Çok utanıyorum ama bana yardımcı olur musunuz? :( (Anal ilişki)

Yorum sizin, saygı benim. Eve namus olayları bana saçma geliyor. Ama yapıyorum ben bir de soruyorum asiz haklısınız çelişkiye düştüğümü algılamanız doğal. ilerde nelerle karışacağımı bilmiyorum. Karşıma çıkacak insan için fazlasıyla öneli olabilir bu mesele. o yüzden normal ilişkide bulunmak istemedim tercihim bu yönde olmadı. anlatabildim mi? Sanki dünyanın sonu geldi tek günahı ben çekeceğim tek ben yanacağım gibi davranıyorsunuz. Bakın ben bu durumu cemaatteki hocamla bile paylaştım ve bana o kadar olgun karşılayıp yaptığımın hata olduğunu anlatıp tövbeler etmemi ölenedek bunu devam ettirmemi söyledi. Son nefesime kadar da bunu yapacağım. Ne kadar karşısınız siz bu durumlara toplumun ön yargılarla hareket ediyorsunuz. Günah olmasa, toplumda böyle karşılanmasa her birinizde eminim yaparsınızbu benim düşüncem saygı duyun şahsa karşı bir şey söylemiyorum. Nasıl algılamak isterseniz gelişi güzel konuşuyorsunua. Bana yarımcı olmaya çalışan arkadaşlarada çok teşekkür ediyorum ben randevumu alıp gideceğim doktorada. Sadece sordum ben korktugumdan filan da değil. Ne kadar büyüttünüz olayı benım sorduğum sorudan. Çok büyük konuşuyorsunuz çok.

Bence senin amacın polemik yaratıp insanlara iftira atmak. Bu konunun doğru olduğunu asla düşünmüyorum. Çünkü hep kendinle çelışıyorsun. Bi de nedense cemaati katıyorsun bu da ilginç. Bence sen inançlı insanlara iftira atıyorsun. Sana affedilmesi zor en büyük günahlardan diyoruz. Pardon bu hangi cemaatmis de normal karşılamis acaba? Olsa olsa satanizm gibi sapkin cemaatlerdir. Hahahaha... Senin amacinin ne olduğu anlaşıldı kızım, sen dindar kizlarimizi ve islami cemaatleri karalamaya gelmissin. Hadi var git sana bol bol a...l ilişkiler.
NOT: Hiçbir cemaat mensubu değilim. ..

Şimdiye kadar yorum yapmadım bu konuya, ama eminim burada herkes yapar demişsiniz.
Burada hiç kimseyi böylesine pis bir şekilde namusuzlukla yargilayamazsiniz. Siz yapmışsınız ama karşıdaki bu konuya fazlasıyla değer veren insanlara böyle iftira atmamanizi rica ediyorum.

Ben kendimden bahsedecek olursam, benim için bakirelik kutsal birşey ve bunu ömrümün sonuna kadar yanımda olacak bir insanla beraber olmak için saklarim. Inançlı bir insanım ama var sayalim bunun dinle ilgisi olmasa dahi bu düşüncem değişmezdi.
Hocaya sordum demişsiniz. Bence o insanin hoca olup olmadığını tekrar sorgulayin çünkü bu işi ömür boyu yapıp tövbe etsende, tövben gerçekten de pişman olursan kabul olunur. Tabiki allah affedicidir ama tövbeyide kalbden yapmak gerek, pişman olduğun için yapman gerekiyor. Yarın tekrar yaparım dediğin günahın tövbesi ne kadar samimidir bilmiyorum.

Yorum yapmayacaktim ama onca namuslu insanlara iftira atmasaydiniz keşke.
Buarada iftirada büyük günahlardan. Hatirlatmak istedim.

ben de ona şaşırdım yırtılmayacağı vardıysa bile yırttı bence

Bu iki mesaj arasındaki tezatlığa ne demeli peki :)
Canım benim senin tercihin, senin hayatın ok da sen sadece anal yaşayarak bekaretini
koruduğunu sanan tiplerdensin itiraf et.
Bu mesajını beğenen 9 kişiye de pek güldüm.

Neyse umarım hasta olmamışsındır. Tuvaletini hala tutabiliyorsundur.

Bakire olup ta kanamasi olmayan cok kişi var yani bi nokta kan parcasina bakirelik diyemeyiz siz namusu kastettiniz galiba namuslu bir yasami

Hastalik bulaşmamiştir inşallah...

Canım kocaman bir bireysin sen bu işin dini boyutunu sormamışsın kimseninde böyle yorum yapmasına izin verme. sevapta günahta kendine herkes hata yapabilir ama bunu bundan sonra düzelt lütfen
Soruna gelirsek,parmak herzaman girer cünkü zar dedigin ortası kapalı bisey degil kenarlari çıkıntılı biseydi. Parmak grcek delik zaten açıktır. Kan konusundada kanın çok geldgi falan yok peceteye bikac kez silcek kadar geliyo. Zorlamişsınız daha fazla zorlamayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…