• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok umutluydum, bu ay da olmadı...

Test sonucum şuan yanımda değil ama doktor herşeyin iyi durumda söylemişti, tiroid harici herhangi birşey göremedi zaten. Sadece 2’lerde haşimato çıktı o kadar. O da çok yüksek değil.
2 hiç birsey emin olun benimde hormon sorunum var sizi anlıyorum her ay
Test sonucum şuan yanımda değil ama doktor herşeyin iyi durumda söylemişti, tiroid harici herhangi birşey göremedi zaten. Sadece 2’lerde haşimato çıktı o kadar. O da çok yüksek değil.
hiç yüksek değil euhtyrx mu kullanıyorsunuz?

2 hiç birsey emin olun benimde hormon sorunum var sizi anlıyorum her ay

hiç yüksek değil euhtyrx mu kullanıyorsunuz?
Evet 2 çok önemli değil sanırım, bu yuzden seviniyorum yüksek değil en azından diye.

Evet euthyrox kullanıyorum. 25’lik en düşüğü.

canım nasılsın profilinde gördüm tüp bebeğe başlıyormuşsun hayırlı olsun

Merhaba canım çok şükür iyim sen nasılsın...
Evet umut var hep var dedik tekrardan yola koyulduk vazgeçmek yok madem savaşarak kazanacağız o zaman bizde savaşacağız rabbimde nasip edecek inşallah....
Bu ayın 22 sinde randevum ama hemen transfer istemedim ilk baş hormon tedavisi ile baslayacaklar çünkü stresten prolaktin hormonunu yükselmiş... hayırlısı olsun inşallah canım..sen neler yapıyorsun?

Merhaba canım çok şükür iyim sen nasılsın...
Evet umut var hep var dedik tekrardan yola koyulduk vazgeçmek yok madem savaşarak kazanacağız o zaman bizde savaşacağız rabbimde nasip edecek inşallah....
Bu ayın 22 sinde randevum ama hemen transfer istemedim ilk baş hormon tedavisi ile baslayacaklar çünkü stresten prolaktin hormonunu yükselmiş... hayırlısı olsun inşallah canım..sen neler yapıyorsun?

ah çok sevindim canım umut tüp bebekte uçsuz bucaksız bunu dr'Larda söylüyor zaten allah inşallah nasip eder.beslenemene dikkat et günde 1-2 ltre su iç bunları biliyorsundur ama eklemek istedim hayırlısı allahtan kuzum :KK200:
bende ameliyat oldum tüplerim alındı iyileşme sürecindeyim canım

Amin inşallah, teşekkürler 🙏🏻 Umarım bizim için de tüpe gerek kalmaz, doktorumun olduğu merkez de tüp bebek merkezi ama bizim için tüpe gerek kalmayacağını düşünüyor açıkçası, benden daha çok umutlu ☺️
Çok enteresandır ki dediğiniz duruma etrafımdaki çiftlerde bende şahit oldum, tam ümidi kesip tüp yapmaya niyetleniyorlar ve kendiliğinden oluyor, Allah’ın işi işte ☺️

Ben ilk görüşme için tüp bebek merkezine gittim doktor la görüşürken telefonu çaldı pardon açmalıyım dedi..
Telefonunda ki kadın 40 yaşında hastası 2 kez tüp bebek tedavisi yaptırmış ikisi de negatif ile sonuçlanmış ve kendiliğinden hamile kalmış onu haber vermek için arıyor...
Orda gözlerim doldu o kadar çok sevindim ki onun adına...
Çok şükür Allahim bin şükür sana dedim...
Nasibimiz ne zaman olduğunu ALLAH bilir..
Birde çok stres yapıyoruz bu süreç stresli bir süreç elde değil... hayırlısı olsun inşallah hakkımızda rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah...

ah çok sevindim canım umut tüp bebekte uçsuz bucaksız bunu dr'Larda söylüyor zaten allah inşallah nasip eder.beslenemene dikkat et günde 1-2 ltre su iç bunları biliyorsundur ama eklemek istedim hayırlısı allahtan kuzum :KK200:
bende ameliyat oldum tüplerim alındı iyileşme sürecindeyim canım

Geçmiş olsun canım sende de hidrosalpenks mi vardı... benim hidrosalpenks den dolayı alındı... şimdi 3. Tüp bebek tedavisine başlayacağız nasipse...

Evliliğin başında korunup sonra çocuk istendiğinde zor olduğunu biliyorum tabi sadece ilaç kullanıldıysa vücuda öyle bir etkisi var onların bazılarında olmayabilir ama bu böyle o yüzden ilaçları bırakır bırakmaz çocuk istiyorsan hemen dr. Desteği alacaksın kendiliğinden olsun olayı zor olur

Geçmiş olsun canım sende de hidrosalpenks mi vardı... benim hidrosalpenks den dolayı alındı... şimdi 3. Tüp bebek tedavisine başlayacağız nasipse...

