- 3 Ocak 2011
- 8.921
- 6.261
- 35
- Konu Sahibi Melis303030
extresınden dekontu o alsın şikayetçi olan o olsunYok malesef ama arkadaşımdan almıştım. Parayı ona verdim. Soracağım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
extresınden dekontu o alsın şikayetçi olan o olsunYok malesef ama arkadaşımdan almıştım. Parayı ona verdim. Soracağım.
Elimden geleni ardıma koymayacağım.extresınden dekontu o alsın şikayetçi olan o olsun
Kimse kımse ıcın ugrasmaz benceextresınden dekontu o alsın şikayetçi olan o olsun
aynen doğru, bana da aynı parayı göndermişlerdi..Bygunun altı bini iki seneye 6 tl
Merhaba.Sanırım isim yazdığım için suçlu oluyorum o kısmı düzenlermisiniz?6binlik bir elbiseyi instagramdan mi almak
İsim yazdığım için suçlu oluyorum sanırım o kısmı siler misiniz?Daha önce koltuk örtüsü aldım instagramda bi sayfadan malesef aynı şekilde hiç alakası olmayan saçma sapan bi şey geldi. Bende paramı alamadım. Şikayetvarda yazdım, sayfasına yazdım beni engellediler bende diğer hesabımdan o sayfada fiyat/ bilgi soran herkese tek tek özelden yazdım, günlerce üşenmeden yazdım herkese anlattım. Elimden başka bir şey gelmedi o vakit, aklıma gelen tek buydu
Sefa Merve mi?Arkadaşlar selam,
Ben geçen hafta çok kişi takipçili bir instagram sayfasının sitesinden kuzenimin nişanı için bir elbise aldım. Elbisenin görsel ile alakası yoktu. Ürün iadesi yokmuş. Elbise çok kötü. 6k civarında. Değişim için mail attım dönmediler. Whatsaptan cevap yok. İnstagramdan da yok. Yorum yaptım sayfalarına beni engellediler. Ne adres var ne telefon numarı. Şikayet var sitesine baktım herkes şikayet etmiş. Param çöp oldu. Bu durumda ne yapabilirim.
Canım aşırı derece de sıkıldı.
Orda ki marka ismini silebilir misiniz?6 bine adam akıllı bir abiye alabilirdiniz mağazadan. Soğuk su içip şikayet edeceksiniz ama kim bilir ne zaman neticelenir
bir sonuc alacaginizi düsünmüyorum nedenseSavcılığa mı gideyim direk?
? AnlayamadımOrda ki marka ismini silebilir misiniz?
Konuyu ilk açtığımda marka ismi yazmısımda. Sizde alıntılamıssınız. Ordaki marka ismini siler misiniz? Karşı şikayette bulunurlar falan diye. Yasakmış sanırım? Anlayamadım
Ama fatura kesmiyorlar?bir sonuc alacaginizi düsünmüyorum nedense
Site kurallarını bilmiyorsunuz sanırım. Burada mesajlar silinmiyor. Belli bir dakika sonra da mesajda düzenleme yapamıyoruz.Konuyu ilk açtığımda marka ismi yazmısımda. Sizde alıntılamıssınız. Ordaki marka ismini siler misiniz? Karşı şikayette bulunurlar falan diye. Yasakmış sanırım
Ay bilmiyordum :/ Şikayet var da gördüm karşı dava açılmış marka tarafından. Sitelerde kotu yorum yapıldığı içinSite kurallarını bilmiyorsunuz sanırım. Burada mesajlar silinmiyor. Belli bir dakika sonra da mesajda düzenleme yapamıyoruz.
Mune
Benim baktığım instagram sayfasıysa çok şaşırdım 6 arkadaşım takip ediyor. Uluslararası websitesi de var? Sizinki başka hesap mı acaba?Arkadaşlar selam,
Ben geçen hafta çok kişi takipçili bir instagram sayfasının sitesinden kuzenimin nişanı için bir elbise aldım. Elbisenin görsel ile alakası yoktu. Ürün iadesi yokmuş. Elbise çok kötü. 6k civarında. Değişim için mail attım dönmediler. Whatsaptan cevap yok. İnstagramdan da yok. Yorum yaptım sayfalarına beni engellediler. Ne adres var ne telefon numarı. Şikayet var sitesine baktım herkes şikayet etmiş. Param çöp oldu. Bu durumda ne yapabilirim.
Canım aşırı derece de sıkıldı.