• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok tedirginim imdat

Mesela gecenlerde cok fena kavga etik bende aglama kirizine girdim ve bayilma numarasi yaptim artik susun diye kafayi yeni bana birsey olcak diye basimda agladi söz verdi birdaha olmicak diye ama bu bitkez olmadi birkac kez olmusdu yine kavga ediyoruz sacma sapan seyler yüzünden ama okadar sitdetli degil en azindan

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canimm bunlar normal bana sorarsan hem seni rencide etmiyor fazla anladigim kadariyla.. Demek ki yapisi once köpürüp sonra pişman olan bir insan sen de biraz ona göre davran.. Sakinleşince konuşun... Bir de erkekler maddi anlamda sıkıntıdaysa çok değişiyorlar onu da unutma...

Sacma sapan seyler yüzünden mesela 5 dk önce kavga etik yine yarin nikah elbisesi icin alisverise gitcez cok üzerime geliyor cok inaci piskopat gibi bazen bana demedik laf birakmadi yine tabi bende az degilim ama napiyim tutamiyorum kendimi 10 dk snrda ariyor hic birsey yokmus gibi konusuyoruz offff kafayi yicem aslinda onu cok seviyorum iyi yönleride var para sikintisi cekiyor suan belki ondandir diyorum ama yok söz veriyoz birbirimize ama snr ne olyorsa yine birbirimizi yiyoruz

Ne ayrılması ya. Lütfen. İnsanlar böyle zamanlarda gergin olabilirler. Biraz anlayış biraz alttan almayla hallolabilir. Mutsuz olsanız bu evreye kadar gelmezdi ki zaten.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Haklisiniz kizlar aslinda ikimizde herseye ragmen mutluyuz birbirimizle herseye ragmen bua güne kader geldik ..bugün sabahtan aksama kadar beraberdik nikah alisverisi mobilya felan baktik iftar yaptik gezdik az önce ayrildik ve bütün gün hic kavga etmedik vedalasirken bugun kavga etmedik diye tahtaya vurduk ve halimize güldük anladiki biraz altan alinca oluyormus bundan sonra daha dikkatli olmaya karar verdim allah herkezin gönlüne göre versin insallah zaten birseyin olacagi varsa oluyor veya olmica varsada olmuyor

Canım ben eşimle nişanlıyken hergün kavga hergün kavga tartşma .hemende barışyduj sonra yne kavga.dügün salonuna bile kavgalı gttik:))gelinlik içn kavga ettm onla.
Sonra eve geldk.tartşmayı brak laf söyleyemyruz gülmekten artk.:))
Nşanlyken olur öyle.
Nşanlyken yaptgmı şimdide yapıyorum ama bişey olmuyor walla.:))

Sagol cnm icim rahatladi biraz bende saniyordum tek biz kavga ediyoruz böyle

Nişanlıyken olur böyle olur, evliliğin ilk zamanlarında da olur laflarını genellemeyin lütfen. Aksine ben, evlilik öncesi yaşanan kavgaların kişilerin birbirine olan saygısını bitirdiğini düşünüyorum. Hele bir de ağzına geleni söylemek falan. Saygının olmadığı evlilik bana göre yıkılmaya mahkumdur. Düğün stresiymiş , ya Allah aşkına daha durun yolun başı, evlilik hayatında daha ne stresler yaşanacak. Valla kusura bakmayın da, hergün kavga edip, birbirinize laflar söyleyip sonra nasıl birbirinizin yüzüne bakabiliyorsunuz. Şunu da sakın unutmayın, evlenince değişmek diye bir şey yok. Karşınızda ki insan da sizde şimdi neyseniz sonrada böyle olacaksınız. Ben onu değiştiririm, yok ben ona evlenince sorarım diye evleniyorsanız böyle birşey yok söyliyim dedim.

