How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

çok ucuza her türden kıyafet bakmadan geçmeyiinnn!!!!! herşey 5-10 tl arası

Eki Görüntüle 985403 Eki Görüntüle 985404 Eki Görüntüle 985405 Eki Görüntüle 985406

arkadaşlar elbiselerin biri 2 biri 1 sefer giyildi kuru temizleme gerekebilir o yüzden 75 er tl ye veriyorum yalnız özellikle mor olanın rengi aslında çok tatlı ve canlı ama resimlerde çıkmıyo bi türlü bedenleri 42 ama 40 a ve 44 e de olur genede isteyen olursa cm olarak ölçeriz mor olan boyundan uzun tülle bağlamalı etekleri alt full saten üstüne parça parça tüllü isteyene detaylı resim de atarım

Eki Görüntüle 985403 Eki Görüntüle 985404 Eki Görüntüle 985405 Eki Görüntüle 985406

arkadaşlar elbiselerin biri 2 biri 1 sefer giyildi kuru temizleme gerekebilir o yüzden 75 er tl ye veriyorum yalnız özellikle mor olanın rengi aslında çok tatlı ve canlı ama resimlerde çıkmıyo bi türlü bedenleri 42 ama 40 a ve 44 e de olur genede isteyen olursa cm olarak ölçeriz mor olan boyundan uzun tülle bağlamalı etekleri alt full saten üstüne parça parça tüllü isteyene detaylı resim de atarım

canım mrb.hayırlı olsun öncelikle konun.sende bi kaç ürün beğendim.pembe kapri var kısa kaç beden.bir de takas düşünüyor musun

Eklentiler

• $pembe kap.jpg
    $pembe kap.jpg
    7,1 KB · Görüntüleme: 46
  • $pembekap2.jpg
    $pembekap2.jpg
    13,6 KB · Görüntüleme: 44
  • $pembekap3.jpg
    $pembekap3.jpg
    11,9 KB · Görüntüleme: 52
canım mrb.hayırlı olsun öncelikle konun.sende bi kaç ürün beğendim.pembe kapri var kısa kaç beden.bir de takas düşünüyor musun

teşekkür ederim canım:16:valla şu ara pek bişey almak istemiyorum yeni doğum yaptım kilo malum :( ama çook hoşuma giden bişeyler olursa yaparım kapri pantolon 30-32 olması lazım ilk sayfada biri daha sormuştu yazmmıştım birkaç şeye indirim de yaparım canım

teşekkür ederim canım:16:valla şu ara pek bişey almak istemiyorum yeni doğum yaptım kilo malum :( ama çook hoşuma giden bişeyler olursa yaparım kapri pantolon 30-32 olması lazım ilk sayfada biri daha sormuştu yazmmıştım birkaç şeye indirim de yaparım canım

canım isterseb sayfama göz at takaslık bişi bulursan yapalım.3 ürün ekledim sayfana beğendim diye en son ne olur

canım ben bunları beğendim.takas düşünüyor musun bir de bedenleri hakkında bilgi verir misib bunları istyorum

canım diğer mesajı sonra gördüm kusura bakma etek lastikli zaten bedeni yok sanırım bluzun da L yazıyor canım ama çok geniş bişey değil

daha detaylı yarın konuşalım canım.haber vericem ürünlerle ilgili sana.istersen sende sayfama göz at ilgini çeken bişi olur belki bende de baya ürün var çünkü.iyi geceler canım

bana sayfanın linkini atar mısın

daha detaylı yarın konuşalım canım.haber vericem ürünlerle ilgili sana.istersen sende sayfama göz at ilgini çeken bişi olur belki bende de baya ürün var çünkü.iyi geceler canım

canım sayfanı buldum ve baktım maşallah bak bak bitiremedim:34:
Beğendiğim bir iki şey oldu ama söylemiştim yeni doğum yaptım senin bedenlerin hiçbiri olmaz bana ben sana uygun bişeyler yaparım olur mu

Back