Cok tedirginim imdat

kuebraondort

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
30
1
1
Almanya
Selam kızlar benim dügünüm ekimde evimiz tutuldu dügün hazirliklari basladi ama ben cok korkuyorum nisanlimi bazen taniyamiyorum her kücük seye kavga eder olduk beni cildirtiyor sinir kirizine sokuyor bende kendimi tutamiyorum bagrip cariyorum ortalik karisiyor sonra aksama geri barisiyoz küs kalamiyoz ama kavgalar cok siklasdi bazen agzina geleni sayiyor bana ..bu ayin sonunda nikahimiz var ne yapmaliyim basa cikmaiyorumm artik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yol yakinken dön bi iliski nisanliliyken nasilsa sonrada oyle devam ediyor

Canım artık dayanamıyorsan bırak derim ev hazır diyorsun sen mutlu değilsen ne önemi var

Sacma sapan seyler yüzünden mesela 5 dk önce kavga etik yine yarin nikah elbisesi icin alisverise gitcez cok üzerime geliyor cok inaci piskopat gibi bazen bana demedik laf birakmadi yine tabi bende az degilim ama napiyim tutamiyorum kendimi 10 dk snrda ariyor hic birsey yokmus gibi konusuyoruz offff kafayi yicem aslinda onu cok seviyorum iyi yönleride var para sikintisi cekiyor suan belki ondandir diyorum ama yok söz veriyoz birbirimize ama snr ne olyorsa yine birbirimizi yiyoruz

Denedim ayrilmayi ama en fazla yarim gün dayandim snr bulusduk barisdik...

Cnm bnmde agstosda dugunum var ve bzde hmn hmn hergun yokya hatta hergun kavga edıyorz ama bu evlilik stesnden oluyo emin ol ve inşallah gececek

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Mesela size bir olay anlatiyim ben yatak odasinin iki duvarini kirmizi istedim bu basladi one öyle hayata yapmam ugrasmam genel evi gibi one öyle dedi beni cok üzdü snr giti boyayi aldi yapti bu sadece ona degil cogu seyde almicam yapmicam olmaz diyor kavga ediyor sonra hevesim kirildiktan snr özür diliyor yapiyor

Insallah gecer cnm ailelerimizde ne yapacagini sasirdi sabah birbirinizi yiyorsunuz aksamda el ele gezmeye gidiyorsunuz diyorlar haklilar biyandan ama basa cikamiyorum bazen pes etmek zorunda kaliyorun allah insallah gönlüne göre verir seninde hayirlisi olsun

Allahimmmm kafayi yicem simdide whatsapp fotorafina dogum günümde bana gelirken kaza yapti arabanin resmini koymuss beni delirtcek artik bu cocuk

Ne kadar şımarıksınız ya , ne güzel eviniz barkınız kurulmuş milletin mumla arayıp bulamadığı şeyi siz iki saçma sapan şey için veryansın ediyorsunuz.
Çocuk oyuncağımı bu ya , laylay lom gibi geliyor heralde size.
Evcilik oyunu.
Ya kusura bakma valla biraz sert yazmış gibi oldu ama bi silkelenin yahu , millet nelerle uğraşıyor .

Son düzenleme:
Evet kesinlikle arkadaşa katılıyorum evlilik oncesi stresten oluyo tüm bunlar. Bi arkadaşımın da nişanı oldu geçenlerde çok iyilerdi önceden ama nişan öncesi hep tartışıyolardi. Neyse ki nisandan sonra duzeldi araları. Her çiftte oluyo bu sakın böyle bi dönemde ayrılığı dusunmeyin sonra çok pişman olursunuz eski güzel günlerinizden bahsedin nisanliniza biraz zaman gecirin beraber hazırlıkları felan düşünmeden

Cok haklisin aslinda ama elimden birsey gelmiyor napmaliyim sence ilk o baslatiyor beni cileden cikartiyor bende dayanamiyorum

Seytanin oyunu hep bunlar aslinda ama ben gercekten biktim artik arkadas cevrem diye birsey zaten kalmadi nezaman bulusmak istesem kizlarla o geldi simdi hic biriyle görusmuyorum sadece birtane var onada karisiyor

Biliyorum hep diyorlar evlenince arkadas felan kalmiyor diye ama insan ihtiyac duyuyor iste bende burayi buldum artik size yaziyorum

Eger bu evlilik hazirligindan once boyle degildiyseniz o da agzina geleni saydirmiyorduysa devam edin evlilik hazirligindan strestendir ama ondan once de boyleyse oturup konusun oyun oynamiyoruz evlencez degismemiz lazim duzelmemiz lazim diye dogru yola varin.. Ona gore de ikiniz birden karar verin bu tur seyler tek sizin dusunmenizle olmaz ortaklasa dusunup sakince karar vermelisiniz..

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Evlilik stresinden mi yoksa genelde mi böyle onu tartman lazım.
Ancak düzgün olan insan sırf evlilik stresinde de ağzına geleni sayacak kıvama gelmez diye düşünüyorum.

İyi de akidem daha şimdiden ağzına geleni sayıyormuş sinirlenince, bunun neresi mumla aransın?
Daha evlenmeden höt hüt olan adam evlenince ne denli kıymet bilecek?
Zaten bu berbat evliliklerin çoğu "aman evim barkım kuruldu, her şey hazır şimdi nasıl geri adım atayım"lar yüzünden kuruluyo.

Ona kızıyorum zaten , salak gibi davranıyoruz , sadece konu sahibi için demiyorum ki evlenmeden önce gördüğüm şeyleri amaan değişirim diyordum ama öyle olmuyor malesef.
Tamam hiç file vermeden evlenen adamlar var sonra çıkıyor foyası ama insan belli ediyor kendini ya.
Şöyle bir durum da var , ben hiç mükemmel bir çift görmedim evli veya nişanlı , çok iyi kamufle ediyorlardır kendilerini ondan anlaşılmıyordur.

Bazı şeyleri ne kadar söylersek söyleyelim ne kadar örnek görürsek görelim , yaşamadan anlamıyoruz.
Bunu adını da anacım babacım bırak ben hata yaparak öğrenmek istiyorum oldu şimdiler de.

düğün telaşı stresli geçer..
Normalde de böyleyse durum vahim. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…