Ay canım benim çok teşekkür ederim ilgin içinBen kullanmadım bilgim yok gönderiniz üste çıksın diye yorum yapıyorum dilerim Rabbim kolayından sağlıklı evlatlar nasip eylesin inşallah
Yumurta sağlığı için bunlar öneriliyor. Devam edin. Hemde yeniden tüp bebeği hazırlığı için faydalı olurSelam arkadaşlar ben tüp bebek ve aşılama oldum ikisi de olumsuz yaşım 42 amh düşük 0.47 TSH fsh normal eşimin testleri normal iki yıllık evliyim artık çok moralim bozuk her yolu denedim çoğu doktor değerlerin normal düzenli ilişki vs deniyorum oda olmuyor geçmen gün eczacı bir ablayla tanıştım oda bana mutlu vitamin comlex d vitamini coQ-10 ve omega 3 önerdi aldım bir aydır kullanıyorum yumurta sağlığım için sizce iyi mi bunlar kullanıp sonuç alan varmdır
İnş gerek kalmadan kendiliğinden hamile kalırımYumurta sağlığı için bunlar öneriliyor. Devam edin. Hemde yeniden tüp bebeği hazırlığı için faydalı olur
Hayat tarzınızı -mümkünse- baştan sona değiştirmeniz lazım, belki bildiğiniz şeylerdir tekrar anlatmayayım. Ben de sizin durumunuzdaydım şimdi bebişim 5 aylık.Selam arkadaşlar ben tüp bebek ve aşılama oldum ikisi de olumsuz yaşım 42 amh düşük 0.47 TSH fsh normal eşimin testleri normal iki yıllık evliyim artık çok moralim bozuk her yolu denedim çoğu doktor değerlerin normal düzenli ilişki vs deniyorum oda olmuyor geçmen gün eczacı bir ablayla tanıştım oda bana mutlu vitamin comlex d vitamini coQ-10 ve omega 3 önerdi aldım bir aydır kullanıyorum yumurta sağlığım için sizce iyi mi bunlar kullanıp sonuç alan varmdır
Öyle gözüküyor tekrarda bir tüp bebek deneyeceğimYumurta sağlığı için bunlar öneriliyor. Devam edin. Hemde yeniden tüp bebeği hazırlığı için faydalı olur
Amin canım inşallahBen kullanmadım bilgim yok gönderiniz üste çıksın diye yorum yapıyorum dilerim Rabbim kolayından sağlıklı evlatlar nasip eylesin inşallah
Şuan iki yok 5-6 ay kadar da olmayacak artıkUmutsuz olmayın . Bir kez daha deneyebilirsiniz maddi imkanınız varsa
Evet çok düzenli kullanmaya başladım bir aydır umarım etkisi olurEn az 3 aylık kullanımda etki ediyor bu takviyeler insallah faydasını görürsünüz omega3 ve d vitaminin yumurta kalitesine etki ettigini biliyorum ama düzenli bir sekilde kullanmak gerekiyor sanirim allah gönlüne gore versin
Merhaba, sayfamı takip edin instagramda AMH için ve tüp bebek için paylaşımlar yapıyorum. Belki size de faydası olur. Canınızı sıkmayın ne kadar takılı kalırsanız o kadar olmayacak stresten dolayı... Üzmeyin kendinizi, nasibiniz size vaktinde gelecektir eminim.... mandalinaliboyoz hesap ismim.Selam arkadaşlar ben tüp bebek ve aşılama oldum ikisi de olumsuz yaşım 42 amh düşük 0.47 TSH fsh normal eşimin testleri normal iki yıllık evliyim artık çok moralim bozuk her yolu denedim çoğu doktor değerlerin normal düzenli ilişki vs deniyorum oda olmuyor geçmen gün eczacı bir ablayla tanıştım oda bana mutlu vitamin comlex d vitamini coQ-10 ve omega 3 önerdi aldım bir aydır kullanıyorum yumurta sağlığım için sizce iyi mi bunlar kullanıp sonuç alan varmdır
Ay canım sağlıkla büyüt sağlıkla büyüyün inşallah çok sevindimHayat tarzınızı -mümkünse- baştan sona değiştirmeniz lazım, belki bildiğiniz şeylerdir tekrar anlatmayayım. Ben de sizin durumunuzdaydım şimdi bebişim 5 aylık.
Sayfasınız adı nedir canımMerhaba, sayfamı takip edin instagramda AMH için ve tüp bebek için paylaşımlar yapıyorum. Belki size de faydası olur. Canınızı sıkmayın ne kadar takılı kalırsanız o kadar olmayacak stresten dolayı... Üzmeyin kendinizi, nasibiniz size vaktinde gelecektir eminim.... mandalinaliboyoz hesap ismim.
Amin amin güzel kardeşim, Allahım senin de kucağını mis gibi kusmuk kokulu bir bal topağıyla doldursun tez zamandaAy canım sağlıkla büyüt sağlıkla büyüyün inşallah çok sevindimvalla bende sağlıklı yemeğe içmeye özen gösteriyorum hayatta avakado yemezdim bir yıldır her sabah kahvaltıma eklerim ama bazende diyorum allahım vermediğini avakado mu verecek töbe töbe vitaminlerim var mutlu vitamin d vitamini omega 3 koenzim Q10 bunlarında çok güzenlğ kullanıyorum 1 aydır adetlerim normal ovulasyon testlerimi yaparım her adet bitiminde görüyorum çift çizgi ama olmuyor işte yüce Allahım benim ve tüm benim giib anne olmak isteyen evladına güzelce bakabilecek herkese evlat versin kurban olduğum
mandalinaliboyozSayfasınız adı nedir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?