- 31 Temmuz 2019
- 954
- 1.793
-
- Konu Sahibi CioccolatoRosa
igrençsiniz anal yaptınız ya kız olan kizsiniz dimiMerhabalarBenim sorunum çok büyük
Şimdi belki beni ayıplayacaksınız ama ben yaptığımın hata olduğunu biliyorum. Defalarca tövbe bile ettim. Etmeye de devam ediyorum. Ama bilenlerden yardım almak istiyorum lütfen yardım edinBen 1 ay önce erkek arkadaşımla anal ilişkiye girdim ve 1 boyunca 4 defa oldu. İlkinde canım çok yandı ve yaptıkca canımın acısı geçmeye başladı. Asıl sorum şu olacak vajınama biraz girdi ve zorladı ben geri çekildim. Ondan sonra arkadan yapmaya devam ettik. Bir ara yataktan kalktım ve bi leke gördüm çok korktum ağlamaya başladım. Erkek arkadaşım; ''Saçmalama o kan çok gelir, o kadar az gelmez, içine girdiğini sen farkedersin, ben zaten öyle bir şey yapmam'' diye teselli etti ama ben inanmadım banyoya gittim ve parmagımı içime girdirdim ve yukarıya doğru sorunsuz girdi Yırtıldı işte mutlu musun artık diye söylendim ama dayanamayıp ertesi gün kadın doğum uzmanına gittim ona doğruyu söyleyemeyip şunu anlatım; ''Ben mastürbasyon yaparken elimi içime soktum ve girdi ardından 3-4 damla kan geldi.'' dedim. Doktorda bana kızlık zarı muayenesi yapamıyoruz ama böyle durumlarda fazla kan gelmez yırtılmış olsaydı fazla kan gelirdi dedi ve ekledi ilişkiye girdiğin zaman kan gelir merak etme dedi. Ama benim içimdeki kuruntu hala gitmedi benim iç dudaklarım biraz açık ve elimi girdirdiğimde yukarı rahat gidiyor ama küçük bi sertlik var başta elimi girdirdiğimde. Sizce kızlık zarım yırtılmış mıdır? İç dudaklar herkeste çizgi gibiyken bende neden biraz açık? Ve son sorum şu anal ilişki de kan gelir mi? Lütfen bana yardımcı olun. Evli ablalarım teyzelerim çok utanıyorum ama lütfen bana yardım edin
Herkeze ayip gunah demeden fikir soruyosun yaptigin tecrubeye icazet istiyorsun ablalarim teyzelerim diye acitasyon yaprken iyiydi.bu ne siddet bu celal sen zaten kimseye akil sormuyon madem cagir erkek arkdasinida yaptigunin arkdasinda dursun.Ben doğrunun yanlışın, günahın sevabın ne olduğunu gayet iyi biliyorum. Ben durumu paylaştım sadece sordum yırtılmış mıdır diye kimseyide kandırdığım yok. gidip tedavini olurum biter. evlenmeden önce ne ilişkiye karşıyım ne başka bir şeye. bir şey bilmiyorsunuz hakkıma gelişi güzel yorumlarınızı yapıyorsunuz. günahı benim boynuma bu saçma sapan namus olaylarına da girmem incecik zarın bi kızın evilik hayatını belirlemesi hattinden fazla saçma geliyor bana hepinizin yorumunansuz saygım var cidden sadece yazdıklarımı okudunuz yaşadıklarımı bilmiyorsunuz. Kendimi acındırdığım filan da yok. Psikiyateim çok normal karşılayıp bana öğüt verirken sizlere sorduğum sorunun cevabını vermek yerine sürekli rencide edici cevaplar veriyorsunuz. benim hayatım, benim tercihlerim ve benim hayatım. LÜTFEN SADECE SORUMA CEVAP VERİR MİSİNİZ? Rica ediyorum. Yorumlarınız kendinize saklayın.
Sakin olunnnnHerkeze ayip gunah demeden fikir soruyosun yaptigin tecrubeye icazet istiyorsun ablalarim teyzelerim diye acitasyon yaprken iyiydi.bu ne siddet bu celal sen zaten kimseye akil sormuyon madem cagir erkek arkdasinida yaptigunin arkdasinda dursun.
Yok onada bir araba laf edeceksen ...
Git git kizim konsomastris neymis bari onu öğren yarin bu akilla sana lazim olacak ..
Hayat senin vucut senin nasi olsa..
Tedavisi nedir? Ya da kan görünce ağlama sebebiniz? Ertesi gün Dr a gitme sebebiniz?gidip tedavini olurum biter. evlenmeden önce ne ilişkiye karşıyım ne başka bir şeye.
Herkeze ayip gunah demeden fikir soruyosun yaptigin tecrubeye icazet istiyorsun ablalarim teyzelerim diye acitasyon yaprken iyiydi.bu ne siddet bu celal sen zaten kimseye akil sormuyon madem cagir erkek arkdasinida yaptigunin arkdasinda dursun.
Yok onada bir araba laf edeceksen ...
Git git kizim konsomastris neymis bari onu öğren yarin bu akilla sana lazim olacak ..
Hayat senin vucut senin nasi olsa..
Oo bozulmuşsun sen kan gelmiş artık ama senin için bi önemi yok zaten takma bence boşuna doktor doktorda gezme bozulmuş yani tamam o iş
Kıza bir oh olsun demediğiniz kalmış. Milletin yanlışlarını görüp hakaret ederek kendinizi yüceltmeyin. Kız kötü yola mı düşmüş ne yapmış belki erkek kandırdı aşık olmuştur ne dediyse inanmıştır. Bekaret mevzusu yüzünden de kabul etmiştir. Neyse ne olduysa oldu sonrasında korkmuş buraya yazmış. Sizin bu mesajınızı görünce ne yapacaktı ? tamam benden adam olmaz deyip pavyona mı düşecekti.
