neden korktuğunu ben anlayamadım :bbo:
1. korkum film çektirmemRadyasyona mağruz kaldım mafoldumben
2. korkumda akıntı rengim mafoldumben
cnm ınsallah bısey olmaz.icini ferah tut
canımcım hiç ama hiç üzülme profilimde çalışmıyorum yazıyor ama ben radyoterapide teknikerim. radyasyonu en iyi ben bilirim. 14 yıldır bir fiil radyasyon alanında çalışıyorum. ben de2000 yılında gebe kaldım ama izin döneminde iken kontrollu bi gebelik oldu. fakat bizim ortamda çalışan bir çok arkadaşım çalısırken hamile kaldı. hem de senin gibi tek bir çekim ile değil biz yaklaşık 5 saat bir fiil cihazda çalışıyoruz. tatlım hiç korkma bebeğine radyasyondan bi şeycikler olmaz. zaten hep şu söylenir radyasyonda ya hep ya hiç ilkesi vardır. eğer ışından dolayı bebeğine bişey olcak olsaydı bu vakte kadar olurdu. ayrıca 8. hafta en önemli risklerin oluştuğu hafta ondan öncesinde zaten cenin etkilenmez.benim arkadaşım gebeliğini 6. hafta sonunda farketti emzikliydi yani doğum yapmıştı gecikmenin üstüne düşmemiş. yani toplam 6 hafta boyunca çalışmıştı çok şükür gayet sağlıklı bebeği var. başka bi arkadaşım aşılama yaptırdı o da bi kaç kez denedi. tüm denemelerinde cihazlarda çalışıyordu.onun da gayet sağlıklı bi bebeği oldu.diğer sorunun içinde belki progesteron hormonun eksiktir onu da fitil ve ya hapla tamamlıyorlar eğer bebiş seni bırakmaya karar vermemişse hepsinin üstesinden gelirsiniz. herşey gönlünce olsun diliyorum....
a.s.
Eşimde yanımda oda bende derin bir oh çektik sayende canım benim. Çok teşekkür ederim.. İçimden ılık ılık bişiler akıp gitti... Şimdi sevinçten ağlıcamNasıl teşekkür ediceğmi bilemedim.. a.s.
rica ederim ne demek korkulu bi anneyi rahatlattıysam ne mutlu bana. radyasyon çok ama çok abartılıyor. bilinmeyen bi şey olduğu için korkma hep pozitif olmaya çalış....
ne bilim ilk gittiğimiz doktor (doktor diyorum allahın cezasına hala) karar sizin dedi. sakat olma riski çok yüksek dedi.. aç karnına gel hemen hallederiz dedi
2. doktorumuzda sizin dediğiniz gibi ya hep ya hiçten bahsetti. sizdende duymam çok daha pozitif olmama neden oldu... çok teşekür ederim.. siz beni mutlu ettiniz allahta sizi mutlu etsin carefullycim..