- Konu Sahibi burcuatalay
kızlar tercih sizin ama bu ürünler pazarlarda satılanların aynısı hatta bunlr daha pahalııı sonuçta yüzümüze sürüyoruz bence 1 tane olsun kaliteli olsunn sonuçta sağlık hepsinden önemlii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadslar uygun fiyata kozmetik almak istiyorsanız face buldugum bir kız satıyor orjinalde. tavsiye edderim. Normalden daha indirimli de satıyor. ben parfum rimel rujumu ondan alıyorum. *******hot. kızın adresi tavsiye ederim.
ürünleri beğenen arkadaşlar h,iç orjinal ürün kullanmamışlar belli.Kullansalar saçma sapan bi site olduğunu anlarlardı muhakkak.Orjinal diyen tekin acar çalışanı.... istifa istifa istifa ..pes kızlar rujlarda dışı yeşil sürünce kırmızı olan rujlardan var muhahaha
ürünleri beğenen arkadaşlar h,iç orjinal ürün kullanmamışlar belli.Kullansalar saçma sapan bi site olduğunu anlarlardı muhakkak.Orjinal diyen tekin acar çalışanı.... istifa istifa istifa ..pes kızlar rujlarda dışı yeşil sürünce kırmızı olan rujlardan var muhahaha
burcuatalay ve meryem82, siz sürekli başka topiklerde de bu siteyi övüp duruyorsunuz. arkadaşın biri bi rimel almış mesela, siz de yorum yapmışsınız, ben de makyaj-malzemesi.com'dan aldım bundan, çok memnunum vs. bi ikiniz memnunsunuz zaten. bırakın artık bence savunmayı..