- 18 Temmuz 2014
- 185
- 13
- 38
- Konu Sahibi kuebraondort
-
Mesela gecenlerde cok fena kavga etik bende aglama kirizine girdim ve bayilma numarasi yaptim artik susun diye kafayi yeni bana birsey olcak diye basimda agladi söz verdi birdaha olmicak diye ama bu bitkez olmadi birkac kez olmusdu yine kavga ediyoruz sacma sapan seyler yüzünden ama okadar sitdetli degil en azindan
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sacma sapan seyler yüzünden mesela 5 dk önce kavga etik yine yarin nikah elbisesi icin alisverise gitcez cok üzerime geliyor cok inaci piskopat gibi bazen bana demedik laf birakmadi yine tabi bende az degilim ama napiyim tutamiyorum kendimi 10 dk snrda ariyor hic birsey yokmus gibi konusuyoruz offff kafayi yicem aslinda onu cok seviyorum iyi yönleride var para sikintisi cekiyor suan belki ondandir diyorum ama yok söz veriyoz birbirimize ama snr ne olyorsa yine birbirimizi yiyoruz
Sacma sapan seyler yüzünden mesela 5 dk önce kavga etik yine yarin nikah elbisesi icin alisverise gitcez cok üzerime geliyor cok inaci piskopat gibi bazen bana demedik laf birakmadi yine tabi bende az degilim ama napiyim tutamiyorum kendimi 10 dk snrda ariyor hic birsey yokmus gibi konusuyoruz offff kafayi yicem aslinda onu cok seviyorum iyi yönleride var para sikintisi cekiyor suan belki ondandir diyorum ama yok söz veriyoz birbirimize ama snr ne olyorsa yine birbirimizi yiyoruz
Selam kızlar benim dügünüm ekimde evimiz tutuldu dügün hazirliklari basladi ama ben cok korkuyorum nisanlimi bazen taniyamiyorum her kücük seye kavga eder olduk beni cildirtiyor sinir kirizine sokuyor bende kendimi tutamiyorum bagrip cariyorum ortalik karisiyor sonra aksama geri barisiyoz küs kalamiyoz ama kavgalar cok siklasdi bazen agzina geleni sayiyor bana ..bu ayin sonunda nikahimiz var ne yapmaliyim basa cikmaiyorumm artik
Haklisin cnm bugün mobilya alisverisinde bizde biraz tardisdik babasida vardi yanimizda cok gücüme giti agladim snr mecburen sakinlesdim artik babasi gidikten snr özür diledi konusduk anlasdik bu dönemde nornal herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?