Slm cnm evet sende suan tersini söyliyerek beni düsündürdün ama ben onu degisdirmek istemiyorum ki sadece onu o noktaya gelmesini istemiyorum oda benim elimde sonutcta bir indan durduk yere agzina geleni saymaz öyle dehilmi birisinin altan almasi gerekiyor

Sacma sapan seyler yüzünden mesela 5 dk önce kavga etik yine yarin nikah elbisesi icin alisverise gitcez cok üzerime geliyor cok inaci piskopat gibi bazen bana demedik laf birakmadi yine tabi bende az degilim ama napiyim tutamiyorum kendimi 10 dk snrda ariyor hic birsey yokmus gibi konusuyoruz offff kafayi yicem aslinda onu cok seviyorum iyi yönleride var para sikintisi cekiyor suan belki ondandir diyorum ama yok söz veriyoz birbirimize ama snr ne olyorsa yine birbirimizi yiyoruz

canım ne yaptın nasıl aranız ?

Iyi allaha sükür canim mobilyalari siparis verdik sali günü nikahimiz var heycanla bekliyoruz arada kiza atismalar oluyor ama fazla sürürmüyor ilerleme var anlican

kızlar merhaba:) walla düğün evresi bu durumlar cok sık oluyor. biz 8.5 senedır birlikteyiz eylülde düğünümüz var en ufak seye tartısıyoruz. saygıyla triple tartısıyoruz cok üstüme gelirse cıyaklayabiliyorum:D kırıcı olabilyorlar özelikle ailelerine fazla para odetmemek için bin lirann yeri gelio lafı olabiliyo. Benim kendi düşüncem düğünden sonra bu evre bitiyor. Artık yeni bi düzene alışmaya calışıyrsunuz. eger ki saygısızlık var sa kavga ve tartısmalarda iş kötüye gider. ama biri alttan alabiliyor yada duygusal olarak erkegi kalbinden vurabiliyorsanız gerisi kolaylıkla gelir. tercih senin tatlım durumu sen degerlendiriceksin. evlendikten sonra boşanma, evlenmeden önce 1 kez daha düşün ne olursa olsun.

Selam kızlar benim dügünüm ekimde evimiz tutuldu dügün hazirliklari basladi ama ben cok korkuyorum nisanlimi bazen taniyamiyorum her kücük seye kavga eder olduk beni cildirtiyor sinir kirizine sokuyor bende kendimi tutamiyorum bagrip cariyorum ortalik karisiyor sonra aksama geri barisiyoz küs kalamiyoz ama kavgalar cok siklasdi bazen agzina geleni sayiyor bana ..bu ayin sonunda nikahimiz var ne yapmaliyim basa cikmaiyorumm artik

canım hiç canını sıkma düğün zamanı olur böyle şeyler. bizde normalde hemen hemen hiç havga etmeyiz. ama suan evimiz tadilatta sürekli problem çıkıyor, hergün nişanlım işten çıktıktan sonra eşya bakıyoruz eksikleri hallediyoruz. Nişanlım da ben de hayatımızın hiç bir evresinde bu kadar çok karar verip alışveriş yapmak zorunda kalmadık.o da hiç bu kadar para harcamadı sanırım artık önünü göremiyo. işte bunlar yüzünden ikimizin de sinirleri geriliyo ve normal zamandan farklı tepkiler veriyoruz. ben yok yere ağlayabiliyorum mesela ufacık bişey olmadığında. o da bana gereksiz çıkışlar yapabiliyor. ama biz biliyoruz ki bunlar düğünle alakalı. nişandan hemen sonra benimle konuştu bak bu süreç sıkıntılı birbirimize anlayışlı olalım kavga etsek bile uzatmayalım dedi. dedi amaa uygulama da bende sakin kalıp alttan alamaıyorum:1:

Haklisin cnm bugün mobilya alisverisinde bizde biraz tardisdik babasida vardi yanimizda cok gücüme giti agladim snr mecburen sakinlesdim artik babasi gidikten snr özür diledi konusduk anlasdik bu dönemde nornal herhalde

Haklisin cnm bugün mobilya alisverisinde bizde biraz tardisdik babasida vardi yanimizda cok gücüme giti agladim snr mecburen sakinlesdim artik babasi gidikten snr özür diledi konusduk anlasdik bu dönemde nornal herhalde

Zaten tartışmalarin en büyük sebebi alışverişte yasanan anlasmazlik.bizim esya alimi bitti gibi sakinlestik artkk kavga etmiyoruz fazla.ayni seyleri beğenmek yada maddi olarak her iki tarafi da sarsmicak şeyleri bulup almak kolay degil.

Back