çok tedirginim korkuyorum

ozlemozlem18

Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2013
333
1
16
Balıkesir
kızlar merhaba adetim 20 gün geçti 3 kez evde test yaptım negatif bugün doktora gittim idrardan baktı negatif sonra vajinal muayene yaptı rahim agzına yara var dedi smear testi aldı sonucu çıkması bir ayı geçermiş sonuca göre yarayı yakacaz dedi allahım napacagımı şaştım ya sonuçlarım kötü çıkarsa napacam bu konu hakkında hiçbir bilgim yok yardım edin lütfen

çok geçmiş olsun umarım kötü bir sonuç almazın..

eğer enfeksiyon varsa o da yara gibi görünüyor..bazen dr lar hemen korkutuyor..smear testi en fazla 1 haftada çıkıyor..bence enfeksiyondur yara gibi görmüştür dr ..geçmiş olsun içini ferah tut..

yakılcak zaten lokal bı ıslem ama uyutup on bes dk halledılebılır
ama once ılacla tedavı daha ıyı olur benım fıkrım baska bır doktora gıdın derım onunda fıkrını alın
her 6 ay da bır smaer aldırın yanı bu ıslem uygulansın 6 ay sonra bı smaer verıntekrar

cervalıx ve gardesıl rahım agsı kanserıne karsı asınızı olun korunma suresı suan 7 /10 yıl arası degısıyor muahkkak olun

bende yara verken doktorum uc fıtıl
krem
antıbıyotık verdı sonrada tarlusal adet soktrucu ıle gectı
ada cayı bır bardak ıcın

yakma ıslemı ozelde 500 tl bulur bılgınız olsun baskabır doktora gıdın dıerım bır

Son düzenleme:

saol arkadaşım baya bilgi vermişsin bu konu hakkında bkalım smear ın sonucu çıksın nolacak zaten 20 gün adetim geciktigi için şuan tarlusal kullanıyorum

saol arkadaşım baya bilgi vermişsin bu konu hakkında bkalım smear ın sonucu çıksın nolacak zaten 20 gün adetim geciktigi için şuan tarlusal kullanıyorum

tamam bu sürede sabah 11 ogleden sonra 5 gbı muahakkk ada cayı ıc
bır bardak portakal suyu
muhahahkk penye koton camasır
adetın tarlusal bıtıttın 5 gun ıcınde gerceklesır
bolgeyı cok nemlı tutma

geçmiş olsun cnm moralini bozma kötü bişi çıkmaz inş

tamam bu sürede sabah 11 ogleden sonra 5 gbı muahakkk ada cayı ıc
bır bardak portakal suyu
muhahahkk penye koton camasır
adetın tarlusal bıtıttın 5 gun ıcınde gerceklesır
bolgeyı cok nemlı tutma

saol canım önerilerin için ama adaçayı nie böyle saati saatinemi olacak günün herhangi saati içsem olmazmı bide tarlusalı bir kaç öğün unuttum içmeyi ya

saol canım önerilerin için ama adaçayı nie böyle saati saatinemi olacak günün herhangi saati içsem olmazmı bide tarlusalı bir kaç öğün unuttum içmeyi ya

eger bır bardak ıcersen saatı onemlı degıl

ıkı bardak ıcersen arada zaman olsun bobreklerını yormamamn ıcın onerdım bunu

kkoter sonrası yada dondurma da yapabılır akıntın olucak ıyı gelır

doktoruna sorsana dondurma ıslemı yapsın hem acısı yok vs oda olabılıyor benım bıldıgım

Bir tanıdığım yaptırmıştı ama bayıltmamışlardı onu, canı yanmış bayağı öyle olunca.. Hüngür hüngür ağlamıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…