- 21 Nisan 2016
- 3.558
- 6.776
- 27
- Konu Sahibi Melis303030
Tüketici hakem heyetine benzer bir firmaya şikayet etmiştim. Ticari ünvanı yok, adresi yok, fatura yollanmadı bir şirket değil anlayacağınız. Tüketici hakem heyeti karşı tarafı tanımlayan somut bir bilgi yok diye başvuruyu reddetti. Halbuki İnternet sitesini başvuruya eklemiştim. Bu durumda da benzer karar çıkar diye düşünüyorum.Yani bu olay ilk defa yaşanmıyor ki artık sizde de kabahat var diyeceğim kusura bakmayın o kadar bilindik yer var güvenli yer var Instagram’da Adı sanı kim olduğu belli olmayan bir yerden alışveriş neden yapıyorsunuz? Bir de şikayet var sonradan değil önceden bakmanız gerekiyor madem böyle ortaya para saçacaksınız.
Tüketici hakem Heyeti’ne şikayet oluşturun. Ben olsam savcılığa da şikayet ederim
Bu açığı bilerek ona göre davranıyor dolandırıcılar. Herkese ders olsun ticaret ünvanı olmayan hiçbir yerden alışveriş yapmayın.
Ekleme: bazı üyeler adres yerine kargonun geldiği adresi yaz demişler. Onu da yaptım. Fatura yerine dekontu sun demişler onu da yaptım ama yine de başvuru reddedildi. Uyanık bunlar her şeyi kılıfına uyduruyor.