aynen canım ondan vardı diğer tüpde dış gebelik oldu geçiş yoktu

Sebebini söylediler mi canım niçin olduğunu..
Benim küçükken gecirdigim hastalık yüzünden olmuş...
Inşallah tez zamanda tüp bebek tedavisi ile kucağına alırsın meleğini...
enfeksiyon kapmışsın dedi dr oda ilerlemiş dediii. öle yani zaten neden olduğu belli olmayan bir durum tüplerin tıkanması. inşallah canım hepimiz alırız o mutluluğu yaşarız

Polikistik overda ultroson görüntüsü yaniltmasi diye birsey olamaz.
Pko da zaten inci gibi dizilmis minik.minik tesbihe benzer bir görüntü vardır.
Hic bir tıp bilgisi olmayan insan o yumurtalari görür

Ayrıca pko bende de var ve adet duzensizligi diye birşey yok. Yani en onemli belirti o değil
Ben hep duzenli adet görürüm.
Acaba doktorunuzu degistirseniz mi? Prof prof diye belirtmissiiniz de surekli bende docent e gittim benim pko mu göremedi mesela ultrosonda. Pko yu her doktor göremez. Endokrin bilgisi her doktorda yok o kadar fazla. Ayrıca 10 doktora gidipte pko su oldugunu bilmeden yasayan var. Benimde basima geldi gozumle gormesem inanmazdim olayi var ya o sekilde yani 5 doktor bilemedi pkoyu.
Ve tiroid rahatsizliklariyla pko nun ic ice oldugunu biliyor muydunuz?
Pko nun insulin direnci yaptığını biliyor muydunuz peki?
Bence o doktorunuzu değiştirin. Farkli doktora gitmekte fayda var.

• Beğen
Reactions: csi
enfeksiyon kapmışsın dedi dr oda ilerlemiş dediii. öle yani zaten neden olduğu belli olmayan bir durum tüplerin tıkanması. inşallah canım hepimiz alırız o mutluluğu yaşarız
Amin inşallah canım... burda çok güzel örnek arkadaşlar var sonunda melegini kucağına alan... inşallah hepimiz aynı mutluluğu yaşarız...

Evliliğin başında korunup sonra çocuk istendiğinde zor olduğunu biliyorum tabi sadece ilaç kullanıldıysa vücuda öyle bir etkisi var onların bazılarında olmayabilir ama bu böyle o yüzden ilaçları bırakır bırakmaz çocuk istiyorsan hemen dr. Desteği alacaksın kendiliğinden olsun olayı zor olur
Bunu daha önce ebelik yapmış bir tanıdığımız da söyledi, önce 1-2 sene korunan çiftler daha sonra bebek düşündüğünde zorlanıyor dedi, çok görmüşler bu durumu. Biz sadece 1 sene korunduk, bilemiyorum korunmayı bıraktıktan sonra hemen olan da var. Yalnız ben hiç doğum kontrol hapı vs almadım, eşim dikkat etti sadece.

Sende
Bunu daha önce ebelik yapmış bir tanıdığımız da söyledi, önce 1-2 sene korunan çiftler daha sonra bebek düşündüğünde zorlanıyor dedi, çok görmüşler bu durumu. Biz sadece 1 sene korunduk, bilemiyorum korunmayı bıraktıktan sonra hemen olan da var. Yalnız ben hiç doğum kontrol hapı vs almadım, eşim dikkat etti sadece.
sendeki başka durum o zaman belki bir sağlık problemi kan değerleri bile etkiliyor folik asite baktır ve diğer kan değerlerine sadece folik asit eksikliğinden bile hamile kalamayanlar var kullanınca hamile kalıyorlar ama belki sorun sende de değil

Sende

sendeki başka durum o zaman belki bir sağlık problemi kan değerleri bile etkiliyor folik asite baktır ve diğer kan değerlerine sadece folik asit eksikliğinden bile hamile kalamayanlar var kullanınca hamile kalıyorlar ama belki sorun sende de değil
Hamilelik için gereken ne varsa bütün testleri istedi zaten doktorum, hiçbir ayrıntıyı atlamayan bir insan zaten kendisi. Herşey çok iyi durumda dedi.
Eşimin de aynı şekilde, sperm testinde herhangi bir sorun yok; doktorlar hamilelik için yeterli diyor.

Biz de evliligimiz ucuncu yilindan sonra cocuk istedik. Her ay ben de regl olunca uzuluyordum. Bir arkadasim tamamen psikolojik demisti. Amaan olursa olur olmazsa olmaz diye duzun demisti. Sanirim biraz da oyle. Ben ne zaman ki stresi biraktim o zaman hamile kaldim.

Biz de evliligimiz ucuncu yilindan sonra cocuk istedik. Her ay ben de regl olunca uzuluyordum. Bir arkadasim tamamen psikolojik demisti. Amaan olursa olur olmazsa olmaz diye duzun demisti. Sanirim biraz da oyle. Ben ne zaman ki stresi biraktim o zaman hamile kaldim.
Rahim filminden sonra önümüzdeki 3 ay çok şansım olduğunu söyledi doktorum, o da sorunsuz çıktı çok şükür çünkü bir o kalmıştı aklıma takılan. Artık o yuzden oluruna bıraktım ben de . Olacağı varsa olur zaten.

Back