- 27 Haziran 2009
- 9.310
- 3
- Konu Sahibi burcuatalay
bu kadar ucuzsa vardır bir iş.ama ruj falan sorun değil de fondötene dikkat edin derim kızlar cildinize bir zarar gelmesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bunlar irandan kaçak gelen mallar orjinal değil.........boshayallersmileben doğudayım burda bu far setleri 5 tl,dediğiniz rimeller 2 tl,pudralar 3 tl lancome rujlar 1 tl .sempatiksalakcinni............ben loreal ve lancome rujlardan 45 tane aldım renk renk ...:teytey:.kalemler 1-2 tl arası ......aynısı hepsi ..ben sadece kalem ve ruj alıyorum diğerleri cildime zarar verir diye ...bilmiyorumkismile.burdan tayin olup gidenler buradaki dükkanlardan toplu alıyolar böyle sitelerde yada elden satıyorlar bilginize tercih sizin tabia.s.
sana katılıyorum bu benimde dikkatimi çekti sanki kendileri satıyormuşcasına arkadaşlar övgüler yağdırıyor sürekli bugün bunu aldım sonra şunu gibi bütün ürünlerin tanıtımını yapıyorlar bilmiyorum belki yanılıyorumdur ama öyle hissettimCADIARZUCADIARZUburcuatalay ve meryem82, siz sürekli başka topiklerde de bu siteyi övüp duruyorsunuz. arkadaşın biri bi rimel almış mesela, siz de yorum yapmışsınız, ben de makyaj-malzemesi.com'dan aldım bundan, çok memnunum vs. bi ikiniz memnunsunuz zaten. bırakın artık bence savunmayı..
sana katılıyorum bu benimde dikkatimi çekti sanki kendileri satıyormuşcasına arkadaşlar övgüler yağdırıyor sürekli bugün bunu aldım sonra şunu gibi bütün ürünlerin tanıtımını yapıyorlar bilmiyorum belki yanılıyorumdur ama öyle hissettimCADIARZUCADIARZU
burcuatalay ve meryem82, siz sürekli başka topiklerde de bu siteyi övüp duruyorsunuz. arkadaşın biri bi rimel almış mesela, siz de yorum yapmışsınız, ben de makyaj-malzemesi.com'dan aldım bundan, çok memnunum vs. bi ikiniz memnunsunuz zaten. bırakın artık bence savunmayı..