Millete nefretinizi kusmayın..
Allah keyfinizi arttırsın! Birilerinin evlenmeden bekareti gidince sizin namusunuz artıyor herhalde
Hem dini bakımdan hem sağlık açısından çok yanlış kızlık için bir şey diyemem ama ileri yaşlarda anal ilişkiden dolayı büyük tuvaletini tutmayanlar var veya yırtık oluşan insanlar var neler çekiyorlar oku bence. Anal ilişkiden sonra vajinana temas ayrı problem oradaki bütün bakteriyi mesanene taşır idrar yolu enfeksiyonu ile uğraşırsın daha bir sürü zarar var sayılabilecek geri dönüşü olmayan şeyleri yapmamalısın kendin için.
Birilerinin evlenmeden bekaretinin gitmemesi ama götünün gitmesinin bi önemi yok demekki sizin için yani diyorunuz ki götten olur sıkıntı yok yeterki bozulmamış olsunKıza bir oh olsun demediğiniz kalmış. Milletin yanlışlarını görüp hakaret ederek kendinizi yüceltmeyin. Kız kötü yola mı düşmüş ne yapmış belki erkek kandırdı aşık olmuştur ne dediyse inanmıştır. Bekaret mevzusu yüzünden de kabul etmiştir. Neyse ne olduysa oldu sonrasında korkmuş buraya yazmış. Sizin bu mesajınızı görünce ne yapacaktı ? tamam benden adam olmaz deyip pavyona mı düşecekti.
Millete nefretinizi kusmayın..
Allah keyfinizi arttırsın! Birilerinin evlenmeden bekareti gidince sizin namusunuz artıyor herhalde.
Sen anladigim kadariyla doğru yanlis nedir bilen bir kizsin sana sorum su olacak.Ben doğrunun yanlışın, günahın sevabın ne olduğunu gayet iyi biliyorum. Ben durumu paylaştım sadece sordum yırtılmış mıdır diye kimseyide kandırdığım yok. gidip tedavini olurum biter. evlenmeden önce ne ilişkiye karşıyım ne başka bir şeye. bir şey bilmiyorsunuz hakkıma gelişi güzel yorumlarınızı yapıyorsunuz. günahı benim boynuma bu saçma sapan namus olaylarına da girmem incecik zarın bi kızın evilik hayatını belirlemesi hattinden fazla saçma geliyor bana hepinizin yorumunansuz saygım var cidden sadece yazdıklarımı okudunuz yaşadıklarımı bilmiyorsunuz. Kendimi acındırdığım filan da yok. Psikiyateim çok normal karşılayıp bana öğüt verirken sizlere sorduğum sorunun cevabını vermek yerine sürekli rencide edici cevaplar veriyorsunuz. benim hayatım, benim tercihlerim ve benim hayatım. LÜTFEN SADECE SORUMA CEVAP VERİR MİSİNİZ? Rica ediyorum. Yorumlarınız kendinize saklayın.
Bu ne açık sözlülük?Birilerinin evlenmeden bekaretinin gitmemesi ama götünün gitmesinin bi önemi yok demekki sizin için yani diyorunuz ki götten olur sıkıntı yok yeterki bozulmamış olsun
Cok kan gelıcek dıye bısey yok benım ılk ılıskımde goremeyecegım kadar az kan gelmıstı yanı bakırelıgımın bozuldgundaMerhabalarBenim sorunum çok büyük
Şimdi belki beni ayıplayacaksınız ama ben yaptığımın hata olduğunu biliyorum. Defalarca tövbe bile ettim. Etmeye de devam ediyorum. Ama bilenlerden yardım almak istiyorum lütfen yardım edinBen 1 ay önce erkek arkadaşımla anal ilişkiye girdim ve 1 boyunca 4 defa oldu. İlkinde canım çok yandı ve yaptıkca canımın acısı geçmeye başladı. Asıl sorum şu olacak vajınama biraz girdi ve zorladı ben geri çekildim. Ondan sonra arkadan yapmaya devam ettik. Bir ara yataktan kalktım ve bi leke gördüm çok korktum ağlamaya başladım. Erkek arkadaşım; ''Saçmalama o kan çok gelir, o kadar az gelmez, içine girdiğini sen farkedersin, ben zaten öyle bir şey yapmam'' diye teselli etti ama ben inanmadım banyoya gittim ve parmagımı içime girdirdim ve yukarıya doğru sorunsuz girdi Yırtıldı işte mutlu musun artık diye söylendim ama dayanamayıp ertesi gün kadın doğum uzmanına gittim ona doğruyu söyleyemeyip şunu anlatım; ''Ben mastürbasyon yaparken elimi içime soktum ve girdi ardından 3-4 damla kan geldi.'' dedim. Doktorda bana kızlık zarı muayenesi yapamıyoruz ama böyle durumlarda fazla kan gelmez yırtılmış olsaydı fazla kan gelirdi dedi ve ekledi ilişkiye girdiğin zaman kan gelir merak etme dedi. Ama benim içimdeki kuruntu hala gitmedi benim iç dudaklarım biraz açık ve elimi girdirdiğimde yukarı rahat gidiyor ama küçük bi sertlik var başta elimi girdirdiğimde. Sizce kızlık zarım yırtılmış mıdır? İç dudaklar herkeste çizgi gibiyken bende neden biraz açık? Ve son sorum şu anal ilişki de kan gelir mi? Lütfen bana yardımcı olun. Evli ablalarım teyzelerim çok utanıyorum ama lütfen bana yardım edin