- 10 Şubat 2014
- 28
- 5
- Konu Sahibi CioccolatoRosa
Yorum sizin, saygı benim. Eve namus olayları bana saçma geliyor. Ama yapıyorum ben bir de soruyorum asiz haklısınız çelişkiye düştüğümü algılamanız doğal. ilerde nelerle karışacağımı bilmiyorum. Karşıma çıkacak insan için fazlasıyla öneli olabilir bu mesele. o yüzden normal ilişkide bulunmak istemedim tercihim bu yönde olmadı. anlatabildim mi? Sanki dünyanın sonu geldi tek günahı ben çekeceğim tek ben yanacağım gibi davranıyorsunuz. Bakın ben bu durumu cemaatteki hocamla bile paylaştım ve bana o kadar olgun karşılayıp yaptığımın hata olduğunu anlatıp tövbeler etmemi ölenedek bunu devam ettirmemi söyledi. Son nefesime kadar da bunu yapacağım. Ne kadar karşısınız siz bu durumlara toplumun ön yargılarla hareket ediyorsunuz. Günah olmasa, toplumda böyle karşılanmasa her birinizde eminim yaparsınızbu benim düşüncem saygı duyun şahsa karşı bir şey söylemiyorum. Nasıl algılamak isterseniz gelişi güzel konuşuyorsunua. Bana yarımcı olmaya çalışan arkadaşlarada çok teşekkür ediyorum ben randevumu alıp gideceğim doktorada. Sadece sordum ben korktugumdan filan da değil. Ne kadar büyüttünüz olayı benım sorduğum sorudan. Çok büyük konuşuyorsunuz çok.