Ikinci el temiz tesettur kiyafetler cok ucuzzzzz

Arkadaslar elimde platform topluklu somon rengi zimbali betsey Johnson ginger ayakkabi var hediye geldi kullanamadim kutusunda 0 hic kullanilmamis ilgilenenler ozelden yazabilir resim yollarim

Yeni urunler eklenmistir.somon ayakkabi 38.5 1 kere giyildi ayni ayakkabinin 39.5 nunarasida var hic giyilmedi 0 ,armine kaban 36 beden ,armine trenckot 38 beden ,armine elbise 36 beden

Erkek m l uyumlu mont 200 liraya almistim hicbir kusuru yoktur sadece 2 kere giyildi esimin tarzi olmadigi icin giymedi bende kizim :)) satiyorum 75 lira

Aldo bot 40 lira pazarlik payi vardir sifiri 350 liradir kusuru yoktur betsey Johnson somon platform hic giyilmemistir oda 50 liradir sifiri 290 liradir

Kayra takim eklenmistir ayrica elimde armine elbise ve tekbir marka takim bulunmaktadir isteyene ozelden resim atabilurim

3 ADET ESARP 10 LIRA. Etekler tane 12.5 TL , iki tanesi 20 TL
Gömlekler 10 TL,iki tanesi 15 TL
Elbiseler 5 TL
Sari pardesu 20 TL
Turuncu ceket 10 TL
Coklu alimlarda indirim vardir
Kargo aliciya aittir....
Erkek m l beden uyumlu mont 200 liraya almistim 2 kere giyildi 75 :-)
En son eklediginiz morlu siyahli elbise mi fotoda tam cikmamis

Arkadaslar orjinal converse yurt disindan almistim 25er liraya veriyorum krem rengi olan 38 numara fakat 39 numara ile uyumlu mor olan 39 fakat 40 numara uyumludur alana simdiden hayirli olsun

Converseleri 25er tlden birakiyorum ayrica aldo marka bot da 25tl kaçırmayın derim :) elimde armine marka etek var 44 beden isteyene 15 liraya birakieim resimlerini de atarim isteyen olursa

Takas düşünür musun bordo kapla,krem trenc ne kadar bedenleri nedir

X