• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok tedirginim imdat

Evlilik arefeleri maalesef gerçek hırçın yanlarımızın görüldüğü zamanlardır, bu 2 taraf içinde böyledir, mühim olan birbirinize yaralayıcı sözler söylememeniz.. Aksi taktirde temcit pilavı gibi ısla kazı o sıralarda yaptığınız tartışmaları birbirinizin önüne koyup yıpranırsınız evlenince, asla küslük etmeyin ve birbirinize ağır sözler etmeyin, böyle durumlarda maalesef en çok aileler gergin olur ve evlenecek çifte bunu yansıtıp birbirinr öfke kusarlar, genelde evlilik arefesinde çifler değil aslında çiftler üzerinden aileler birbiriyle takışır ve sizler birbirinize yansıtırsınız birbirlerinden habersiz tartışmalarını ailelerinizin.. Sadece çiftlerden biri bile esnek olup tatlı dilli olursa sorun çözülür..

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben düğün hazırlıkları esnasında esimin kabusu olmuştum.Delirmiş ve neye hatta kime saldırıcağımı bilemiyordum.Eşimle her gün ettiğim kavganın yanında anneme ve arkadaslarıma da sarıyordum.Simdi agzımı açmaya bile üşeniyorum.Demem o ki,düzelme ihtimali var...

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Cokk konduk hata tek ben degil büyüklerim bile tamam diyoruz söz veriyoruz ama 2 gün sonra hersey basa dönüyor ne yaziki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Peki kizlar neyapmaliyimm simdi ben soguk davransam olmuyor canim cimli olsam olmuyor offff

Ben düğün hazırlıkları esnasında esimin kabusu olmuştum.Delirmiş ve neye hatta kime saldırıcağımı bilemiyordum.Eşimle her gün ettiğim kavganın yanında anneme ve arkadaslarıma da sarıyordum.Simdi agzımı açmaya bile üşeniyorum.Demem o ki,düzelme ihtimali var...

Severek evleniyorsunuz en cok istediginiz sey gerceklesiyor evlilige cooook var benim merak ettigim icin soruyorum :) iple bugunu cekerken neden bu kadar agresif oluyorsunuz yani sorum size ve tum evlenme hazirligi yapan ciftlere :)

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Severek evleniyorsunuz en cok istediginiz sey gerceklesiyor evlilige cooook var benim merak ettigim icin soruyorum :) iple bugunu cekerken neden bu kadar agresif oluyorsunuz yani sorum size ve tum evlenme hazirligi yapan ciftlere :)

Benimki kapristendi.Her şey benim istediğim gibi olacak,ben evleniyorum,ben gelin oluyorum,ben ben benn..Nasıl yani ya?Adam da evleniyor,o da bir şeyler istiyor,onun da hayalleri var falan algılamak o esnada mumkun olmadı benim için.Şimdi seneler geçti ve ancak bunun mantıklı açıklamasını yapabiliyorum.
Bir se herkesin stres yönetimi başarılı olmaz.Ben pek iyi bir stres yöneticisi değilim...Eşimse bu konuda olağanüstüdür.O yüzden bana bile sesini çıkarmadan tahammül etti ki iş hayatında da böyle bir insandır zaten.

Biz aslinda tanisdigimizdan 2 ay snr basladik kavga etmeye ama su son zaman daha sitdetlendi nedense bende anlamiyorumki ama birseyi fark etim biz telefondayken daha fazla kavga ediyoruz

Aslimda cok fedakarliklarida yapti kötü günümüzden coj iyi günlerimizde var mutlu oldugmuz gülüp eylendigmiz

Benimki kapristendi.Her şey benim istediğim gibi olacak,ben evleniyorum,ben gelin oluyorum,ben ben benn..Nasıl yani ya?Adam da evleniyor,o da bir şeyler istiyor,onun da hayalleri var falan algılamak o esnada mumkun olmadı benim için.Şimdi seneler geçti ve ancak bunun mantıklı açıklamasını yapabiliyorum.
Bir se herkesin stres yönetimi başarılı olmaz.Ben pek iyi bir stres yöneticisi değilim...Eşimse bu konuda olağanüstüdür.O yüzden bana bile sesini çıkarmadan tahammül etti ki iş hayatında da böyle bir insandır zaten.

Dogru gelinler haliyle o anda kendilerinden baskasini dusunemiyorlar :) ama cok sansliymissiniz cok anlayisli ese sahipsiniz Allah ayirmasin, mutlulugunuzu, huzurunuzu daim eetsin.. Siz ve tum evli ciftlerin :)

Biz aslinda tanisdigimizdan 2 ay snr basladik kavga etmeye ama su son zaman daha sitdetlendi nedense bende anlamiyorumki ama birseyi fark etim biz telefondayken daha fazla kavga ediyoruz

Yuzyuze gorusmekle telefon arasinda cok sey farkediyor gercekten.. Mimiklerle anlasabiliyor insan sakinlesebiliyor ama telefonda oyle degil.. Yuzyuze artistlik yapamayip yazismaya konusmaya gelince ahkam kesenler gibi dusunulebilir :)

Mesela gecenlerde cok fena kavga etik bende aglama kirizine girdim ve bayilma numarasi yaptim artik susun diye kafayi yeni bana birsey olcak diye basimda agladi söz verdi birdaha olmicak diye ama bu bitkez olmadi birkac kez olmusdu yine kavga ediyoruz sacma sapan seyler yüzünden ama okadar sitdetli degil en azindan

Haklisin yüzyüzeyken cok farkli kavga hic olmaza fazla sürmeden son buluyor

Dogru gelinler haliyle o anda kendilerinden baskasini dusunemiyorlar :) ama cok sansliymissiniz cok anlayisli ese sahipsiniz Allah ayirmasin, mutlulugunuzu, huzurunuzu daim eetsin.. Siz ve tum evli ciftlerin :)

Amin..!Size de çıldırmadan,zevk alarak,mutlu evlilik hazırlıkları dilerim gelecekte :)

Mesela gecenlerde cok fena kavga etik bende aglama kirizine girdim ve bayilma numarasi yaptim artik susun diye kafayi yeni bana birsey olcak diye basimda agladi söz verdi birdaha olmicak diye ama bu bitkez olmadi birkac kez olmusdu yine kavga ediyoruz sacma sapan seyler yüzünden ama okadar sitdetli degil en azindan

Cok siddetli kavgalar olmadiktan kaba sozler sarf edilmedikten sonra tatli kavgalar aslinda bunlar :) kirici seyler olmadiktan sonra eninde sonunda huzuru bulursunuz bence anlasilan birbirinize cok deger veriyorsunuz bunlar gecici gibi :)

ya canım tabi düğün sitreside var ablamında böleydi ama evlendiklerindede ilk sene sürekli aynı kavgalar oldu maddi sıkıntılar aile sorunları bunların üstünde durma takma kafana anlayışlı olun ailelerinizinde aranıza girmesini izin vermeyin ne o ne sen çok seviyorsunuz biribirinizi anladığım kadarıyla ALLAH MUTLU MESUT ETSİN:24:

Aminn insallah herkez multu olur hepinize cok tesekür ederim cok iyi geldi bana yazdiklariniz bundan sonra daha dikkatli harket etcem belki suc birazda bende biraz daha anlayis göstermem gerekiyor galiba ..

bu süreçlerde kim nederse desin yaşanıyor bunlar zıt düşünceler oldugu için dikbaşlılık yapmamak gerekiyor ama dediğin gibi bazen insan çıldırma derecesine geliyor sabret canım birazdaha otursun düzene girer allahın izniyle mutluluklar

Back