- 7 Nisan 2010
- 4.982
- 4.795
- 373
Test sonucum şuan yanımda değil ama doktor herşeyin iyi durumda söylemişti, tiroid harici herhangi birşey göremedi zaten. Sadece 2’lerde haşimato çıktı o kadar. O da çok yüksek değil.Tsh değeriniz kaç ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test sonucum şuan yanımda değil ama doktor herşeyin iyi durumda söylemişti, tiroid harici herhangi birşey göremedi zaten. Sadece 2’lerde haşimato çıktı o kadar. O da çok yüksek değil.Tsh değeriniz kaç ?
2 hiç birsey emin olun benimde hormon sorunum var sizi anlıyorum her ayTest sonucum şuan yanımda değil ama doktor herşeyin iyi durumda söylemişti, tiroid harici herhangi birşey göremedi zaten. Sadece 2’lerde haşimato çıktı o kadar. O da çok yüksek değil.
hiç yüksek değil euhtyrx mu kullanıyorsunuz?Test sonucum şuan yanımda değil ama doktor herşeyin iyi durumda söylemişti, tiroid harici herhangi birşey göremedi zaten. Sadece 2’lerde haşimato çıktı o kadar. O da çok yüksek değil.
Evet 2 çok önemli değil sanırım, bu yuzden seviniyorum yüksek değil en azından diye.2 hiç birsey emin olun benimde hormon sorunum var sizi anlıyorum her ay
hiç yüksek değil euhtyrx mu kullanıyorsunuz?
canım nasılsın profilinde gördüm tüp bebeğe başlıyormuşsun hayırlı olsun
Merhaba canım çok şükür iyim sen nasılsın...
Evet umut var hep var dedik tekrardan yola koyulduk vazgeçmek yok madem savaşarak kazanacağız o zaman bizde savaşacağız rabbimde nasip edecek inşallah....
Bu ayın 22 sinde randevum ama hemen transfer istemedim ilk baş hormon tedavisi ile baslayacaklar çünkü stresten prolaktin hormonunu yükselmiş... hayırlısı olsun inşallah canım..sen neler yapıyorsun?
Amin inşallah, teşekkürler Umarım bizim için de tüpe gerek kalmaz, doktorumun olduğu merkez de tüp bebek merkezi ama bizim için tüpe gerek kalmayacağını düşünüyor açıkçası, benden daha çok umutlu
Çok enteresandır ki dediğiniz duruma etrafımdaki çiftlerde bende şahit oldum, tam ümidi kesip tüp yapmaya niyetleniyorlar ve kendiliğinden oluyor, Allah’ın işi işte
ah çok sevindim canım umut tüp bebekte uçsuz bucaksız bunu dr'Larda söylüyor zaten allah inşallah nasip eder.beslenemene dikkat et günde 1-2 ltre su iç bunları biliyorsundur ama eklemek istedim hayırlısı allahtan kuzum
bende ameliyat oldum tüplerim alındı iyileşme sürecindeyim canım
Geçmiş olsun canım sende de hidrosalpenks mi vardı... benim hidrosalpenks den dolayı alındı... şimdi 3. Tüp bebek tedavisine başlayacağız nasipse...
Sebebini söylediler mi canım niçin olduğunu..aynen canım ondan vardı diğer tüpde dış gebelik oldu geçiş yoktu
enfeksiyon kapmışsın dedi dr oda ilerlemiş dediii. öle yani zaten neden olduğu belli olmayan bir durum tüplerin tıkanması. inşallah canım hepimiz alırız o mutluluğu yaşarızSebebini söylediler mi canım niçin olduğunu..
Benim küçükken gecirdigim hastalık yüzünden olmuş...
Inşallah tez zamanda tüp bebek tedavisi ile kucağına alırsın meleğini...
Amin inşallah canım... burda çok güzel örnek arkadaşlar var sonunda melegini kucağına alan... inşallah hepimiz aynı mutluluğu yaşarız...enfeksiyon kapmışsın dedi dr oda ilerlemiş dediii. öle yani zaten neden olduğu belli olmayan bir durum tüplerin tıkanması. inşallah canım hepimiz alırız o mutluluğu yaşarız
Amin inşallah canım... burda çok güzel örnek arkadaşlar var sonunda melegini kucağına alan... inşallah hepimiz aynı mutluluğu yaşarız...
Bunu daha önce ebelik yapmış bir tanıdığımız da söyledi, önce 1-2 sene korunan çiftler daha sonra bebek düşündüğünde zorlanıyor dedi, çok görmüşler bu durumu. Biz sadece 1 sene korunduk, bilemiyorum korunmayı bıraktıktan sonra hemen olan da var. Yalnız ben hiç doğum kontrol hapı vs almadım, eşim dikkat etti sadece.Evliliğin başında korunup sonra çocuk istendiğinde zor olduğunu biliyorum tabi sadece ilaç kullanıldıysa vücuda öyle bir etkisi var onların bazılarında olmayabilir ama bu böyle o yüzden ilaçları bırakır bırakmaz çocuk istiyorsan hemen dr. Desteği alacaksın kendiliğinden olsun olayı zor olur
İnşallah aminAmin inşallah canım... burda çok güzel örnek arkadaşlar var sonunda melegini kucağına alan... inşallah hepimiz aynı mutluluğu yaşarız...
sendeki başka durum o zaman belki bir sağlık problemi kan değerleri bile etkiliyor folik asite baktır ve diğer kan değerlerine sadece folik asit eksikliğinden bile hamile kalamayanlar var kullanınca hamile kalıyorlar ama belki sorun sende de değilBunu daha önce ebelik yapmış bir tanıdığımız da söyledi, önce 1-2 sene korunan çiftler daha sonra bebek düşündüğünde zorlanıyor dedi, çok görmüşler bu durumu. Biz sadece 1 sene korunduk, bilemiyorum korunmayı bıraktıktan sonra hemen olan da var. Yalnız ben hiç doğum kontrol hapı vs almadım, eşim dikkat etti sadece.
Hamilelik için gereken ne varsa bütün testleri istedi zaten doktorum, hiçbir ayrıntıyı atlamayan bir insan zaten kendisi. Herşey çok iyi durumda dedi.Sende
sendeki başka durum o zaman belki bir sağlık problemi kan değerleri bile etkiliyor folik asite baktır ve diğer kan değerlerine sadece folik asit eksikliğinden bile hamile kalamayanlar var kullanınca hamile kalıyorlar ama belki sorun sende de değil
Rahim filminden sonra önümüzdeki 3 ay çok şansım olduğunu söyledi doktorum, o da sorunsuz çıktı çok şükür çünkü bir o kalmıştı aklıma takılan. Artık o yuzden oluruna bıraktım ben de . Olacağı varsa olur zaten.Biz de evliligimiz ucuncu yilindan sonra cocuk istedik. Her ay ben de regl olunca uzuluyordum. Bir arkadasim tamamen psikolojik demisti. Amaan olursa olur olmazsa olmaz diye duzun demisti. Sanirim biraz da oyle. Ben ne zaman ki stresi biraktim o zaman hamile kaldim.