Çok tedirginim...!:(

Bukadar kendinizi üzmeyin, böyle üzülerek hamileliğinizi riske atıyorsunuz.
Sağlıklı doğma ihtimalini düşünün. Ayrıca neler yaşayan insanlar var bebekleri sağlıklı dünyaya gelen..

hiç üzülmeyin zaten bi arkadaşımızda çok açıklayıcı bi şekilde anlatmış sağ olsun bende bişi sölmek istedim benim kuzenimin karısıda hamileyken çektirdi hatta onunki daha büyüktü seninkinden ama hiç bişi olmadı çok sükür sanada bişi olmaz sakın korkma Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

gebeliği bilmediğiniz erken dönemde bebeğinize dışardan müdahaleyle asla zarar gelmez içiniz rahat olsun

annemde dediğin gibi röntgen makinasına hamile olduğunu bilmeden girdiği için çocuk aldırmak zorunda kaldı..doktorlar radyasyona bağlı zararlardan bahsetmişti.en çok hatırladığım o zmndan aklımda kalan göz bebekleri olmayabilir sözüydü...bunu neden mi anlatıyorum?moralinizi bozmak için değil tabi ki...hemen gireyim konuya...
tabi o zaman ben küçüktüm zaten filmde bana çekilecekti benim yanımda olmak için kalmıştı orada...şimdi 28 yaşındayım ozaman 5 yaşında olsam üstünden 23 yıl geçmiş....23 yılda neler gelişti değişti...teknoloji ne halde zatem malumunuz...en basitinden tek tv kanalı vardı şimdiyi düşünün...yüze 1500 o röntgen cihazı içinde bu zaman içinde geliştirilmiş ve yan etkileri değiştirilmiştir...
doktor kontrolunde ve tabi ki alalhın izniyle bir sorun yaşayacağınızı sanman...allah sağlık ve sıhhat versin...

canım benim kaynanamda filme çektirmiş üstelikte bundan 26 yıl önce düşün. görümcem şimdi 25 yaşında evli vede ikizleri var. çok şükür bununla ilgili bi sorunuda yok. hiç korkma

ıçinizi rahat ve ferah tutun Allahın izniyle bebişinizi sağa salim kucağınıza alıcaksınız.Hep pozitif düşünün ve kötü düşünceleri içinizden atın.bu düşüncelerin bebişinize ve size zarar vermesine izin vermeyin.ALLAHA emanet olun

Canım arkadaşım bu kadar üzülecek bişey olduğunu zannetmiyorum ben. Bebeğin daha nokta halindeymiş o zaman yani organ gelişimi henüz başlamamış olduğundan korkmana da gerek yok. opuyorumnanaktan

Bugün doktorumuza başladık :dance: o minicik kalbi pıt pıt atıyordu :ecrin_bebek: minicik ayakları oluşmuş sallayıp duruyordu Allahım bu nasıl birşeydir,isteyen herkese evlat nasip etsin :Saruboceq: içimde minicik bi kalp var...
Beni yanlız bırakmadan destek olan açıklama yapan herkeze sonsuz minnetlerimi sunuyorum. a.s.
Filmle ilgili kötü bir durum yok çok şükür , kötü düşünmekte istemiyorum ama körde topalda sakatta olsa ben ona hiç kıyamam .... :CüvCüv:

çok sevindim canım.Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin tabi bizlerinde.bende bebişime kavuşmak istiyorum artıkkkkk...

benim yok malasef.En çok istediğim şey. bi an önce olsun istiyorum ama...inşallah bende o günleri görürüm hayırlısıyla.tabi en kısa zamanda artık her ay ümitlenip sonrada hüsrana uğramaktan yoruldum canım.darısı benim gibi bebiş sahibi olmak isteyenlerin başına.

ah canım kendini sitrese sokma bu kadar allah muhafaza sıkıntıdan bişey olur merak etme sen rabbime emenet et ve çok dua et allahın izniyle bişey olmaz benim annem bebegini aldıracaktı ve bu yüzden iyne yaptırdı sonra vazgeçti aldırmaktan ama sakat olma tehlikesi tahmin edersin ki çok yüksekti ama tam aksine iyne kardeşime yaramış çok tombiş bi bebek oldu şimdi gayet saglıklı artık 10 yaşında sen bunlarla kendini sıkma hamişligin tadını çıkar bizede dua et rabbim bizlerede bebiş nasip etsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…