.:oops:

Merhaba ben de kitap almak istiyorum. Ödeme banka hesabına mı ptt den mi yapılıyor. Kargo cok tutuyor mu.yer neresi.cok sordum ama kisaca bilgi verirseniz sevinirim.:oops:

Canım ödemeyi banka havalesiyle alıyorum kitapları PTT kargo ile gönderiyorum.
Gecen gün bir arkadaş 10 tane kitap aldı ve PTT'nin kitap kampanyası ile gönderir misin dedi benim böyle bir kampanyadan haberim yoktu sayesinde oldu 10 kitap 5 lira bile tutmadı.
Ben istanbul Beylikdüzü'ndeyim tabi şubeden teslim alırsan kargosu daha uygun olacaktır

Canim ben gizli anlarin yolcusu.icimde kizil bir gul gibi.foto sabah resimleri.aska veda.araz istiyorum bes kitap.su an isyerindeyim.eve gecince iletisime gecerim

Gizli Anların yolcusu, İçimde Kızıl Bir Gül Gibi, Foto Sabah Resimleri, Aşka veda, Araz SATILMIŞTIR!!!

Diğer kitaplar halen daha satıştadır ve herhangi 5 kitap 15 TL kampanyası devam etmektedir!!

Elimde ki kitapların son hali bu kitapların hepsi için 5 Kitap 15 TL Kampanyası Geçerlidir!!!
En sonda ki sağlık kitapları için bu kampanya geçerli olmayacaktır!

IMG_9169.JPG

image1 (2).JPG

IMG_9165.JPG

IMG_9168.JPG

image1.JPG

image3.JPG

P3170065.JPG

Bu kitapların tanesi 10 TL birkaç tane alındığı takdirde fiyatta yardımcı olurum.

IMG_9163.JPG

X