• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok utanıyorumm

Papatyadiyebiri

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2018
39
9
1
25
Arkadaşlar merhaba bugün doktora gittim kalbimde ağrı vardı ilk baş Ekg çektirilecek dediler neyse sıra bana geldi ve erkek stajyer vardı yani daha lise stajeri sağlık kolejine giden biri benimle aynı yaşta hemşire ablalar da vardı ve ben çok utandim sonuçta erkek vardı ve daha lise stajeri ben hemşireye söyledim rahatsız oluyorum stajerden dedim hemşire ablada utanma stajer O dedi onun da öğrenmesi lazim dedi ekg cektirenler bilir göğsünüzu aciyorsunuz Ekg'nin çekilmesi İcin ve ben çok utandım ya aynı yaştayim o cocukla ve daha lise stajeri yani hemşire o çocuğun yaninda açtı çok utandım çok utanıyorum kendimi çok kötü hissediyorum ya gogusumu gördü hemşire ablaya soyledim yok doktorlarda stajer oluyor stajerlerden cekinmene gerek yok dedi ama bu çocuk tıp fakültesi öğrencisi değil ki hani okulunu bitiripte doktor olmayacak ki mezun olduğunda ekg cekmeyecek doktorda olmayacak yani başka alanlarda calisacak simdi ztn saglik liselerinde 3 tane alan var hemsire yardimciligi ebe yardimciligi sağlık bakim teknisyenligi baska da bi alan yok mezun olunca hemsire fln olmuyorsun yani sinirim bozuldu utancımdan yerin dibine girdim :KK43:

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba bugün doktora gittim kalbimde ağrı vardı ilk baş Ekg çektirilecek dediler neyse sıra bana geldi ve erkek stajyer vardı yani daha lise stajeri sağlık kolejine giden biri benimle aynı yaşta hemşire ablalar da vardı ve ben çok utandim sonuçta erkek vardı ve daha lise stajeri ben hemşireye söyledim rahatsız oluyorum stajerden dedim hemşire ablada utanma stajer O dedi onun da öğrenmesi lazim dedi ekg cektirenler bilir göğsünüzu aciyorsunuz Ekg'nin çekilmesi İcin ve ben çok utandım ya aynı yaştayim o cocukla ve daha lise stajeri yani hemşire o çocuğun yaninda açtı çok utandım çok utanıyorum kendimi çok kötü hissediyorum ya gogusumu gördü hemşire ablaya soyledim yok doktorlarda stajer oluyor stajerlerden cekinmene gerek yok dedi sinirim bozuldu utancımdan yerin dibine girdim :KK43:
Saglikta ayip, utanma olmaz.

sağlık sonuçta utanma malısın benim göğsümde kist çıktı doktor bütün öğrencilerini çağırıp herkese çekerken gösterdi bende utandım ama yapacak bir şey yok :)

Evet ama sonuçta stajer yani doktor olsa neyse ya da üniversite stajeri olsa neyse daha lise yani doktor olacağı kesin değil belki ilerde sağlıkçı olmayacak yani
Öğrenin bence önce. Saglik meslek lisesinde okuyan herkes sağlıkçı. Utanacağınıza biraz araştırıp öğrenmeye çalışın.

Bu a
sağlık sonuçta utanma malısın benim göğsümde kist çıktı doktor bütün öğrencilerini çağırıp herkese çekerken gösterdi bende utandım ama yapacak bir şey yok :)
r
Bu arada çok geçmiş olsun ya sonuçta üniversite stajeri değildi lise stajeri ileride ne olacağı belli dehil çocuğun o yüzden biraz tedirgin oldum

Ben rahatsız olurdum açıkçası. Doktor değil hemşire değil mesleği bu değil. Sadece sağlık üzerine lise okuyor soyledigine göre. Kabul etmezdim galiba. Ama olan olmuş artık düşünmeye utanmaya değmez. Sadece her şeye boyun eğmek zorunda değilsin ordan çıkıp gidebilirsin veya hayır istemiyorum çıksın diyebilirsin bir dahakine.

Evet ama sonuçta stajer yani doktor olsa neyse ya da üniversite stajeri olsa neyse daha lise yani doktor olacağı kesin değil belki ilerde sağlıkçı olmayacak yani

Kusura bakma da bırakın bunları.Yeni doktorlar, hemşireler, sağlık personeli nasıl yetişecek.Oyuncak bebek

üstünde mi çalıştırsınlar.Sağlıkta utanma , günah hiç anlamıyorum.Ben nasıl sağlık personelini cinsiyetiyle

görmüyorsam o da beni görmüyor.Görüyorsa da görmemeyi de öğrenecek.O da bir eğitim.Günde 50 tane meme

görüyordur o çocuk.

Ben hamileyken cektirmistim. Hemsire kiz benle yasitti hemen hemen ..ama ben ondan bile utanmistim. Saglikta utanma olmaz evet ama ne bileyim sonucta lise ogrencisiymis bir de. Insan nereye odaklandigindan emin olamaz ki.. :/

Yaşın 18 miş. Seninle ilgilenen stajyer de senin yaşlarındaymış. Normalde muhafazakar değilim, ekg çekilirken yaldır yaldır meme de açtım, gümbür gümbür vajinal doğum da yaptım, kimse askıntı olmadı. Ama şu var, gençsin, ergensin, utanman normal. Hemşire belki sırf senin utanmaman için geçici önlem alabilirdi. Çekinilecek bir şey yok, sağlığımız tohturlara emanet. Onlar da stajyer olarak başladılar ama ne bilim ben hemşire olsam, ergenlik çağındaki bir genç kız, akranından utanıp sıkılmasın diye önlem alabilirdim.

Ama yine de büyütülecek bir şey yok. O stajyer seni hatırlamıyordur bile. Bütün gün Heyecanla iş kovalamıştır bence.

Arkadaşlar merhaba bugün doktora gittim kalbimde ağrı vardı ilk baş Ekg çektirilecek dediler neyse sıra bana geldi ve erkek stajyer vardı yani daha lise stajeri sağlık kolejine giden biri benimle aynı yaşta hemşire ablalar da vardı ve ben çok utandim sonuçta erkek vardı ve daha lise stajeri ben hemşireye söyledim rahatsız oluyorum stajerden dedim hemşire ablada utanma stajer O dedi onun da öğrenmesi lazim dedi ekg cektirenler bilir göğsünüzu aciyorsunuz Ekg'nin çekilmesi İcin ve ben çok utandım ya aynı yaştayim o cocukla ve daha lise stajeri yani hemşire o çocuğun yaninda açtı çok utandım çok utanıyorum kendimi çok kötü hissediyorum ya gogusumu gördü hemşire ablaya soyledim yok doktorlarda stajer oluyor stajerlerden cekinmene gerek yok dedi sinirim bozuldu utancımdan yerin dibine girdim :KK43:
sonuçta onlar işini yapıyor senin göğüsünü hatırladığını bile sanmam tıp la ilgili konularda utanma kendini rahatlat

Saglikcilar olaya " ooo meme ooo popo " diye bakmiyolar. Gunde kac tane meme goruyo onlar dert etme seninkini hatirlamaz bile :)

Back