- Konu Sahibi kuebraondort
-
Selam kızlar benim dügünüm ekimde evimiz tutuldu dügün hazirliklari basladi ama ben cok korkuyorum nisanlimi bazen taniyamiyorum her kücük seye kavga eder olduk beni cildirtiyor sinir kirizine sokuyor bende kendimi tutamiyorum bagrip cariyorum ortalik karisiyor sonra aksama geri barisiyoz küs kalamiyoz ama kavgalar cok siklasdi bazen agzina geleni sayiyor bana ..bu ayin sonunda nikahimiz var ne yapmaliyim basa cikmaiyorumm artik
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selam kızlar benim dügünüm ekimde evimiz tutuldu dügün hazirliklari basladi ama ben cok korkuyorum nisanlimi bazen taniyamiyorum her kücük seye kavga eder olduk beni cildirtiyor sinir kirizine sokuyor bende kendimi tutamiyorum bagrip cariyorum ortalik karisiyor sonra aksama geri barisiyoz küs kalamiyoz ama kavgalar cok siklasdi bazen agzina geleni sayiyor bana ..bu ayin sonunda nikahimiz var ne yapmaliyim basa cikmaiyorumm artik
Sacma sapan seyler yüzünden mesela 5 dk önce kavga etik yine yarin nikah elbisesi icin alisverise gitcez cok üzerime geliyor cok inaci piskopat gibi bazen bana demedik laf birakmadi yine tabi bende az degilim ama napiyim tutamiyorum kendimi 10 dk snrda ariyor hic birsey yokmus gibi konusuyoruz offff kafayi yicem aslinda onu cok seviyorum iyi yönleride var para sikintisi cekiyor suan belki ondandir diyorum ama yok söz veriyoz birbirimize ama snr ne olyorsa yine birbirimizi yiyoruz
Ne kadar şımarıksınız ya , ne güzel eviniz barkınız kurulmuş milletin mumla arayıp bulamadığı şeyi siz iki saçma sapan şey için veryansın ediyorsunuz.
Çocuk oyuncağımı bu ya , laylay lom gibi geliyor heralde size.
Evcilik oyunu.
Ya kusura bakma valla biraz sert yazmış gibi oldu ama bi silkelenin yahu , millet nelerle uğraşıyor .
Ona kızıyorum zaten , salak gibi davranıyoruz , sadece konu sahibi için demiyorum ki evlenmeden önce gördüğüm şeyleri amaan değişirim diyordum ama öyle olmuyor malesef.İyi de akidem daha şimdiden ağzına geleni sayıyormuş sinirlenince, bunun neresi mumla aransın?
Daha evlenmeden höt hüt olan adam evlenince ne denli kıymet bilecek?
Zaten bu berbat evliliklerin çoğu "aman evim barkım kuruldu, her şey hazır şimdi nasıl geri adım atayım"lar yüzünden kuruluyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?